הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקה חלבון זולה ויעילה במחיר שפוי.

elikoil

משתמש מתחיל
49
5
נק' מוניטין:
16
49
5
יש חיה כזו?

למה לכל הרוחות אריזה של 2.27 ק"ג {למה לא 3??} צריכה לעלות בסביבות 350-400 ש"ח ומעלה?

בהנחה שאני צורך שתי מנות ביום, מיכל שכזה מסתיים תוך פחות מחודש. ואז שוב לך תקנה מיכל חדש...

מישהו מכיר ויכול לייעץ לי על אתר, אפילו בחו"ל, שמוכר אריזות גדולות ואיכותיות של אבקת חלבון איכותי, במחיר שפוי ומשתלם?

כי זה 5 LBS (יחידת מידה שונה = 2.27 קילו)

צריכה לעלות בסביבות 350-400 ש"ח ומעלה?
כי זה משהו שעובר תהליך מיוחד ובדיקות מעבדה

בהנחה שאני צורך שתי מנות ביום
למה שתיים?

מיכל שכזה מסתיים תוך פחות מחודש
חודש וחצי +\- בהנחה שאתה צורך 2 מנות

מישהו מכיר ויכול לייעץ לי על אתר, אפילו בחו"ל, שמוכר אריזות גדולות ואיכותיות של אבקת חלבון איכותי, במחיר שפוי ומשתלם?
החוקים של האתר לא מאפשרים לדבר על אתרים מחו"ל..אתה יכול להיכנס לאשכול הביקורות על מוצרים אתה תמצא שם את כל המידע שאתה מחפש

ו...אתה יודע שאף אחד לא מחייב אותך לשתות אבקת חלבון?
מבחינה כלכלית זה משתלם, ומבחינת טעם זה גיוון אדיר לקופסת טונה. מעבר לכך אין סיבה להשתמש בזה

המספר שהוא לא עגול לטנעתך הוא מהסיבה הפשוטה שרוב היצרנים הם מארה״ב ששם מודדים בפאונדים, ש5 פאונד זה 2.27 בערך אז זה לא שהם סתם זורקים מספר.
אם תעשה חישוב של שקל פר גרם חלבון אתה תגיע לתוצאה מאוד פשוטה שזה יותר משתלם משאר המוצרים כמו קוטג וכו׳.
אני אישית מצאתי ב-300 שקל (זוללל) ל2.25 גרם Super Effect one whey , חיפוש מהיר בגוגל ואני בטוח שתמצא את חנות שכדאי לך לקנות שמה, אני פשוט לא יודע אם מותר לפרסם אתרים אחרים או משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות חבר'ה

ו...אתה יודע שאף אחד לא מחייב אותך לשתות אבקת חלבון?
מבחינה כלכלית זה משתלם, ומבחינת טעם זה גיוון אדיר לקופסת טונה. מעבר לכך אין סיבה להשתמש בזה

זה ברור לי,
העניין הוא שאני לא יכול להתפזר עם מארזי טונה ועשרות ביצים בשבוע, כדי להגיע למינון הרצוי של חלבון יומי.
והאבקה עונה בדיוק על הצורך הזה.

יתכן וזה בהחלט משתלם אם מסתכלים על זה למחיר של פר גרם חלבון. אבל זה לא שאני מבסס את צריכת החלבון היומית שלי על אבקה בלבד,
היא משמשת ככוח עזר בלבד. ו-400 ש"ח לחודש וקצת, זה המון כסף.

יתכן וזה בהחלט משתלם אם מסתכלים על זה למחיר של פר גרם חלבון. אבל זה לא שאני מבסס את צריכת החלבון היומית שלי על אבקה בלבד,
היא משמשת ככוח עזר בלבד. ו-400 ש"ח לחודש וקצת, זה המון כסף.
זה מחליף לך מנת חלבון שתעלה לך יותר, זה כמו שאגיד לך עכשיו לך תקנה 72 קופסאות טונה במכה. יקר ללא ספק..

אם תעשה בירורים ותחפש אתה תמצא אבקות זולות יותר לפחות בחצי בחו"ל. יותר מזה לצערי אני לא יכול לפתוח כדי שהנושא שלך לא ינעל.

בכל מקרה יש לך אבקה ישראלית כאן דרך האתר שאתה יכול לבדוק לגביה - קוראים לה אקסטרים נוטרישן והיא במחיר יחסית טוב.

• פותח/ת השרשור
אגב,
עד כמה יעילה אבקת חלבון בכשרות המיוצרת בישראל?

כי האבקה הראשונה שדחפו לי כשנרשמתי למכון היתה Powertech Pro Whey בטעם וניל. והטעם היה מתחת לכל ביקורת,
וגם הבנתי שהיא לא ממש יעילה.
כעת אני עם Super Quad Protein בטעם תות, ואין מקום להשוואה בכלל...

אתה קונה מהחדר כושר ואתה מתלונן על מחיר?
תקנה מאתרי אינטרנט,יש המון אתרים שמקבלים 10$הנחה כול פעם..

אני מכיר מקום שמוכר 2 אבקות חלבון של powertech ב568 שח כולל משלוח חינם עד הבית, או במחיר של 538 שח במידה ואתה אוסף בכוחות עצמך (מתל אביב).

אם תרצה פרטים נוספים שלך לי הודעה פרטית

עריכה:

לגבי הטעמים של האבקה, שוקולד וקרם עוגיות דווקא מאוד טוב

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה קונה מהחדר כושר ואתה מתלונן על מחיר?
תקנה מאתרי אינטרנט,יש המון אתרים שמקבלים 10$הנחה כול פעם..

קניתי שם רק פעם אחת. כמו כל מתאמן חדש שלא ממש עושה שיעורי בית לפני כן, אני חושב...
אני מכיר מקום שמוכר 2 אבקות חלבון של powertech ב568 שח כולל משלוח חינם עד הבית, או במחיר של 538 שח במידה ואתה אוסף בכוחות עצמך (מתל אביב).

אם תרצה פרטים נוספים שלך לי הודעה פרטית

עריכה:

לגבי הטעמים של האבקה, שוקולד וקרם עוגיות דווקא מאוד טוב

עד כמה יעילה האבקה הזו באמת? אחרי הכל היא מיוצרת בישראל...והבנתי שהיא לא ממש ברמה ביחס לאבקות המיוצרות בחו"ל

קניתי שם רק פעם אחת. כמו כל מתאמן חדש שלא ממש עושה שיעורי בית לפני כן, אני חושב...
חלבון זה

עד כמה יעילה האבקה הזו באמת? אחרי הכל היא מיוצרת בישראל...והבנתי שהיא לא ממש ברמה ביחס לאבקות המיוצרות בחו"ל

זה חלבון. לא שונה מחברות אחרות בארץ ובעולם. 80% חלבון ב100 גרם מוצר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית