הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא עליתי גרם אחרי העמסת פחמימות

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
התחלתי השבוע את הUltimate Diet 2, התחלתי 85.2 קילו.
למי שלא מכיר את הדיאטה,
ראשון עד רביעי בערב לא אכלתי כמעט פחמימות (פחות מ50 גרם ביום) וגם עשיתי שני אימוני ריקון גליקוגן, וברביעי בבוקר עוד 40 דקות אירובי.
ככה שהגליקוגן של היה אמור להיות מרוקן לחלוטין ואכן שקלתי ברביעי בבוקר 84.1
רביעי בערב + חמישי העמסת פחמימות שיצאה בערכים האלו בערך:
1100 גרם פחמימה
300 גרם חלבון
40~ גרם שומן

השתדלתי לעשות העמסה מאוד איכותית, בלי שומן, ורוב הפחמימות באו מפסטה ולחם.

איך יכול להיות שהיום בבוקר, אחרי כל זה אני שוקל בדיוק 84.1?? בדיוק כמו ששקלתי לפני ההעמסה....
לייל אומר בספר שאמורים לקפוץ בערך חזרה למשקל ההתחלתי..

מה עשיתי לא בסדר?
😣

איך יכול להיות שהיום בבוקר, אחרי כל זה אני שוקל בדיוק 84.1?? בדיוק כמו ששקלתי לפני ההעמסה....
לייל אומר בספר שאמורים לקפוץ בערך חזרה למשקל ההתחלתי..
מה עשיתי לא בסדר?
whoosh effect
http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/of-whooshes-and-squishy-fat.html
קרה לי פעם אחת בחיים. תהנה מהרגע.

אבל סיכוי טוב שזו לא הייתה העמסה איכותית כמו שנדמה לך. האם שילשלת מאז שהתחלת את העמסה? אינדיקציה קצת מטופשת, אבל אפשרית לחוסר אגירה אידאלי של גליקוגן. בגדול 1100 גרם פחמימה ב UD2 יעשה רק אם אתה עושה אירובי בנפח יחסית גבוה בתוכנית. בגדול זה יותר מידי (אלא אם ה UD2 היא למטרת ״ירידה בשומן והעלאה במסת השריר״ - או שקר כולשהו אחר).

• פותח/ת השרשור
whoosh effect
http://www.bodyrecomposition.com/fat-loss/of-whooshes-and-squishy-fat.html
קרה לי פעם אחת בחיים. תהנה מהרגע.

אבל סיכוי טוב שזו לא הייתה העמסה איכותית כמו שנדמה לך. האם שילשלת מאז שהתחלת את העמסה? אינדיקציה קצת מטופשת, אבל אפשרית לחוסר אגירה אידאלי של גליקוגן. בגדול 1100 גרם פחמימה ב UD2 יעשה רק אם אתה עושה אירובי בנפח יחסית גבוה בתוכנית. בגדול זה יותר מידי (אלא אם ה UD2 היא למטרת ״ירידה בשומן והעלאה במסת השריר״ - או שקר כולשהו אחר).

נשמע הזוי אבל פנאן אם ככה

ותאמת לא שילשלתי עד עכשיו דווקא..
מה ההגדרה להעמסה איכותית?מבחינת הריקון שלפני או מבחינת האוכל? כי מהספר הבנתי שבגדול היא צריכה להתבסס על מאכלים כמו פסה/לחם/אורז ולהיות עם מעט שומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית