הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רבע גמר הצמפיונס ליג

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון

לדעתי ההגרלה דיי מאכזבת.

בארסה-אתלטיקו.
ראינו יותר מידי מפגשים ביניהם, אין חידוש. בארסה משתפרת לאחרונה ואתלטיקו בכדורגל דיי בינוני בזמן האחרון.
לדעתי 70/30 לבארסה.

ריאל-דורטמונד
החצי גמר משנה שעברה, שוב פעם לא מחדש יותר מידי.
רק שהפעם ריאל בכושר הכי טוב באירופה לעומת דורטמונד שנמצאת בתקופה פחות טובה משנה שעברה.
70/30 לריאל לדעתי.

ה-משחק!
פריס - צלסי.
לא בגלל שהן הכי טובות, אלא בגלל שהן פחות או יותר באותה הרמה, שתיהן בכושר מעולה, אני מצפה למשחקים עם הרבה אקשן.

50/50

והמשחק הכי מאכזב לדעתי.
באיירן-מנצסטר.
הקבוצה הטובה מבין ה8 ( לאוו דווקא בכושר הכי טוב ) לעומת הקבוצה הכי פחות טובה וגם שנמצאת בכושר רע.
סיכוי אפסי שמנצסטר יעשו את הבלתי יאומן.

90/10 לבאיירן.

מקווה בחצי למפגש בין ריאל לפריס, ובין בארסה לבאיירן.

מה דעתכם?

אללה ריאל 😄 אה ועוד משהו, אני הייתי נותנת קצת יותר קרדיט לאתלטיקו.. קבוצה טובה אבל אל תשכח כמה בארסה נהיו ביזיוניים לאחרונה..

אני מקווה שבאיירן תשפיל את יונייטד כל כך חזק שהם יבינו שהם סיימו את תפקידם כמעצמה גדולה בכדורגל האנגלי והיא מעכשיו תהיה כפופה לליברפול.

• פותח/ת השרשור
אללה ריאל 😄 אה ועוד משהו, אני הייתי נותנת קצת יותר קרדיט לאתלטיקו.. קבוצה טובה אבל אל תשכח כמה בארסה נהיו ביזיוניים לאחרונה..
אתלטיקו טובים בליגה, אבל ברגעי האמת ( באירופה ) אני מאמין שהניסיון יבוא לרעתם.

אני מקווה שבאיירן תשפיל את יונייטד כל כך חזק שהם יבינו שהם סיימו את תפקידם כמעצמה גדולה בכדורגל האנגלי והיא מעכשיו תהיה כפופה לליברפול.
במצב הנוכחי להפסיד לבאיירן 5-0 יכול להראות סטנדרטי בכושר שלהם

ריאל-דורטמונד זה משחק שמחכים לו עוד משנה שעברה

פריס צ׳לסי לא יהיה בשמיים

יש פה עוד אוהדי ליברפול 🤯🙌👏

פריז לוקחת את צלסי לדעתי

הלוואי שדורטומנד תעלה לחצי אבל אני לא רואה את זה קורה ריאל בכושר פסיכי

אני לא רוצה להגיע לשפה גסה אבל כשמשחקים נגד באיירן, הם בד''כ עושים את זה לקבוצה היריבה 👉👌
😄

לדעתי ההגרלה דיי מאכזבת.

בארסה-אתלטיקו.
ראינו יותר מידי מפגשים ביניהם, אין חידוש. בארסה משתפרת לאחרונה ואתלטיקו בכדורגל דיי בינוני בזמן האחרון.
לדעתי 70/30 לבארסה.

ריאל-דורטמונד
החצי גמר משנה שעברה, שוב פעם לא מחדש יותר מידי.
רק שהפעם ריאל בכושר הכי טוב באירופה לעומת דורטמונד שנמצאת בתקופה פחות טובה משנה שעברה.
70/30 לריאל לדעתי.

ה-משחק!
פריס - צלסי.
לא בגלל שהן הכי טובות, אלא בגלל שהן פחות או יותר באותה הרמה, שתיהן בכושר מעולה, אני מצפה למשחקים עם הרבה אקשן.

50/50

והמשחק הכי מאכזב לדעתי.
באיירן-מנצסטר.
הקבוצה הטובה מבין ה8 ( לאוו דווקא בכושר הכי טוב ) לעומת הקבוצה הכי פחות טובה וגם שנמצאת בכושר רע.
סיכוי אפסי שמנצסטר יעשו את הבלתי יאומן.

90/10 לבאיירן.

מקווה בחצי למפגש בין ריאל לפריס, ובין בארסה לבאיירן.

מה דעתכם?

אני חולק עליך.
לדעתי זו ההגרלה הטובה ביותר שאפשר לבקש, אמנם לא יהיו משחקים "מי יודע מה" ברבע הגמר, אבל זה מה שכנראה יגרום לחצאי גמר מפחידים.

• פותח/ת השרשור
אני חולק עליך.
לדעתי זו ההגרלה הטובה ביותר שאפשר לבקש, אמנם לא יהיו משחקים "מי יודע מה" ברבע הגמר, אבל זה מה שכנראה יגרום לחצאי גמר מפחידים.
אם היה פריס מנצסטר, באיירן בארסה, ריאל צלסי ואתלטיקו דורטמונד היה הרבה יותר מעניין לדעתי.

לדעתי באיירן הולכים לתת למנצסטר תבוסה ככה שאחרי משחק אחד זה כבר יגמר (אני מקווה מאוד שלא..), באיירן בארסה צריך לקרות, לא משנה מתי, מוריניו מכיר טוב את ריאל, זה יכול להיות משחק מאוד מאתגר, במיוחד ששתי הקבוצות בכושר טוב, ואתלטיקו ודורטמונד שתיהן בכושר קצת פחות טוב, אתלטיקו נראים יותר טוב, אבל זה יכול לתת לאחת מהן עוד פוש לקראת החצי והמשך הליגה (לאתלטיקו)
העולות לחצי:
ברסה
ריאל
באיירן
צ'לסי
פ.ס.ז 😃

אם היה פריס מנצסטר, באיירן בארסה, ריאל צלסי ואתלטיקו דורטמונד היה הרבה יותר מעניין לדעתי.

לדעתי באיירן הולכים לתת למנצסטר תבוסה ככה שאחרי משחק אחד זה כבר יגמר (אני מקווה מאוד שלא..), באיירן בארסה צריך לקרות, לא משנה מתי, מוריניו מכיר טוב את ריאל, זה יכול להיות משחק מאוד מאתגר, במיוחד ששתי הקבוצות בכושר טוב, ואתלטיקו ודורטמונד שתיהן בכושר קצת פחות טוב, אתלטיקו נראים יותר טוב, אבל זה יכול לתת לאחת מהן עוד פוש לקראת החצי והמשך הליגה (לאתלטיקו)
פ.ס.ז 😃

זה בדיוק מה שאני אומר, זה מהלך שיגרום לחצי להיות טוב יותר.

• פותח/ת השרשור
זה בדיוק מה שאני אומר, זה מהלך שיגרום לחצי להיות טוב יותר.
אבל הרבע בעצמו דיי משעמם :|
מזכיר את המשחקים השניים של הנאוק אאוט שהיה עכשיו, חוץ ממנצסטר הכל היה משעמם כי זה נגמר במשחק הראשון

אבל הרבע בעצמו דיי משעמם :|
מזכיר את המשחקים השניים של הנאוק אאוט שהיה עכשיו, חוץ ממנצסטר הכל היה משעמם כי זה נגמר במשחק הראשון

נסבול קצת בשביל יופישל חצי.
עד אז נרים ברזלים, ואחר כך נרים עוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית