הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רבע גמר הצמפיונס ליג

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
איך אני אוהב שכולם מספידים את צ'לסי.
6-0 קליל מול ארסנל אתמול

אמנם משחק קשה נגד פ.ס.ז, אבל אני אישית סומך על מוריניו!
יאללה צ'לסי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשתדל לזכור לצחוק עלייך כשהם יפסידו במשחק הראשון בצ'מפיונס 🤡

אין מה לצחוק, אני איתם בטוב וברע.

בנתיים עם בעיות בעמדת החלוץ אנחנו מתפקדים יפה בשנתיים האחרונות, מקווה שנמשיך את המגמה עד שנביא חלוץ כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
מעניין לי את הביצה הסופרקלאסיקו.

ר-ק צ'לסי
קלאסיקו, לא סופר קלאסיקו!

ערוץ הספורט עשה על זה 138103810 פרסומות!!! 🤬🤬🤬🤬😱😱😱😱👎👎👎😣😣😣😣😣😣😱😱😱🙄🙄🙄🙄🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
קלאסיקו, לא סופר קלאסיקו!

ערוץ הספורט עשה על זה 138103810 פרסומות!!! 🤬🤬🤬🤬😱😱😱😱👎👎👎😣😣😣😣😣😣😱😱😱🙄🙄🙄🙄🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

וזלטאן יתן לכם ראש 😛

• פותח/ת השרשור
תשמע, אם היינו יכולים לשחק מאטיץ+לואיז קישור אחורי הוא לא היה מקבל כדור אחד וגם לא הייתי מפחד.
אבל יש מרחק בין הרצוי למצוי.
אני לא דואג.. יש את לוקאס ולאבצי שידאגו לו לכדורים

צלסי לא יפסידו לפריס, פריס מפוצצת במשחקנים אבל היא בינונית בלבד (בלאנק אפילו לא נוכח באימונים שלהם)
אבל יש קבוצה יותר לוהטת באנגליה כרגע...

• פותח/ת השרשור
צלסי לא יפסידו לפריס, פריס מפוצצת במשחקנים אבל היא בינונית בלבד (בלאנק אפילו לא נוכח באימונים שלהם)
תן לי לנחש... ליברפול? 🤣😆🙄

הקטע הוא שהליגה האנגלית פי250אלף יותר טובה מהליגה הצרפתית ולצ'לסי מגיעים מוכנים, הבעיה היא שהשחקנים מגיעים קצת עייפים מהליגה (במיוחד שהם במקום הראשון ויש עליהם הרבה לחץ). אבל לא הייתי רוצה מאמן אחר בשביל לייצג אותנו במעמד הזה.

יש שחקן אחד שייזכר לעד(אני רק בן 22 וצופה כדורגל רק 6-7 שנים) מבחינתי בצ'לסי. וקוראים לו דרוגבה, גנטיקה כזו, מימדים כאלה, זריזות ונוכחות במגרש - פעם בעשור.

😵‍💫🥊

יש שחקן אחד שייזכר לעד(אני רק בן 22 וצופה כדורגל רק 6-7 שנים) מבחינתי בצ'לסי. וקוראים לו דרוגבה, גנטיקה כזו, מימדים כאלה, זריזות ונוכחות במגרש - פעם בעשור.

😵‍💫🥊

מסכים איתך. הוא אליל וצריך לעשות לו פסל ולשחוט כבש כל שנה בשבילו.

השחקן הכי ווינר בהיסטוריה, לדעתי.

מוכן שיחזור לשחק אצלנו גם בגיל 40

מסכים איתך. הוא אליל וצריך לעשות לו פסל ולשחוט כבש כל שנה בשבילו.

השחקן הכי ווינר בהיסטוריה, לדעתי.

מוכן שיחזור לשחק אצלנו גם בגיל 40

images

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית