הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רבע גמר הצמפיונס ליג

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך
האזרד הרבה יותר מוכשר וטוב מטורה, אין מה לעשות. הוא המסי הבא, טורה כבר "בשיא" והוא אמנם שחקן מדהים אבל אי אפשר לדבר עליו ברמות האלו

לא יעזור כלום Glory Glory Man United

האזרד הרבה יותר מוכשר וטוב מטורה, אין מה לעשות. הוא המסי הבא, טורה כבר "בשיא" והוא אמנם שחקן מדהים אבל אי אפשר לדבר עליו ברמות האלו
מסי האזרד לא יהיה בזה תהיה בטוח בגיל של האזרד מסי היה עם כמעט 40 שערים בעונה והוביל את ברצלונה לטרבל מטורף

מסי האזרד לא יהיה בזה תהיה בטוח בגיל של האזרד מסי היה עם כמעט 40 שערים בעונה והוביל את ברצלונה לטרבל מטורף

תבדוק את זה שוב לא זכור לי שבגיל 23 מסי עוד הוביל משהו (אולי רונלדיניו?!) אבל אולי אני טועה כי הוא לא מעניין אותי.

בכל מקרה, הוא המסי הבא

תבדוק את זה שוב לא זכור לי שבגיל 23 מסי עוד הוביל משהו (אולי רונלדיניו?!) אבל אולי אני טועה כי הוא לא מעניין אותי.

בכל מקרה, הוא המסי הבא
אז אני אזכיר לך בגיל 21 בעונה הראשונה של גווארדיולה מסי הבקיע 37 שערים ובארסה זכו באותה עונה בכל התארים שנתיים אחר כך בגיל 23 הוא הבקיע 53 שערים ובארסה זכתה באלופות ובליגה.
בקיצור האזרד לא יהיה קרוב למסי הוא צא מוכשר כמוהו ובטח סקורר פחות טוב בהרבה

אז אני אזכיר לך בגיל 21 בעונה הראשונה של גווארדיולה מסי הבקיע 37 שערים ובארסה זכו באותה עונה בכל התארים שנתיים אחר כך בגיל 23 הוא הבקיע 53 שערים ובארסה זכתה באלופות ובליגה.
בקיצור האזרד לא יהיה קרוב למסי הוא צא מוכשר כמוהו ובטח סקורר פחות טוב בהרבה

חכה שנה שנתיים.
חוץ מזה יש הבדל בין הליגה הספרדית לליגה האנגלית...

נגיד והליגה הספרדית היא חלשה יותר(והיא לא) מה עם ליגת האלופות?[/Q

לא כאלו רחוקים, במיוחד בשנים הראשונות ובעוד ומסי "נח" בחצי מהמשחקים שלו בליגה, אדן צריך לתת בראש ALL OVER...
מסי כבודו במקומו, אבל בגודל שלו אם הוא היה מתמודד עם הגרזנאות של אנגליה עונה שלמה הוא לא היה מגיע לחצי ממה שהוא היום...

זה כבר נמאס לשמוע שאם מסי היה בליגה אחרת הוא לא היה מבקיע באותה כמות. נגד כל הקבוצות האנגליות פרט לאחת שמסי שיחק הוא הבקיע ולפעמים אף יותר משער אחד

מסי מראה עליונות על כל העולם גם באלופות....( ארסנל?) אז גם בליגה האנגלית הוא יהיה טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית