הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חדר כושר לMMA

mataninio

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
איזה תוכנית אימונים מומלצת לי במידה ואני מתאמן 6 פעמים בשבוע MMA? המטרה שלי היא עלייה במסה ובכוח ואני לא צריך להישאר באיזה קטגוריית משקל מסוימת. נתונים: עוד מעט בן 16 1.76 מטר שוקל בסביבות ה75 ק''ג

שמע עם 6 אימונים בשבוע יהיה לא קל לשלב תוכנית משקולות של עלייה במסת שריר, הפחד העיקרי במצב כזה הוא פשוט עומס יתר וחוסר התאוששות של הגוף.
באימוני MMA אתה מתאמן גם בכוח (פק"לים, מתח, מקבילים וכו') או שלא?
ולגבי התוכנית, העיקרון הוא אותו עיקרון אחי:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
פשוט תראה כמה אימונים אתה מצליח להכניס בשבוע ולפי זה להתאים תוכנית FBW או AB וכו'.
בתור אחד שמתאמן גם בתחום דומה (דניס הישרדות אם אתה מכיר) הייתי ממליץ לך לשים לב טוב לגוף מבחינת עומס וסיכון לפציעות, ולהקפיד מאוד על חימום+מתיחות+ גמישות שתכלס תמיד טובה, במיוחד לתחום של אומניות לחימה.
אוס! 😃

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה איזה תוכנית אימונים מומלצת בשבילי כי אני מניח שSS לא תתאים לי מבחינת התאוששות

בהתאם לכמות אימונים שאתה יכול לתת בשבוע, אם אתה רואה את עצמך מתאמן 2-3 אז כמובן FBW ואם אתה מצליח להתאמן בחדר כושר 4+ פעמים (מה שלדעתי או מוזר או מוגזם) אז עדיף AB.
אבל שים לב טוב על הכמות אימונים והתאוששות.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית