ייעוץ לגבי ממתקים ביום העמסה

• פותח/ת השרשור XedanX
  • פורסם בתאריך

XedanX

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
אני עושה חיטוב דל פחממה (פחות מ50g ביום)
וכל יום שבת שלי אני עושה העמסה ובאלי ביום השבת הזה לאכול ממתקים שוקלדים בורקסים בנוסף לפחמימה המורכבת
אני יכול לעשות את זה או שאני ישלם על זה אחר כך ?

אני יכול לעשות את זה או שאני ישלם על זה אחר כך ?
אחת לחודש אפשר לעשות העמסה מלוכלכת בשביל הקטע הפסיכולוגי. כל עוד שלא תחרוג מבחינת קלוריות זה בסדר אבל ההעמסה לא תיהיה אופטימלית

שוקולד ובורקסים מלאים שומן, העניין ביום הזה להמנע כמה שאפשר משומן,
לדעתי מי שעושה ברגיל העמסות מלוכלכות לא צריך להכנס לAD.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעשות העמסה חד פעמית כי כל המשלוחי מנות מפורים קורצים לי כבר שבוע
בדרך כלל העמסות שלי הם נטו פחממות מורכבות (אורז,פירה,ממולאים,לחם מלא,קובנה מקמח מלא של שבת, פיתות)

ועוד שאלה ביום העמסה מותר לאכול שומנים בריאים (טחינה משומשום מלא, אבוקדו) ?

אני רוצה לעשות העמסה חד פעמית כי כל המשלוחי מנות מפורים קורצים לי כבר שבוע
בדרך כלל העמסות שלי הם נטו פחממות מורכבות (אורז,פירה,ממולאים,לחם מלא,קובנה מקמח מלא של שבת, פיתות)

ועוד שאלה ביום העמסה מותר לאכול שומנים בריאים (טחינה משומשום מלא, אבוקדו) ?
אם זה חד פעמי אז אין בעיה
לגבי שומנים, 15% מהקלוריות צריכות להגיע משומן

אני בגישה שבחיטוב דל פחמימה (במיוחד ברמות של 50 גרם ומטה) אתה כל כך מחכה להעמסה שאם אתה חולם על השוקולד והבורקס הזה כל השבוע במקום החזה עוף טונה וירקות אז כן, תאכל את זה.
כמובן שהכל צריך להיות במידה, ואני ממש לא אומר שביום של ההעמסה כל התזונה צריכה להיות בנויה על אוכל שיש במסיבת יומהולדת לילד בן 10, אבל אתה מגיע עם מאגרי גליקוגן ותשישות כזאת להעמסה שהתרומה הפסיכולוגית של אכילה של חטאים פה ושם לי לפחות עזרה מאוד.
בנקודה בסוף, כן תאכל, רק במידה, זה לא מה שישנה את החיטוב שלך לפה ולשם תהיה בטוח!

פעם אחד רק ביום ההעמסה בכמות מתונה (כמות מתונה = 4 בורקסים לא 15), אחרי האימון, זה יוריד לך הורמוני לחץ.

לא מסכים, אם העמסה של פעם בשבוע תהיה מלוכלכת(ונגיד שתצליח להגיע לפחמימות שאתה צריך), השומנים שתכניס לגוף שלך יהיו בעייה והתוצאה של יום העמסה תהיה עודפת, ותאגור שומן.

תחשוב את יום העמסה אם היא מלוכלכת לצעד קטן אחורה בחיטוב שלך.

בוא נאמר שעדיף לו לקחת פעם אחת צעד אחורה בחיטוב (למרות שאני חושב שפעם אחת לא תיקח אותו צעד אחורה), מאשר לפנטז כל החיטוב על הבורקס הזה ולגרום להורמוני לחץ לתקוע לו את כל החיטוב.

ביום העמסה, ארוחה אחת מתונה "מלוכלכת" שתכנס לערכים לא תהרוס לו, אני מדי פעם אוהב לפתוח את יום ההעמסה עם קצת גלידה וקורנפלקס צהוב רגיל, זה לא מה שיהרוס, אלא אם כן הוא 4 ימים מתחרות.

אף אחד לא אמר לו לעשות את זה על בסיס קבוע, אני דיברתי על אחת לחודש..ככה שאחת מתוך 4 העמסות בחודש היא מלוכלכת..זה לא כזה קריטי..וזה יכול לתת פוש פסיכולוגי אדיר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית