הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הקריאטין הזה?

rob_rob

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
inner Armour Creatine Monohydrate
איך הוא?קיבלתי אותו מתנה עם חלבון ולא יודע זה פעם ראשונה שאני הולך לקחת קריטאין ולא היה שהורדתי את המכסה אפילו נילון כזה זה היה ישר פתוח ואין סקופ אני מדבר על הlean mucle seris וזה 300g מישהו מכיר?

• פותח/ת השרשור
אוקי וכפית שטוחה נכון?
ויש לו ריח מוזר קצת או שזה ככה בקריטאין?אני רוצה רק לדעת שהקריטאין בסדר ואני יכול לקחת אותו בבטחה
תודה לכול מי שענה

כל הקטע של שלב העמסה הוכח כלא יעיל יותר מ5 גרם ביום כבר מהיום הראשון.ברור שעל הרבה מיכלים של קריאטין רשום לעשות את זה כי ככה אתה מבזבז יותר קריאטין ואז תיצתרך ליקנות שוב אחריי פחות זמן.

כפית קטנה , כל יום 5 גרם במשך חודש וחצי או 6 שבועות ואז מנוחה, לחודש ואז עוד פעם עדשניגמר
ולקריאטין אין טעם או ריח, ותקפיד לשתות 3 ליטר מים + כי הקריאטין לוקח את המים מהגוף לתאי השריר ואתה יכול להתייבש

דווקא יש הבדל בין הקריאטינים של החברות השונות,
התחלתי מקריאטין של צ'מפיון, יש לו ריח, אבל הוא ממש אבקתי ללא גרגירים
סיימתי את הקופסה והחלטתי לנסות יותר זול של סופר אפקט, אין לו ריח והוא במרקם הרבה יותר גס.

אם הייתי יודע, הייתי ממשיך עם צ'מפיון, יותר קל לבלוע.

דווקא יש הבדל בין הקריאטינים של החברות השונות,
התחלתי מקריאטין של צ'מפיון, יש לו ריח, אבל הוא ממש אבקתי ללא גרגירים
סיימתי את הקופסה והחלטתי לנסות יותר זול של סופר אפקט, אין לו ריח והוא במרקם הרבה יותר גס.

אם הייתי יודע, הייתי ממשיך עם צ'מפיון, יותר קל לבלוע.
פה כבר מדובר על גריסה של החומר, אבל החומר הוא אותו חומר.
אין הבדל בין החברות השונות מהבחינה שכולן מוכרות את אותו מוצר, בסופו של דבר. זה כמו שתגיד שמלח של חברה X הוא שונה ממלח של Y, משום שאחד גס יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית