דיון האם ישנו הבדל בין טבליות הקפאין השונות?

• פותח/ת השרשור EryX
  • פורסם בתאריך

EryX

משתמש מתחיל
84
3
נק' מוניטין:
3
84
3
כרגע אני מחפש לקנות קפאין במחיר זול ובארץ ראיתי לדוגמה את הProBody שנמכר ב140 שקל לעומת אמאזון שמוכרים את Prolab ב5 דולר והכמויות של הטבליות שוות(100 טבליות) וגם הריכוז שווה(200mg)

לכן אני שואל את עצמי האם ישנו הבדל אפילו מזערי בין שתי המותגים האלו או לצורך העניין בין כל מותג אחר שמוכר קפאין שיצדיק את הבדלי המחירים הגדולים הללו?

בחו"ל זה יותר זול אין מה לעשות
מה שכן אני זוכר שהיה דיבור בפורום שקפאין של חברות מסוימות משפיע יותר ופחות טוב על אנשים שונים...

אישית אני יכול להגיד ששתי כפיות נס לפני האימון מורגשות לי הרבה יותר מטבליה אחת של PROLAB

• פותח/ת השרשור
באותו נושא, יש חברה מסויימת שאתם ממליצים בשביל הקפאין?

למיטב הבנתי שינן רק 2 מרכזיות וזה ProLab וProBody שזה מותג ישראלי למיטב הבנתי ואין ממש הבדלים כנראה ככה שתלך על מה שיותר נוח לך
אחד זה להזמין מחול אבל חיסכון של 100 שקל ואחד אפשר לקנות בארץ בסניפים בכל הארץ אז ככה שזה מסתכם בנוחיות

למיטב הבנתי שינן רק 2 מרכזיות וזה ProLab וProBody שזה מותג ישראלי למיטב הבנתי ואין ממש הבדלים כנראה ככה שתלך על מה שיותר נוח לך
אחד זה להזמין מחול אבל חיסכון של 100 שקל ואחד אפשר לקנות בארץ בסניפים בכל הארץ אז ככה שזה מסתכם בנוחיות
אני קונה מחו"ל של ARO, קופסא שחורה כזאת. מישהו מכיר?

כן. השאלה אם יש למישהו ניסיון איתו
תבדוק באשכול חוות הדעת על תוספים, אולי יש שם ביקורת עליו.
בכל אופן, הוא לא משתלם(בגלל התה הירוק, יש כאלה שאומרים שהוא טוב לחיטוב).
, הקפאין של prolab מעולה וזול יותר בהפרש ניכר.

מחיר הקפאין (כמו כל תוספי התזונה למיניהם בארץ) גבוה במאות אחוזים לעומת חו"ל.
ממליץ לך להזמין מאתרים מהימנים מחו"ל.
ממליץ על Prolab השתמשתי בו והקפאין ממש טוב

הרוב פה משתמשים בprolab וallmax

הבנתי, אבל ראיתי עכשיו שההבדל במחיר הוא 1.39$. כאילו החברה שאני ראיתי ARO הזאת יקרה יותר, אבל יש 120 קפסולות יותר, שזה יותר מפי 2..
יש שוני בין חברות? זה כולה קפאין לא?

הבנתי, אבל ראיתי עכשיו שההבדל במחיר הוא 1.39$. כאילו החברה שאני ראיתי ARO הזאת יקרה יותר, אבל יש 120 קפסולות יותר, שזה יותר מפי 2..
יש שוני בין חברות? זה כולה קפאין לא?

בעיקרון כן, אבל בכל זאת הייתי בוחר ב-Prolab.

כי ARO זה מותג פרטי שלא נמכר בשום מקום מלבד המקום שהסתכלת בו, ולא ניסיתי את allmax.
הבנתי, בעקרון אני לא אוהב לשלם יותר על "מותג" אבל תזונה וזה..לא אתעסק.
למוצר קוראים - ProLab Caffeine זה בסדר? אין שם allMax לפני
זה המרכיבים:

Calcium (drom dibasic calcium phosphate)75 mg8%
Caffeine200 mg*

Other Ingredients: Stearic Acid, Cellulose Gum, Silica, Magnesium Stearate, methylcellulose glycerin.

הבנתי, בעקרון אני לא אוהב לשלם יותר על "מותג" אבל תזונה וזה..לא אתעסק.
למוצר קוראים - ProLab Caffeine זה בסדר? אין שם allMax לפני
זה המרכיבים:

Calcium (drom dibasic calcium phosphate)75 mg8%
Caffeine200 mg*

Other Ingredients: Stearic Acid, Cellulose Gum, Silica, Magnesium Stearate, methylcellulose glycerin.

כן, זה זה.

Allmax זה פשוט ברנד אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית