הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה קצת מסובכת, איך באמת נכנסים לקטע של תזונה?

חותך ורידים

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני רוצה ללמוד על תזונה. אני מרגיש שמה שאני יודע עכשיו זה בתאכלס כלום. אני לא ממש יכול לבוא למישהו ולעזור לו בתזונה. אני לא ממש יכול לנפץ מיתוסים של אנשים (לא שבדרך כלל אפשר מניסיון שלי) ואני דיי תלוי בLBS ובקילוגרם ובמקומות אחרים שבתאכלס אני לא ממש יכול לדעת אם מה שאני קורא נכון או לא נכון או חצי נכון. (מדבר בעיקר על מקומות אחרים, לא על קילוגרם או הפורום שלא תקפצו עלי)

מקווה שהסברתי את זה ברור, איך אני באמת נכנס לתחום הזה ולא להיות תלוי במקור כזה או אחר ויכול להחליט בעצמו מה טוב ומה לא טוב?

באמת שאלה מסובכת, מה אתה רוצה לדעת שאתה לא יודע? קראת את כל המאמרים בפורטל? זה המקור האמין שאתה יכול להסתמך עליו, רוצה לדעת עוד כנס לנעוצים שיש פה בפורומים, לדוגמא הנעוץ על השומנים. יש לך פורום שלם של מחקרים חדשים שמתפרסמים ואתה מוזמן להיכנס לראות ולשאול שאלות.
בנוסף אתה יכול לחקור קצת בעצמך. כנס לאתר www.pubmed.com ותריץ חיפוש על נושאים שמעניינים אותך, חפש מאמר\מחקר שנעשה בצורה נורמלית (מס' גבוה של נבדקים, אנשים, משך זמן ארוך, שיטות מדידה מודרניות, תאריך עדכני, בקרה קלורית וכו') ותלמד.
אם אתה רוצה לעסוק בזה זה כבר משהו אחר. אז זה שאלה של לאיזה תחום אתה רוצה לקחת את זה

• פותח/ת השרשור
באמת שאלה מסובכת, מה אתה רוצה לדעת שאתה לא יודע? קראת את כל המאמרים בפורטל? זה המקור האמין שאתה יכול להסתמך עליו, רוצה לדעת עוד כנס לנעוצים שיש פה בפורומים, לדוגמא הנעוץ על השומנים. יש לך פורום שלם של מחקרים חדשים שמתפרסמים ואתה מוזמן להיכנס לראות ולשאול שאלות.
בנוסף אתה יכול לחקור קצת בעצמך. כנס לאתר www.pubmed.com ותריץ חיפוש על נושאים שמעניינים אותך, חפש מאמר\מחקר שנעשה בצורה נורמלית (מס' גבוה של נבדקים, אנשים, משך זמן ארוך, שיטות מדידה מודרניות, תאריך עדכני, בקרה קלורית וכו') ותלמד.
אם אתה רוצה לעסוק בזה זה כבר משהו אחר. אז זה שאלה של לאיזה תחום אתה רוצה לקחת את זה
אם זה עוזר, אני רוצה לצמצם את הפער בידע שלי לבין מי שיודע ויש לו מספיק נסיון כדי לכתוב כתבה בפורטל. אותם אנשים למדו את זה ממקור כלשהו ואני רוצה לראות את המקור שלהם וללמוד בעצמי.

אם זה עוזר, אני רוצה לצמצם את הפער בידע שלי לבין מי שיודע ויש לו מספיק נסיון כדי לכתוב כתבה בפורטל. אותם אנשים למדו את זה ממקור כלשהו ואני רוצה לראות את המקור שלהם וללמוד בעצמי.

חלק מהמאמרים באתר מתורגמים ומסוכמים. המקור שלהם זה אנשים בעלי תארים מתקדמים, לדוגמא חלק מהמאמרים תורגמו ממחקרים שבוצעו במסגרת תזה לתואר שני \ עבודת דוקטורט בנושאי פיזיולוגיה\תזונה וכו'.
יש לך השכלה אקדמאית?
אם השכלה אקדמאית היא לא מה שאתה מחפש אז מאמרים בפורטל, תקרא אותם, אתה יכול לקרוא את הרפרנסים שלהם. ולקרוא מאמרים \ מחקרים \ניסויים שבוצעו באתר שקישרתי לך מקודם

תקרא גם מי מקורות באנגלית ותראה סרטונים ביוטיוב שמלמדים ועם הזמן תשכיל

Back
למעלה תחתית