הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן בזמן רואקוטן

• פותח/ת השרשור 55567
  • פורסם בתאריך

55567

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום, אני בת 17 אני משתמשת ברואקוטן במינון של 20 מג ליום ואני מעוניינת להתחיל לקחת קלן
מותר להשתמש בהם במקביל , או שהתופעות שלהם מנוגדות ולא כדאי?

• פותח/ת השרשור
״מאמי״, אין לך סיבה כלשהי עלי אדמות לצרוך קלן, במיוחד לא בגיל שלך.

תבקרי אצל תזונאי/ת מוסמך בקופת החולים ותתמידי בחד״כ.

בהצלחה.
חחח ויתרתי על הקלן ..
פשוט אני מתאמנת , ואני לא רוצה להיתקע ולהישאר עם שומן "עיקש" שלא יירד
כי זה מאוד מדכא להיתקע בלי להתקדם
ואני מקפידה עכשיו בתקופה האחרונה מאוד, אני מתאמנת בערך 5 פעמים בשבוע גם אירובי וגם כוח,

• פותח/ת השרשור
אבל זה אפקטיבי לקחת רוקוטאן בזמן חיטוב ? זה לא יפגע בשריר בזמן האימונים /אירובי ? "(לפי התופעות לוואי של הרוקואטון)
אני לוקחת 20 מג ביום
ואני עושה בדיקות דם.. אם היה משהו לא טוב, אז הרופא היה אומר לי להפסיק את האימונים

אבל זה אפקטיבי לקחת רוקוטאן בזמן חיטוב ? זה לא יפגע בשריר בזמן האימונים /אירובי ? "(לפי התופעות לוואי של הרוקואטון)
עבור מינון כזה ובכלל ברואקוטן מומלץ לנסות ולחוש כיצד האימונים משפיעים עליך ובייחוד כשמדובר באימוני כח.

אני לוקחת 20 מג ביום
ואני עושה בדיקות דם.. אם היה משהו לא טוב, אז הרופא היה אומר לי להפסיק את האימונים
עבור מינון כזה ובכלל ברואקוטן מומלץ לנסות ולחוש כיצד האימונים משפיעים עליך ובייחוד כשמדובר באימוני כח.

הרופא שלי אמר לי לקחת 3 כדורים ביום חחח שזה 60 מ"ג :| , כרגע אני במסה אז עדיין לא התחלתי לקחת.
עוד כמה ימים מתחיל חיטוב , אז פה באמת אני לא יודע מה לעשות , לקחת או לא לקחת .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית