הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה- חטיפי חלבון ללא אבקה

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
יש דבר כזה?
אני רואה הרבה אנשים ביוטיוב שמכינים פנקייקים עם ש"ש ואבקת חלבון..מה בנוגע למי שלא משתמש באבקה? יש אפשרות אחרת להכין חטיפים כאלה או אחרים בלי אבקת חלבון ? (יש לציין בזמן חיטוב )
תודה רבה!

נערך לאחרונה:
כל החטיפים האלו, בדיוק כמו האבקה. המטרה שלהם היא גיוון בטעם של החלבון..למה לא משתמש באבקה?

יש דבר כזה?
אני רואה הרבה אנשים ביוטיוב שמכינים פנקייקים עם ש"ש ואבקת חלבון..מה בנוגע למי שלא משתמש באבקה? יש אפשרות אחרת להכין חטיפים כאלה או אחרים בלי אבקת חלבון ? (יש לציין בזמן חיטוב )
תודה רבה!

בחטיפי בחלבון, ובמיוחד בזמן החיטוב יש צורך בחלבון.
חטיף חלבון כשמו כן הוא, אתה לא רוצה להכין חטיף חלבון שלא מכיל בעצם חלבון, נכון?
שיבולת שועל ושקדים לא יתנו את המענה שתתן אבקת החלבון.
ושוב, כדי להבהיר את הנקודה- בחיטוב אמורים להתנזר מהפחמימות (כל אחד והחיטוב שלו כמובן)- דבר שמנוגד לרצון שלך לחטיף חלבון שלא מכיל חלבון איכותי.

• פותח/ת השרשור
כל החטיפים האלו, בדיוק כמו האבקה. המטרה שלהם היא גיוון בטעם של החלבון..למה לא משתמש באבקה?

אני מגיע למספיק חלבון מבלי להשתמש באבקות.. אפילו טיפה מעל מה שאני צריך, ככה שאני לא צריך את האבקה..

בחטיפי בחלבון, ובמיוחד בזמן החיטוב יש צורך בחלבון.
חטיף חלבון כשמו כן הוא, אתה לא רוצה להכין חטיף חלבון שלא מכיל בעצם חלבון, נכון?
שיבולת שועל ושקדים לא יתנו את המענה שתתן אבקת החלבון.
ושוב, כדי להבהיר את הנקודה- בחיטוב אמורים להתנזר מהפחמימות (כל אחד והחיטוב שלו כמובן)- דבר שמנוגד לרצון שלך לחטיף חלבון שלא מכיל חלבון איכותי.

חטיף חלבון ברור שיש בו חלבון כמו שאמרת , אבל האם החלבון חייב להגיע מאבקה?
ואני על 90 גרם פחמימה אז זה בסדר ..

אני מגיע למספיק חלבון מבלי להשתמש באבקות.. אפילו טיפה מעל מה שאני צריך, ככה שאני לא צריך את האבקה..

חטיף חלבון ברור שיש בו חלבון כמו שאמרת , אבל האם החלבון חייב להגיע מאבקה?
ואני על 90 גרם פחמימה אז זה בסדר ..

לדעתי כן. לא הגיוני להכניס לחטיף חלבון ממקור אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית