הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט דל פחמימה

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום
אתמול התחלתי תפריט דל פחמימה עם 80 גרם פחמימה ליום, קצת נתונים:
בן 18,אתמול התחלתי את שבוע 10 של החיטוב.
לפני 3 שבועות שקלתי 70 ק"ג (אחרי ירידה של 6 ק"ג ב6 שבועות), גובה 166 -167 לדעתי, לפני שבוע נבדק כ 12% א"ש.
מתכנן לעשות עוד שבועיים העמסה..
הוספתי לתפריט 100 קלוריות מ1700 על האימונים האירוביים והאנאירוביים שאני עושה במהלך השבוע ,ובגלל שאלו אינטרוולים ולא ריצות ארוכות הוספתי 100 ולא יותר לכל יום.
רציתי לשאול מה אתם אומרים על התפריט? מה לשפר או להוסיף\להוריד?
התפריט:

http://sizmedia.com/my.php?i=znlyczzwdkjz.png

תודה רבה !

נראה סבבה, אם אתה רוצה דל אמיתי, תעיף את הלחם, תעשה העמסה איכותית כל שבוע יום אחד ויהיה לך טוב יותר לדעתי

• פותח/ת השרשור
נראה סבבה, אם אתה רוצה דל אמיתי, תעיף את הלחם, תעשה העמסה איכותית כל שבוע יום אחד ויהיה לך טוב יותר לדעתי

הקטע הוא שאני בבית ספר ואין לי במה להחליף את הלחם שם..אני יכול לעשות את זה בחופשת פסח,לעשות ?

לתקופה קצרה זה מיותר. ואם זה המצב אז כנכאה שבאמת אין ברירה. תשאר ככה. חוץ מזה התפריט נראה בסדר. אל תשכח העמסות ואימוני כוח לא לזלזל בהם

• פותח/ת השרשור
לתקופה קצרה זה מיותר. ואם זה המצב אז כנכאה שבאמת אין ברירה. תשאר ככה. חוץ מזה התפריט נראה בסדר. אל תשכח העמסות ואימוני כוח לא לזלזל בהם

אוקיי מעולה אני אמשיך ככה, ואני נותן הכל באימוני כח 😃
תודה רבה !

תלוי בתוכנית אימונים שלך.
התוכנית אימון לא קשורה לתוכנית תזונה אלא לרמת המתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית