הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון לפעמים גם רטיו מרשים... [email protected] בן 19

הבן אדם באמת משוגע.. !

שאלה,
התחום הזה של הפאוורליפטינג ניראה ממש נפוץ בחו"ל. אני צודק?
יש לך מושג למה זה לא נמצא באולימפידה? מה שונה בין זה לבין הווטיליפטינג שזוכה להיות באולמיפדה?

הבן אדם באמת משוגע.. !

שאלה,
יש לך מושג למה זה לא נמצא באולימפידה? מה שונה בין זה לבין הווטיליפטינג שזוכה להיות באולמיפדה?

הכמות המופרזת של האירגונים
וגם כנראה בגלל שבחלק מהאירגונים לא מבצעים בדיקות לחומרים לא חוקיים

זה לפחות מה שאני הבנתי

רק היום חשבתי לעצמי "כמה עוד אני יכול להתקדם כשהמשקל גוף שלי נמוך כל כך..." מסתבר שהרבה...

פשוט מטורף

הבן אדם באמת משוגע.. !

שאלה,
לפי מה שהמאמן שלי סיפר לי (אתה מכיר אותו) כיוון שכניסו להיכנס לאולימפיאדה IPF ניסו לעשות את זה והיה בלאגן בקטגורית הציוד, לא ידעו איזה ציוד מותר מה נחשב לציוד איזה חזק הציוד וכדומה אז לא הכניסו את הספורט.
למרות שהאולימפיאדת הנכים זה ספורט אולימפי.

• פותח/ת השרשור
לא מכיר אותו כדי להגיד אם טבעי או לא. לגבי האם ניתן להתקדם במשקל גוף נמוך - כן אבל זו לא סיבה לשאוף למשקל גוף נמוך. לרוב אנשים כמוהו אוכלים הרבה והגוף שלהם "שואף" להשאר במשקל הזה. שדיברתי עם ריצ'רד הורתו'רן (הנמלה) הוא אמר שרק עכשיו פעם ראשונה היה צריך לחתוך משקל לתחרות (עד 60) תמיד היה נכנס בלי למצמץ, כל זה שהוא אוכל מלא פיצה ומה שבא לו והרבה. אנשים שמחטבים למשקלים האלה - זה לא המשקל שהגוף שלהם שואף להיות בו. לגבי כמה נפוץ PL בחו"ל, לא כמו שכולם חושבים. הסרטון מאוסטרליה אגב מתחרות מאוד קטנה (GPC South Australia States) של 13 מתחרים אם אני לא טועה. באוסטרליה התחום בעליה פסיכית והשיאים הארציים שלהם מטורפים (בחור נתן 1020 טוטאל RAW). אני מאמין שבארצות אחרות (לא ארה"ב, בריטניה ורוסיה) התחום לא שונה מהותית מישראל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית