רצח אופי לילד שהרג חתולה?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
למי שלא שמע או יותר נכון ראה, מדובר על סרטון שהופץ בפייסבוק שבו ילד בן 15 ניפץ בקבוק זכוכית על חתולה והרג אותה במקום.
כתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4500483,00.html

אני נכנס לפייסבוק ואני קולט שיש קבוצות על הבנאדם הזה שרצח את החתולה, בקבוצות מאחלים לו ברכות עד אין סוף ובנוסף
שמתי לב שמפרסמים את הכתובת שלו + מספר טלפון של הבית.
לפי דעתי, אני מבין את האנשים שמקללים. הילד בן 15 לא מבין כלום מהחיים ואני בטוח שהפנים את הלקח.
אבל כל הקבוצות האלה וכל הפירסומים של הפרטים שלו מוגזמים למדי, אני לא אתפלא אם אני אראה בעוד חודש שהוא התאבד. בשיא הרצינות. (לא בעדו ולא בעד הקבוצות האלו שפתחו עליו למי שלא הבין)
מה דעתכם?

למי שלא שמע או יותר נכון ראה, מדובר על סרטון שהופץ בפייסבוק שבו ילד בן 15 ניפץ בקבוק זכוכית על חתולה והרג אותה במקום.

אני נכנס לפייסבוק ואני קולט שיש קבוצות על הבנאדם הזה שרצח את החתולה, בקבוצות מאחלים לו ברכות עד אין סוף ובנוסף
לפי דעתי, אני מבין את האנשים שמקללים. הילד בן 15 לא מבין כלום מהחיים ואני בטוח שהפנים את הלקח.
אבל כל הקבוצות האלה וכל הפירסומים של הפרטים שלו מוגזמים למדי, אני לא אתפלא אם אני אראה בעוד חודש שהוא התאבד. בשיא הרצינות. (לא בעדו ולא בעד הקבוצות האלו שפתחו עליו למי שלא הבין)
מה דעתכם?
דעתי שהוא טיפש ועל טעויות משלמים
בהנחה שבית המשפט לא יעשה לו כלום חוץ מאולי כמה שעות התנדבות, מגיע לו לגמרי שבכמה השנים הקרובות הוא ירגיש כמו חרא

תמיד אנשים כאלו מקבלים יחס כזה פשוט הוא אחד שייקחו אותו ויעשו ממנו יראו וייראו יש מלא שהורגים חתולות אבל אחרי מה שיקרה / קורה לו זה ידעך באופן דרסטי .
סה״כ ביש מזל מצידו אבל הגיע הזמן .

רק מראה כמה הנוער והדור של היום הוא דור נמהר אימפולסיבי ודור שלא חושב יותר מדי.

זה דור שישבור בקבוק על גור חתולים, זה דור שיתפוס חתול מהזנב שלו ויסובב וזה דור שיעשה משו מטומטם כמו להוציא סכין ולדקור בנאדם.

זה מזעזע, אומנם המעשה עם הקבוצות והדפים בפייסבוק לא גרוע פחות, אבל מה לעשות.. הרגישות לבעלי חיים תמימים שלא עשו כלום גדולה יותר, וכאשר מישהו אחר נגד, עוד 30 ובמקרה הזה 30 אלף ויותר, אחריו.

זה מוצדק, תחשוב שהוא היה שובר לכלב שלך בקבוק על הראש איך היית מתנהג?
יש לי חתול בבית חיה מדהימה קשה להאמין שזה מה שאנשים עושים היום

מה דעתכם?
שיתאבד

לא מבין כלום מהחיים
על הזין שלי לא מבין כלום מהחיים. בן 15 לא צריך להבין מהחיים כדי לדעת שלנפץ בקבוקי זכוכית על חתולים זה לא בסדר. לומר שהוא לא מבין כלום מהחיים זה לתת לו לגיטימציה לעשות את זה, כי הוא ילד טוב מבית טוב נכון? והוא סך הכול השתעשע עם חבר?
זה מתחיל בלנפץ בקבוקי זכוכית על חיה חסרת ישע ונגמר בדקירה כשהשכן מבקש שקט ב3 בלילה.

מבין טוב מאוד ומגיע לו שינפצו עליו בקבוק זכוכית בגודל שלו. יודע מה? אני מקווה שהוא יפגע בעצמו כי המדינה לא תיתן לו עונש, לפחות שהוא ימצה עם עצמו את הדין. ותאמין לי שהוא לא מיצה כי הוא ימשיך לשתות וימשיך לעשן וימשיך להתעלל בחתולים וכשהוא יהיה גדול הוא יכה גם ילדים ויאנוס נשים.

אני מצטרף למאחלים. הוא קיבל אות קין, ואם זה ימנע מעשים דומים בעתיד, זה שווה את זה.

ראיתי את זה, מגיע לו למות.
לא מסכים. מצבך עצוב שאתה משווה חיי אדם לחיים של בעלי חיים. לילד מגיע עונש, תיק, קנס, חקירות בלאגנים.
אבל לאחל לו מוות? מצבך רע בנאדם, באמת רע.
על הזין שלי לא מבין כלום מהחיים. בן 15 לא צריך להבין מהחיים כדי לדעת שלנפץ בקבוקי זכוכית על חתולים זה לא בסדר. לומר שהוא לא מבין כלום מהחיים זה לתת לו לגיטימציה לעשות את זה, כי הוא ילד טוב מבית טוב נכון? והוא סך הכול השתעשע עם חבר?
זה מתחיל בלנפץ בקבוקי זכוכית על חיה חסרת ישע ונגמר בדקירה כשהשכן מבקש שקט ב3 בלילה.

מבין טוב מאוד ומגיע לו שינפצו עליו בקבוק זכוכית בגודל שלו. יודע מה? אני מקווה שהוא יפגע בעצמו כי המדינה לא תיתן לו עונש, לפחות שהוא ימצה עם עצמו את הדין. ותאמין לי שהוא לא מיצה כי הוא ימשיך לשתות וימשיך לעשן וימשיך להתעלל בחתולים וכשהוא יהיה גדול הוא יכה גם ילדים ויאנוס נשים.
איך הגעת למסקנה שהוא מעשן והוא שותה? זה בדיוק מה שהתקשורת מכתיבה לכם..
הבנאדם עשה דבר לא בסדר, אני מסכים. מגיע לו עונש, ועונש גדול. אבל אנשים מתחילים פשוט לדבר שטויות.
הוא זרק בקבוק על חתולה זה אומר שהוא יכה ויאנוס נשים בעתיד.. משפט עצוב, ואני מקווה שאתה טרול. (מזה בכלל קשור?!)
עצוב שרצים לעשות את השטויות האלה.. הילד זבל, תאמין לי שאני האחרון, אבל האחרון שיגן עליו. אבל חלאס אנשים.

לא מסכים. מצבך עצוב שאתה משווה חיי אדם לחיים של בעלי חיים. לילד מגיע עונש, תיק, קנס, חקירות בלאגנים.
הבנאדם עשה דבר לא בסדר, אני מסכים. מגיע לו עונש, ועונש גדול. אבל אנשים מתחילים פשוט לדבר שטויות.
הוא זרק בקבוק על חתולה זה אומר שהוא יכה ויאנוס נשים בעתיד.. משפט עצוב, ואני מקווה שאתה טרול. (מזה בכלל קשור?!)
עצוב שרצים לעשות את השטויות האלה.. הילד זבל, תאמין לי שאני האחרון, אבל האחרון שיגן עליו. אבל חלאס אנשים.
כי ילד שעסוק בללמוד, להתאמן ולהתנדב לא הולך לנפץ בקבוקי זכוכית על חתולה

להתאבד צריך הרבה אומץ, הבחור הזה פחדן גמור.

אבל אני כן חושב שמגיע לו ומקווה שזה יפגע בו פגיעות נפשיות קשות.

--------------------------------------------------------------------------------------

לא מזמן מישהו גנב כלב מהחצר של מישהו שאני מכיר, הכלב נלחם לברוח וקפץ מהאוטו באמצע כביש מהיר וזה שאני מכיר מצא את הכלב שם מת בצידי הכביש, אם נגיד זה קורה לכלב שלי ואני תופס את הגנב אני מוציא לו את 2 העיניים חותך לו את הידיים והרגליים ומשלם לעובדים זרים לבוא לאנוס אותו יום יום עד שיקבל איידס בטעות.
אני לא יכול לסבול שאני רואה התעללות בבעלי חיים ועוד אם יש לי ערך סנטימנטלי לבעל החיים אז בכלל אני יכול לרצוח בן אדם, רציני לא סתם. חיי אדם לא חיי אדם גם ככה אנחנו חארות פי מליון מהכלבים והחתולים.

ראיתי את האינסטרגרם שלו שפירסמו במצייצים. זה לא התקשורת. וכן אלימות נגד בעלי חיים מתורגמת לאלימות נגד אנשים. זה מוכח במחקרים עד כמה שידוע לי.

בן 15 הוא כבר נער, אם הוא חשב ועשה מעשה כזה = בעתיד מצבו יחמיר והמעשים שלו יהיו קיצוניים יותר. הוא דפוק.

ברגעים כאלו אני מת שאלכס יהיה פה
http://www.lbs.co.il/threads/23133/page-2
הוא אמר פה דברים שפשוט אין להם תשובה במידה והילד היה עושה מעשה אפילו יותר זוועתי..ואוכל את החתול היה מגיע לו עונש כבד יותר? לדעכם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית