הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעיל דאעש רצח את אימו.

צודק שלא היה נכון להכניס את ביבי. הכוונה הייתה להשוות את אירופה לרוסיה. בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד הוא שרק אם לא נהיה סימפטיים למוסלמים ונחשוב על "הפליטים המסכנים שלהם" רק אז נצליח באמת להגן על עצמנו. אם מדינת ישראל תיכחד מתישהו זה כנראה יהיה בגלל שמאלנים.

ברגע שתפגע להם בדת אתה פוגע להם בחופש מדת ולדת שיש לך בבסיס הדמוקרטיה.

ברגע שתפגע להם בדת אתה פוגע להם בחופש מדת ולדת שיש לך בבסיס הדמוקרטיה.
צריך להפריד את הדת מהמדינה. תשמור על הדת שלך בבית. אני חושב שזאת הייתה זכותה של אירופה להגביל את חופש הדת של המוסלמים במקומות ציבוריים.

צריך להפריד את הדת מהמדינה. תשמור על הדת שלך בבית. אני חושב שזאת הייתה זכותה של אירופה להגביל את חופש הדת של המוסלמים במקומות ציבוריים.

אין בעיה,תפריד את היהדות בו זמנית.

@Tank
האם אפשר בהרחבה על הצלחות של פוטין מול איסלאם\טרור?

תנחש איפה צולמה התמונה?

Miting_musulman_v_Moskve_25_janvarja.jpg

@Tank
האם אפשר בהרחבה על הצלחות של פוטין מול איסלאם\טרור?
הפליטים ראו איך פוטין מלאים רכוש אזרחיו כל פעם שחסר לו קצת כסף לשגעונות שלו אז הם מפחדים לבוא. כשיגמר לרוסיה הנפט פוטין יתחיל לייצא כלות

פליטים לא יגיעו לרוסיה, אין ךהפ מה לחפש שם . במיוחד שכבר יש שם המון אחיהם המוסלמים.

פליטים לא יגיעו לרוסיה, אין ךהפ מה לחפש שם . במיוחד שכבר יש שם המון אחיהם המוסלמים.

נקודה חכמה האמת,הפליטים די עברו כמות מדינות נכבדת בשביל להגיע למדינות עם רמת מחייה נוחה וטובה עם כלכלה יציבה ואופציה לעתיד(ראה ערך גרמניה ושוודיה(שוודיה סובלת קשות מזה))

פעם בכמה מאות שנים שבטים נידחים מתאחדים וכובשים מדינות עשירות שלא רוצות להגן על עצמם . מה שקורה בין אירופה ומוסלמים זה דומה מאוד.

לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?
אם כבר ביפן, איפה שאין מוסלמים, אין טרור.
גזענות לא גזענות, עשו בשכל. גם אם לא כל מוסלמי הוא טרוריסט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית