עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤦♂️ אתה לא מצליח להבדיל בין מי שמתנגד לך לבין מי שתומך בך, ואתה קורא לי טוקבקיסט?מה אתה טוקבקיסט? השלטון בסעודיה הוא איסלמי וברור שהם מוסלמים קיצוניים, מה איכפת לי אם הם חברים של האמריקאים או לא?
מה אתה טוקבקיסט? השלטון בסעודיה הוא איסלמי וברור שהם מוסלמים קיצוניים, מה איכפת לי אם הם חברים של האמריקאים או לא?
דרך אגב אם תסתכל בצד שמאל למטה תראה מי פרסם את התמונה הזאת.. מוסלמי שלא יכול לפגוע בזבוב 😇
(להזכירך, מדובר בשנת 2016).
איך שכחתי, כול המוסלמים רוצחים, שונאי דתות אחרות, חיות, ברברים, בני בליעל.
העיקר:
תיקנתי לך 😃איך שכחתי, רוב המוסלמים רוצחים, שונאי דתות אחרות, חיות, ברברים, בני בליעל.
תיקנתי לך 😃
זה לא הופך את הדת כמכלול לקיצונית.אתה מכיר דת אחרת - במאה ה-21 שמתנהגת כך?
כשאני זורק לאוויר את המילה "טרוריסט", או "עריפת ראש" - מה התמונה שקופצת לך לראש?
להכליל! יפה.תיקנתי לך 😃
זה לא הופך את הדת כמכלול לקיצונית.
ודת לא מתנהגת, אנשים קיצונים מתנהגים.
להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.
גם אתה? 🙁רוב?אתה שומע על 1%,יודע מה?10% מתוך מאות מיליוני מוסלמים.
להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.
הכל עניין של פרשנות. אנשים מחליטים מה לעשות בסופו של דבר.פה אעצור אותך,הדת כן קוראת למוות של כופרים/לא מאמינים.
מצד שני כל דת קוראת בדרך אחת או אחרת למוות של אנשים שלא מהעמים שנבחרו רנדומלית על פיה אז בוא נפטר מכולן.
גם אתה? 🙁
כל אחד טוב במשהו אחר.
הכל עניין של פרשנות. אנשים מחליטים מה לעשות בסופו של דבר.
לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.
מה?לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?
מעכב לקראת מה? אוטופיה?אני שונא את כולם שווה בשווה וחושב שצריך להיפטר מכל הדתות כבר,אנחנו ב2016 וזה רק מעכב אותנו.
אחי תלמד לקרוא כבר זה לא נורמאלי שאני כותב שלושה משפטים בעברית תקנית ואתה לא מצליח להבין אותם. אם קשה לך אני יכול לתרגם לרוסית/אנגלית אם זה יעזור.
לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?
מעכב לקראת מה? אוטופיה?
אני גם לא חובב דתות, אבל כשיש לך דת שבזמן ההווה שלנו, מסיתה לרצח ושנאה ומבצעת פשעים נגד האנושות בצורה כה מחרידה, איך אפשר להיות אדישים לה?
למען הסר הספק, אני לא חושב שכל המוסלמים צמאי דם.
וכן, היו תקופות חשוכות שגם הנצרות לצורך העניין הייתה דת חשוכה וצמאת דם שטבחה ורצחה ועשתה דברים שקשה לתאר אפילו.
אבל אנחנו מדברים על ההווה, ועל מה שקורה בעולם בגלל הדת הארורה הזאת.
אחי תלמד לקרוא כבר זה לא נורמאלי שאני כותב שלושה משפטים בעברית תקנית ואתה לא מצליח להבין אותם. אם קשה לך אני יכול לתרגם לרוסית/אנגלית אם זה יעזור.
הבעיה לא אצלי חמוד^.ההשוואה פה לא מתאימה בכלל,ישראל הולכת על קליפות ביצים עם העולם ביחס למהגרים בכללי(גם לא מוסלמים) ולרוסיה יש את המותרות של לא לדאוג בנוגע לתגובות של אחרים.
צודק שלא היה נכון להכניס את ביבי. הכוונה הייתה להשוות את אירופה לרוסיה. בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד הוא שרק אם לא נהיה סימפטיים למוסלמים ונחשוב על "הפליטים המסכנים שלהם" רק אז נצליח באמת להגן על עצמנו. אם מדינת ישראל תיכחד מתישהו זה כנראה יהיה בגלל שמאלנים.ההשוואה פה לא מתאימה בכלל,ישראל הולכת על קליפות ביצים עם העולם ביחס למהגרים בכללי(גם לא מוסלמים) ולרוסיה יש את המותרות של לא לדאוג בנוגע לתגובות של אחרים.