הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעיל דאעש רצח את אימו.

מה אתה טוקבקיסט? השלטון בסעודיה הוא איסלמי וברור שהם מוסלמים קיצוניים, מה איכפת לי אם הם חברים של האמריקאים או לא?
דרך אגב אם תסתכל בצד שמאל למטה תראה מי פרסם את התמונה הזאת.. מוסלמי שלא יכול לפגוע בזבוב 😇

מה אתה טוקבקיסט? השלטון בסעודיה הוא איסלמי וברור שהם מוסלמים קיצוניים, מה איכפת לי אם הם חברים של האמריקאים או לא?
🤦‍♂️ אתה לא מצליח להבדיל בין מי שמתנגד לך לבין מי שתומך בך, ואתה קורא לי טוקבקיסט?

לא כל כך הבנתי לאן אתה חותר, פשוט התמונה הזאת היא תעמולה איראנית די טיפשית, במיוחד כשאיראן באה בטענות לסעודיה כשהיא מוציאה להורג 😆

isis_vs_saudi_arabia.jpg

דרך אגב אם תסתכל בצד שמאל למטה תראה מי פרסם את התמונה הזאת.. מוסלמי שלא יכול לפגוע בזבוב 😇

עוד לא הבנת שאין דבר כזה "מוסלמי קיצוני" ו"מוסלמי מתון"?

איך שכחתי, כול המוסלמים רוצחים, שונאי דתות אחרות, חיות, ברברים, בני בליעל.
העיקר:

אתה מכיר דת אחרת - במאה ה-21 שמתנהגת כך?
סליחה, תיקון עריכה: "... שמאמיניה מתנהגים כך, באחוזים כ"כ גבוהים?"

כשאני זורק לאוויר את המילה "טרוריסט", או "עריפת ראש" - מה התמונה שקופצת לך לראש?

אתה מכיר דת אחרת - במאה ה-21 שמתנהגת כך?

כשאני זורק לאוויר את המילה "טרוריסט", או "עריפת ראש" - מה התמונה שקופצת לך לראש?
זה לא הופך את הדת כמכלול לקיצונית.
ודת לא מתנהגת, אנשים קיצונים מתנהגים.
תיקנתי לך 😃
להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.

זה לא הופך את הדת כמכלול לקיצונית.
ודת לא מתנהגת, אנשים קיצונים מתנהגים.

להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.

פה אעצור אותך,הדת כן קוראת למוות של כופרים/לא מאמינים.
מצד שני כל דת קוראת בדרך אחת או אחרת למוות של אנשים שלא מהעמים שנבחרו רנדומלית על פיה אז בוא נפטר מכולן.

פה אעצור אותך,הדת כן קוראת למוות של כופרים/לא מאמינים.
מצד שני כל דת קוראת בדרך אחת או אחרת למוות של אנשים שלא מהעמים שנבחרו רנדומלית על פיה אז בוא נפטר מכולן.
הכל עניין של פרשנות. אנשים מחליטים מה לעשות בסופו של דבר.

גם אתה? 🙁

כל אחד טוב במשהו אחר.

אני שונא את כולם שווה בשווה וחושב שצריך להיפטר מכל הדתות כבר,אנחנו ב2016 וזה רק מעכב אותנו.

הכל עניין של פרשנות. אנשים מחליטים מה לעשות בסופו של דבר.

אין פרשנות פה,יש עד כמה אתה אדוק באמונתך ועוקב אחרי הספרים המגוחכים האלה מילה במילה.

להכליל! יפה.
אתם טובים בזה.
לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?

אני שונא את כולם שווה בשווה וחושב שצריך להיפטר מכל הדתות כבר,אנחנו ב2016 וזה רק מעכב אותנו.
מעכב לקראת מה? אוטופיה?
אני גם לא חובב דתות, אבל כשיש לך דת שבזמן ההווה שלנו, מסיתה לרצח ושנאה ומבצעת פשעים נגד האנושות בצורה כה מחרידה, איך אפשר להיות אדישים לה?
למען הסר הספק, אני לא חושב שכל המוסלמים צמאי דם.
וכן, היו תקופות חשוכות שגם הנצרות לצורך העניין הייתה דת חשוכה וצמאת דם שטבחה ורצחה ועשתה דברים שקשה לתאר אפילו.
אבל אנחנו מדברים על ההווה, ועל מה שקורה בעולם בגלל הדת הארורה הזאת.

לא יודע. מצד אחד להכליל זה גזעני. מצד שני תראה את התוצאות של פוטין לעומת התוצאות של ביבי והתוצאות של אירופה. איפה יש טרור? איפה שמכלילים או איפה שלא?

ההשוואה פה לא מתאימה בכלל,ישראל הולכת על קליפות ביצים עם העולם ביחס למהגרים בכללי(גם לא מוסלמים) ולרוסיה יש את המותרות של לא לדאוג בנוגע לתגובות של אחרים.

מעכב לקראת מה? אוטופיה?
אני גם לא חובב דתות, אבל כשיש לך דת שבזמן ההווה שלנו, מסיתה לרצח ושנאה ומבצעת פשעים נגד האנושות בצורה כה מחרידה, איך אפשר להיות אדישים לה?
למען הסר הספק, אני לא חושב שכל המוסלמים צמאי דם.
וכן, היו תקופות חשוכות שגם הנצרות לצורך העניין הייתה דת חשוכה וצמאת דם שטבחה ורצחה ועשתה דברים שקשה לתאר אפילו.
אבל אנחנו מדברים על ההווה, ועל מה שקורה בעולם בגלל הדת הארורה הזאת.

מעכב לקראת חברה עם קצת פחות פקטורים שתורמים לשנאת חינם. אני לא תמים וכן תהיה שנאת חינם גם בלי הדתות אבל זו סיבה אחת פחות. ותירוץ אחד פחות לאדם שמחליט לסיים חיים של אחר,ובוא לא נציין אפילו את ההגבלות שיש לנו מהיהדות,נצרות,איסלם ושאר הדתות...
נ.ב:מסיתה לרצח ושנאת חינם?ארגון להב"ה נשמעים לי די דומים.

אחי תלמד לקרוא כבר זה לא נורמאלי שאני כותב שלושה משפטים בעברית תקנית ואתה לא מצליח להבין אותם. אם קשה לך אני יכול לתרגם לרוסית/אנגלית אם זה יעזור.
ההשוואה פה לא מתאימה בכלל,ישראל הולכת על קליפות ביצים עם העולם ביחס למהגרים בכללי(גם לא מוסלמים) ולרוסיה יש את המותרות של לא לדאוג בנוגע לתגובות של אחרים.
הבעיה לא אצלי חמוד^.

צודק שלא היה נכון להכניס את ביבי. הכוונה הייתה להשוות את אירופה לרוסיה. בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד הוא שרק אם לא נהיה סימפטיים למוסלמים ונחשוב על "הפליטים המסכנים שלהם" רק אז נצליח באמת להגן על עצמנו. אם מדינת ישראל תיכחד מתישהו זה כנראה יהיה בגלל שמאלנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית