הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פעיל דאעש רצח את אימו.

אם כבר ביפן, איפה שאין מוסלמים, אין טרור.
גזענות לא גזענות, עשו בשכל. גם אם לא כל מוסלמי הוא טרוריסט.
בטח שיש מוסלמים ביפן, יש גם מסגדים. זה נכון שמערימים על מוסלמים קשיים להיכנס למדינה ולקבל אשרת עבודה זה בכלל סיפור מהתחת אבל באופן רשמי יפן אינה אוסרת חופש דתי לאף דת. זה שביפן זה לא "חוקי" להיות מוסלמי או שאין שם מסגדים אלו רק שמועות

אז אתה מודע לכך שיהודית דמוקרטית סותרת את עצמה?ומטומטמת לחלוטין?

קודם כל היא לא סותרת את עצמה, המדינה שלנו נוצרה לעם היהודי, זוהי תכליתה, והאמת היא שקצת עצוב לי שקום המדינה היה לא כזה רחוק מאיתנו ואתה כבר מוכן להקריב את המדינה היהודית, לא מעט אנשים שהם לא פנאטים מפגרים אלא יהודים חילונים לחמו ונהרגו בשביל רעיון המדינה לעם היהודי בארץ ישראל, אז אני הייתי מציע לגלות קצת רגישות לפני שאתה ישר כותב מילות גנאי...

ואגב אני לא דתי, ולא ימני או שמלאני אני פשוט אזרח שנוטה יותר להשתמש בראש ולא להיות כלול בסיווגים רדודים אלו.

קודם כל היא לא סותרת את עצמה, המדינה שלנו נוצרה לעם היהודי, זוהי תכליתה, והאמת היא שקצת עצוב לי שקום המדינה היה לא כזה רחוק מאיתנו ואתה כבר מוכן להקריב את המדינה היהודית, לא מעט אנשים שהם לא פנאטים מפגרים אלא יהודים חילונים לחמו ונהרגו בשביל רעיון המדינה לעם היהודי בארץ ישראל, אז אני הייתי מציע לגלות קצת רגישות לפני שאתה ישר כותב מילות גנאי...

ואגב אני לא דתי, ולא ימני או שמלאני אני פשוט אזרח שנוטה יותר להשתמש בראש ולא להיות כלול בסיווגים רדודים אלו.
זה לא משנה את העובדה ששני הערכים יהדות ודמוקרטיה יכולים לעבוד ביחד בלי לסתור אחד את השני.

נלחמו בשביל מדינה לעם היהודי אבל נלחמו,דיממו ומתו למען הדמוקרטיה והזכויות שנשללו מאיתנו ברחבי העולם.
אם באמת היית נוטה להשתמש בראש היית מבין שמדינה דמוקרטית פי כמה וכמה יותר תועיל לכלל תושביה מאשר מדינה יהודית.
אני מוכן להקריב כל מדינה שמערבבת בין מדינה לדת,שום טוב לא יצא מזה במהלך כל ההיסטוריה.

ת יהודית יכולה לעזור בניהול מדינה. הרבה חוקים בתנ"ך הם חכמים ומועילים. בעיה שנעשה בהלכה שימוש ציני על מנת לקבל יותר ויותר שליטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית