הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצח אופי לילד שהרג חתולה?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
ברגעים כאלו אני מת שאלכס יהיה פה
http://www.lbs.co.il/threads/23133/page-2
הוא אמר פה דברים שפשוט אין להם תשובה במידה והילד היה עושה מעשה אפילו יותר זוועתי..ואוכל את החתול בקניבליזם היה מגיע לו עונש כבד יותר? לדעכם?
איך הוא יכול לאכול את החתול בקניבליזם?
בכל מקרה אם הוא היה אוכל את החתול ככה סביר להניח שהוא לא בסדר

הוא אמר פה דברים שפשוט אין להם תשובה במידה והילד היה עושה מעשה אפילו יותר זוועתי..ואוכל את החתול היה מגיע לו עונש כבד יותר? לדעכם?

אישית. אם הוא היה אוכל את החתול זה היה מפריע לי פחות.
עוד יותר פחות אם הוא היה דופק לו כדור במוח ואוכל אותו.

אבל זה הרג סתם. יותר גרוע הוא לא תכנן להרוג, הוא תכנן להכאיב.

מגיע לו עונש+סדרת מפגשים עם פסיכולוג, הוא עדיין מתבגר ואפשר לתקן אותו

לא להאמין עד כמה שחינוך(או חוסר חינוך במקרה הזה) ודוגמא אישית מההורים והסביבה הקרובה מהווים משפיעים על הנפש והאופי.

לאכול זה צורך קיומי
לנפץ בקבוקי בירה על חיות - לא
ונכון שיש אלטרנטיבה, אבל זו יותר בריאה ומה לעשות ככה זה בטבע

ועכשיו למה שנאמר בפוסט הקודם
אם הוא היה מעלה סרטון שלו זורק את הבקבוק על ג'וק...למי זה היה מפריע?

אני בספק אם לחיה כמו ג'וק יש מערכת עצבים ומוח מפותח כמו לחתול מבחינת כאב וכו'. אולי אני טועה. ג'וק בניגוד לחתול - מזיק. אם תיכנס לי לבית ספציפית חיה מזיקה כלשהי, להרוג אותה זה לגיטימי אם אין אמצעי יותר סביר.

לגבי להרוג לצורך מאכל - תקין בהחלט לדעתי. אין הבדל מפרה. זה שזה לא מקובל לא אומר כלום. כל עוד הדבר נעשה במהירות וביעילות, ת'אמת? יש מצב שזה אפילו חיובי יחסית, יש יותר מדי חתולי רחוב, לפחות שיצא מהם משהו חיובי. (אין לי משהו נגד חתולי רחוב, אפילו מחבב אותם לרוב).

לגבי ה"סכנת חיים" הנשקפת לבחור - יש צרות יותר רעות בעולם לדאוג להן. אנשים נדקרים כי ירדו למטה לבקש שקט, אם אדם שעשה משהו באמת רע ידקר - לא סוף העולם.

ועכשיו למה שנאמר בפוסט הקודם
אם הוא היה מעלה סרטון שלו זורק את הבקבוק על ג'וק...למי זה היה מפריע?
אם רוצח סדרתי היה רוצח בצורה עקבית את בני המשפחה שלך (חס וחלילה), היית עושה משהו נכון?
אם רוצח סדרתי בסודאן היה הורג אנשים שאין לך טיפת קשר אליהם, היית עושה משהו? זה היה בכלל מזיז לך?

אנחנו בני אדם, יש לנו רגשות ואנחנו מתחברים לדברים מסוימים ודברים מסוימים פחות. בגלל זה אף אחד לא היה אומר כלום על רצח של חזיר בר אבל על רצח של סוס כן. אותו דבר לגבי חתול ומקק.

אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל היה מקרה מאוד דומה לפני כמה חודשים של ילד שמנמן ומכוער שעשה משהו מאוד דומה לחתול, רק במקרה שלו זאת הייתה תמונה ולא סרטון.
וגם לו עשו רצח אופי.. והנה ההוכחה שכולם שוכחים מהר את כל הפירסומים האלה (גם לו פתחו קבוצה, וגם לו שמו תמונה בסטטוסים מצייצים עם 30000 לייקים או משהו בסגנון).
והנה עוד פעם ילד מעלה סרטון שלו הורג חתול... מישהו למד מהמקרה? לא. תבינו לבד שזה לא יעזור כנגד מפגרים כאלה i rest my case
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4292355,00.html

הוא אמר פה דברים שפשוט אין להם תשובה במידה והילד היה עושה מעשה אפילו יותר זוועתי..ואוכל את החתול היה מגיע לו עונש כבד יותר? לדעכם?
בנוגע לאכילה - מה יותר זוועתי מלהרוג אותו כשהוא חסר ישע ? לאכול אותו זה לא יותר זוועתי מזה סלח לי

בנוגע לג׳וק - אנחנו גדלנו על ערכים מסוימים. אתה לא תלך לבית של חבר שלך ותשחט כלב. יש מוסכמות חברתיות בעולם. להרוג גוקים זה בסדר כי זה חלק מהמוסכמות. להרוג חתול זה לא בסדר *כאן, בארץ ישראל* כי כאן זה הנורמות שלנו. סתם שאלה אם הוא היה אונס ילדה בת 6 אלכס היה אומר שזה בסדר כי זה קורה באפריקה ושם זה נורמלי לחלוטין? אנחנו חיים בישראל לא באסיה ששם זה מקובל. בישראל זה בסדר להרוג ג׳וקים אבל זה לא בסדר להרוג חתולים. זאת המציאות, זה ההבדל.

עוד הבדל קטן - ג׳וקים אנחנו הורגים מתוך פחד. אני לא מכיר שום בן אדם שראה ג׳וק, לא פחד ממנו ובכל זאת הרג אותו. ואני בטוח שהבן זונה הזה לא פחד מהחתול

נערך לאחרונה:
אני לא יודע אם אתם זוכרים אבל היה מקרה מאוד דומה לפני כמה חודשים של ילד שמנמן ומכוער שעשה משהו מאוד דומה לחתול, רק במקרה שלו זאת הייתה תמונה ולא סרטון.
וגם לו עשו רצח אופי.. והנה ההוכחה שכולם שוכחים מהר את כל הפירסומים האלה (גם לו פתחו קבוצה, וגם לו שמו תמונה בסטטוסים מצייצים עם 30000 לייקים או משהו בסגנון).
והנה עוד פעם ילד מעלה סרטון שלו הורג חתול... מישהו למד מהמקרה? לא. תבינו לבד שזה לא יעזור כנגד מפגרים כאלה i rest my case
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4292355,00.html
לא ״שכחו״
הוא לא הרג וכל הקבוצות הפסיקו רק כשהוא קיבל עונש...
פה הוא הרג אז כנראה שזה לא ייפסק במהירות כמו עם הצ׳אבי

אני תומך בבמבה , אתם מסתכלים על המקרה לפי מה ששמעתם קראתם וכל זה . לי זה לא ממש מזיז וכבר השלמתי אם המצב ושאין יותר מידי מה לעשות - מציע לכולם לעשות את זה גם .
זה לא הופך את זה לבסדר או נותן לילד את הלגיטימציה להמשיך לעשות שטויות.
מה שמעניין זה למה מלהרוג חתולה עושים כזה דבר לילד(לא שהוא מסכן שלא תבינו אותי לא נכון) לעומת זאת לילד שמתעלל/ מרביץ/ אפילו רוצח דוקר וכל מה שקשור לזה - זה לא קורה ?
ויודעים מה גם תומכים בילד כזה שמתעלל באחרים .. אז לשאול את כל השאלות האלה ולדבר על זה לא יעשה כלום .
מי שבאמת אכפת לי שילך ויעשה אם זה משהו .
מבינתי זה עוד חתולה וילד דביל שמושפע כמו רוב הילדים בארץ ואני באמת חושב שהרוב במצב כזה .
בכל מקרה אני חושב שבגלל או חלק גדול מזה שהוא דווקא ילד זה מה שגורם לכך להיות לא בסדר ולהתפרסם ובגלל זה הוא נדפק .

http://blogs.nana10.co.il/wtf/2014/03/26/הרגה-חתול-כדי-להכין-ממנו-מרק-והעלתה-את-ה/

מגיע לילד שיסבול כמה חודשים ואז יתאבד !!!
אין שום חמלה לאנשים כאלה,
אני מסוג האנשים שאם אני יראה את הסרטון אני שלוש ימים בדיכאון ככה שלא ראיתי ולא קראתי יותר מידי על המקרה
בשורה התחתונה אם הוא הרג חתולה הוא היה גם הורג בן אדם ומעלה סירטון אם לא היו מענישים אותו על זה ואני לא מגזים .

אין בזה בעיה זה שחינכו אותך שפרה זה בסדר לשחוט וחתול לא זה לא משנה....
אם מישהו חושב שיש הבדל זה צניעות.

אבל הוא תכנן להכאיב ולגרום לייסורים ולא לאכול או אפילו להרוג ועל זה מגיע לו להיענש (לא מוות בכל זאת חיה ובן אדם זה לא אותו דבר).

מה שיותר מפריע לי שצצים כלמיני ״דור של חראות וחסרי חינוך ״ כי על כל ערס מסריח יש 3-4 ילדים זהב אבל כמובן שלאף אחד לא יהיה אכפת מהטוב ורק מהרע

תשמע, לא יודע מה הפורום הזה היה יותר פעם, טרולינג או פילוסופיה, אבל אין ספק שהוא היה אחד הפורומים היותר איכותיים 🙌

בכל מקרה, דעתי היא שכשהורגים פרה למטרת אכילה אז יש מטרה כלשהי (וכולנו יודעים שצריך לאכול בשר), לעומת כמישהו הורג חתולה בשביל הכיף והוא מספיק גאה בעצמו בשביל לעלות את זה לאינטרנט.
אז כבר לא איכפת לי שיפרסמו איפה הוא גר בפייסבוק.

השמועות אומרות שכל פעם שנכתבת המילה "אלכס" או "סוציאליזם", אלכס מקבל התראה וצוחק עלינו מלמעלה.

מגיע לילד שיסבול כמה חודשים ואז יתאבד !!!
אין שום חמלה לאנשים כאלה,
אני מסוג האנשים שאם אני יראה את הסרטון אני שלוש ימים בדיכאון ככה שלא ראיתי ולא קראתי יותר מידי על המקרה
בשורה התחתונה אם הוא הרג חתולה הוא היה גם הורג בן אדם ומעלה סירטון אם לא היו מענישים אותו על זה ואני לא מגזים .
אתה מגזים בגדול. אני לא מצדיק את המעשה שלו ואני חושב שמגיע לו עונש אבל להגיד שמגיע לו להתאבד זה קיצוניות - כשבן אדם רוצה לגרום סבל לחיות זה נורא, אבל כשאתה אומר שבן אדם אחר צריך למות זה בסדר?
וסך הכל בגלל שהוא עשה משהו מחוץ לנורמה(כי פרות וחרקים מותר להרוג)
שוב אני אומר - אני לא מצדיק את המעשה שלו והוא צריך להענש אבל להגיד שיתאבד זה אותה רמה של אימפולסיביות כמוהו....

הבחור השמן לא הרג את החתול, קיבל עונש נעצר נחקר או משהו כזה, ופרסם התנצלות.

אותו לוטן קדוש יכול להחזיר לעצמו את המעט כבוד אם יקבל שכל יפרסם התנצלות פומבית וילך להתנדב במקלט ולחיות. זו דעתי.

מעניין שניהייתה פה שיחה סטייל של גארי יורפסקי. לא מזמן ראיתי את ההרצאה שלי, אני אוהב לשמוע את כל הדעות של כל הכיוונים גם אם אני בטוח שהם טועים. חייב להגיד שעם העיניין הסלקטיבי אני מסכים. למה זה הדבר הכי נורא בעולם להרוג חתול, אבל להרוג פרה\תרנגול\הודו\חזיר וכו' זה בסדר. מי קבע שבקבוק על הראש יותר כואב מאשר גריסה של אפרוחים? בסוף זה שאלה של הרגלים, אנחנו רגילים לראות סטייק על הצלחת וחתול זה חמוד. אם תשאלו כל מיני סינים למינהם אני בטוח שהם יגידו שזה לא כזה נורא, הרי הם אוכלים את החתולים\כלבים וכל השיט הזה..

זה שהוא עשה את זה כאקט אכזרי אין ספק ועל זה מגיע לו להענש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית