הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצח אופי לילד שהרג חתולה?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
מגיע לו גם יותר מזה זה אנשים שלא צריכים להיות בחברה הם הורסים אותה פשוט .
לקטע עם הפרות - מסכים על הקטע של הפיטום ההתעללות וכו' אבל בגלל שאני לא כל כך מודע לכל הקטע הזה - וגם אישית לא רוצה להיות מודע יותר מדי . ובגלל שבשר זה טעים ( מאוד ) אז לא מפריע לי אבל אם אוכל לדאוג לזה שהבשר שאני אוכל יגיע אלי בצורה הכי הומנית שאפשר אני יעשה את זה .

מגיע לו גם יותר מזה זה אנשים שלא צריכים להיות בחברה הם הורסים אותה פשוט .
לקטע עם הפרות - מסכים על הקטע של הפיטום ההתעללות וכו' אבל בגלל שאני לא כל כך מודע לכל הקטע הזה - וגם אישית לא רוצה להיות מודע יותר מדי . ובגלל שבשר זה טעים ( מאוד ) אז לא מפריע לי אבל אם אוכל לדאוג לזה שהבשר שאני אוכל יגיע אלי בצורה הכי הומנית שאפשר אני יעשה את זה .

זה בדיוק מה שהוא מדבר עליו בהרצאה. שאם זה רחוק מהעין אז זה בסדר, ואיך אתה יודע שחתול זה לא טעים? אני לא טוען שאני נגד לאכול בשר, אבל אני חושב שגם אני סליקטיבי..קל לכעוס על דברים כמו כולם. זה שקול ללהגיד ששומן רווי זה רע ופירות זה כל הטוב שבעולם. כי ככה כולם אומרים. זאת התשובה הפופוליסטית ביותר

אתה מגזים בגדול. אני לא מצדיק את המעשה שלו ואני חושב שמגיע לו עונש אבל להגיד שמגיע לו להתאבד זה קיצוניות - כשבן אדם רוצה לגרום סבל לחיות זה נורא, אבל כשאתה אומר שבן אדם אחר צריך למות זה בסדר?
וסך הכל בגלל שהוא עשה משהו מחוץ לנורמה(כי פרות וחרקים מותר להרוג)
שוב אני אומר - אני לא מצדיק את המעשה שלו והוא צריך להענש אבל להגיד שיתאבד זה אותה רמה של אימפולסיביות כמוהו....
יש הבדל בין חרק לחתול ,
זה כמו שתגיד שלהרוג חרק זה כמו להרוג בן אדם קצת מחשבה לפני ולא היית כותב את מה שכתבת , יש מוסכמות בתרבות שלנו ויש כאלה שלא עוברים אותן , לגבי פרות אנחנו אוכלים אותן ,אם הילד היה חי באיי בודד והיה הורג חתול על מנת לאכול אותו באמת שאין לי עם זה שוםםםם בעיה אבל שום בעיה,
ברגע שזה לשם הנאה יש פה עניין הרבה יותר גרוע ,
לגבי חרקים הורגים אותם מסיבה כל למשל שלא יהיו לך בבית ג'וקים כי אתה רוצה לשמור על איזה שהיא היגיינה ואם לא תהרוג אותם כנראה שהמחלות יעברו אליך בסוף ככה שהתרגלנו להרוג ג'וקים מה לעשות !!!
מי שהורג ג'וקים לשם הנאה וגורם להם לסבול לפני שהם מתים גם הוא חולה נפשששש אבל זה לא כמו הריגה של חתול !!!!

יש הבדל בין חרק לחתול ,
זה כמו שתגיד שלהרוג חרק זה כמו להרוג בן אדם קצת מחשבה לפני ולא היית כותב את מה שכתבת , יש מוסכמות בתרבות שלנו ויש כאלה שלא עוברים אותן , לגבי פרות אנחנו אוכלים אותן ,אם הילד היה חי באיי בודד והיה הורג חתול על מנת לאכול אותו באמת שאין לי עם זה שוםםםם בעיה אבל שום בעיה,
לגבי חרקים הורגים אותם מסיבה כל למשל שלא יהיו לך בבית ג'וקים כי אתה רוצה לשמור על איזה שהיא היגיינה ואם לא תהרוג אותם כנראה שהמחלות יעברו אליך בסוף ככה שהתרגלנו להרוג ג'וקים מה לעשות !!!
מי שהורג ג'וקים לשם הנאה וגורם להם לסבול לפני שהם מתים גם הוא חולה נפשששש אבל זה לא כמו הריגה של חתול !!!!
אני מסכים איתך שיש הבדל בין להרוג חתול לבין להרוג ג'וק אבל בסך הכל הגורם להבדל הוא עניין של תרבות אבל זאת לא הנקודה העיקרית שלי. מי שמאחל לאדם להתאבד עושה את זה בתור התלהמות ומעשה אימפולסיבי וזה פסול בעיניי

יש הבדל בין חרק לחתול ,
זה שמכתיבים לאנשים מה נכון ומה לא, לא גורם לזה להיות ככה. התרבות שלנו? מי אמר לך שהוא שם עליך בכלל והוא בכלל מאמין במה שאתה מאמין ומאמין בתרבות?
כל הקטע של הנאה- גם פדופילים ואנסים עושים את זה מה שהם עושים בשביל הנאה, ולרוב הם לא ילדים בני 15 16 ולא זכור לי שמישהו איחל להם למות מלבד מקסימום המשפחה וחברים . פה מאחלים לילד למות ולהתאבד ולדעתי בלי לחשוב יותר מידי, פשוט כולם עושים את זה וזה נשמע טוב וכיף לקלל איזה ילד דביל אז למה לא?
לדעתי מנפחים את זה יותר מידי, אנשים רגילים לX ושיש Y נהיה בלגן כאילו מי ישמע מה קרה , חתול נרצח.

זה שמכתיבים לאנשים מה נכון ומה לא, לא גורם לזה להיות ככה. התרבות שלנו? מי אמר לך שהוא שם עליך בכלל והוא בכלל מאמין במה שאתה מאמין ומאמין בתרבות?
כל הקטע של הנאה- גם פדופילים ואנסים עושים את זה מה שהם עושים בשביל הנאה, ולרוב הם לא ילדים בני 15 16 ולא זכור לי שמישהו איחל להם למות מלבד מקסימום המשפחה וחברים . פה מאחלים לילד למות ולהתאבד ולדעתי בלי לחשוב יותר מידי, פשוט כולם עושים את זה וזה נשמע טוב וכיף לקלל איזה ילד דביל אז למה לא?
לדעתי מנפחים את זה יותר מידי, אנשים רגילים לX ושיש Y נהיה בלגן כאילו מי ישמע מה קרה , חתול נרצח.
מי ישמע חתול נרצח ?
ברגע שהרג חתולים יתחיל להיות נורמלי אז לא יקח הרבה זמן עד שהרג כלבים יהיה נורמלי ולא יקח עוד הרבה זמן שהרג בן אדם יהפוך להיות נורמלי ואנשים כמוך יגידו מי ישמע נהרג בן אדם ......

מי ישמע חתול נרצח ?
ברגע שהרג חתולים יתחיל להיות נורמלי אז לא יקח הרבה זמן עד שהרג כלבים יהיה נורמלי ולא יקח עוד הרבה זמן שהרג בן אדם יהפוך להיות נורמלי ואנשים כמוך יגידו מי ישמע נהרג בן אדם ......
כן ואתה איזה מישהו שרואה את העתיד או משהו? זה קל לדבר בלי להוכיח דברים. אתה יודע כמה חתולים נדרסים ביום? ואת האמת אתה יודע כמה נרצחים בסגנון של המקרה הזה וזה פשוט לא מתפרסם? אתה חושב שלדבר על זה ולהגיד כל מיני דברים על הילד, וכל זה באמת יעצור את התופעה?
ואיך קרה שמכל מה שכתבתי דווקא לזה התייחסת..

כן ואתה איזה מישהו שרואה את העתיד או משהו? זה קל לדבר בלי להוכיח דברים. אתה יודע כמה חתולים נדרסים ביום? ואת האמת אתה יודע כמה נרצחים בסגנון של המקרה הזה וזה פשוט לא מתפרסם? אתה חושב שלדבר על זה ולהגיד כל מיני דברים על הילד, וכל זה באמת יעצור את התופעה?
ואיך קרה שמכל מה שכתבתי דווקא לזה התייחסת..
ציפית שאני יתייחס לכל מה שכתבת ויכתוב שלוש עמודים עכשיו על מה אני חושב ? נראה לי קצת מוגזם
בכל מקרה אני בטוח באלף אחוז שבגלל התופעה הזאת שיורדים עכשיו על הילד ומקללים אותו ומה לא אנשים יחשבו פעמיים לפני שזורקים אבן על חתולה ואני בטוח בזה במאה אחוז ,
ומה אכפת לי שיש מקרים שלא מראים לי אותם ? גם באפריקה אונסים כל יום משהיא אחרת זה אומר שגם בארץ זה צריך לקרות בגלל שזה קורה הרבה באפריקה ?? סלח לי אבל אתה מדבר כל כך הרבה שטויות בטוח אתה בן 16 ומעטה .
כל כל יום כנראה דורסים חתולה בלי כוונה וגם מידי פעם דורסים בן אדם בלי כוונה שורה תחתונה הכוונה היא החשובה זה למה בבתי משפט יש הבדל בין הרג לרצח בקיצור ,,,
אני לא הולך עוד לענות לשטויות האלה שאתה מדבר באמת מרגיש לי וויכוח עם ילד בן 3 .

אם רוצח סדרתי היה רוצח בצורה עקבית את בני המשפחה שלך (חס וחלילה), היית עושה משהו נכון?
אם רוצח סדרתי בסודאן היה הורג אנשים שאין לך טיפת קשר אליהם, היית עושה משהו? זה היה בכלל מזיז לך?

אנחנו בני אדם, יש לנו רגשות ואנחנו מתחברים לדברים מסוימים ודברים מסוימים פחות. בגלל זה אף אחד לא היה אומר כלום על רצח של חזיר בר אבל על רצח של סוס כן. אותו דבר לגבי חתול ומקק.
אל תביא מדינה אחרת בדוג'
קח את המשפחה שלי,ושים משפחה אחרת לדוג' באשקלון. מן הסתם הייתי רוצה לנקום בכל אינצ' מגופי בבן זונה שרצח את המשפחה שלי.אבל מבחינת חוק מהמצופה שהיו מקבלים אותו עונש..
אבל אנחנו סוטים מהנושא בכל אופן.
קשה לי להתייחס בישירות לתשובה שאמרת לי,תן לי לחשוב על זה קצת

אני בספק אם לחיה כמו ג'וק יש מערכת עצבים ומוח מפותח כמו לחתול מבחינת כאב וכו'. אולי אני טועה. ג'וק בניגוד לחתול - מזיק. אם תיכנס לי לבית ספציפית חיה מזיקה כלשהי, להרוג אותה זה לגיטימי אם אין אמצעי יותר סביר.

לגבי להרוג לצורך מאכל - תקין בהחלט לדעתי. אין הבדל מפרה. זה שזה לא מקובל לא אומר כלום. כל עוד הדבר נעשה במהירות וביעילות, ת'אמת? יש מצב שזה אפילו חיובי יחסית, יש יותר מדי חתולי רחוב, לפחות שיצא מהם משהו חיובי. (אין לי משהו נגד חתולי רחוב, אפילו מחבב אותם לרוב).

לגבי ה"סכנת חיים" הנשקפת לבחור - יש צרות יותר רעות בעולם לדאוג להן. אנשים נדקרים כי ירדו למטה לבקש שקט, אם אדם שעשה משהו באמת רע ידקר - לא סוף העולם.

אוקיי לצורך העניין.
חתולים ממשיכים להתסובב ולהזיק לדעתי ליופי של הרחוב ,עכשיו זה בסדר להרוג אותם?

בנוגע לאכילה - מה יותר זוועתי מלהרוג אותו כשהוא חסר ישע ? לאכול אותו זה לא יותר זוועתי מזה סלח לי

בנוגע לג׳וק - אנחנו גדלנו על ערכים מסוימים. אתה לא תלך לבית של חבר שלך ותשחט כלב. יש מוסכמות חברתיות בעולם. להרוג גוקים זה בסדר כי זה חלק מהמוסכמות. להרוג חתול זה לא בסדר *כאן, בארץ ישראל* כי כאן זה הנורמות שלנו. סתם שאלה אם הוא היה אונס ילדה בת 6 אלכס היה אומר שזה בסדר כי זה קורה באפריקה ושם זה נורמלי לחלוטין? אנחנו חיים בישראל לא באסיה ששם זה מקובל. בישראל זה בסדר להרוג ג׳וקים אבל זה לא בסדר להרוג חתולים. זאת המציאות, זה ההבדל.

עוד הבדל קטן - ג׳וקים אנחנו הורגים מתוך פחד. אני לא מכיר שום בן אדם שראה ג׳וק, לא פחד ממנו ובכל זאת הרג אותו. ואני בטוח שהבן זונה הזה לא פחד מהחתול

א.לא הבנתי את המשפט הראשון
ב.מי קבע מה הנורמות? כרגע אנחנו מדברים על חוקים ועל רצח של בעלי חיים.
ג.אני לא אכניס מילים לפה של אלכס
ד. מה הקשר כל הקטע של אפריקה שהכנסת פה?
ה. ואם הוא היה אומר שפחד ממנו והרג אותו זה היה בסדר?

אני תומך בבמבה , אתם מסתכלים על המקרה לפי מה ששמעתם קראתם וכל זה . לי זה לא ממש מזיז וכבר השלמתי אם המצב ושאין יותר מידי מה לעשות - מציע לכולם לעשות את זה גם .
זה לא הופך את זה לבסדר או נותן לילד את הלגיטימציה להמשיך לעשות שטויות.
מה שמעניין זה למה מלהרוג חתולה עושים כזה דבר לילד(לא שהוא מסכן שלא תבינו אותי לא נכון) לעומת זאת לילד שמתעלל/ מרביץ/ אפילו רוצח דוקר וכל מה שקשור לזה - זה לא קורה ?
ויודעים מה גם תומכים בילד כזה שמתעלל באחרים .. אז לשאול את כל השאלות האלה ולדבר על זה לא יעשה כלום .
מי שבאמת אכפת לי שילך ויעשה אם זה משהו .
מבינתי זה עוד חתולה וילד דביל שמושפע כמו רוב הילדים בארץ ואני באמת חושב שהרוב במצב כזה .
בכל מקרה אני חושב שבגלל או חלק גדול מזה שהוא דווקא ילד זה מה שגורם לכך להיות לא בסדר ולהתפרסם ובגלל זה הוא נדפק .
אני חושב שהוא צריך לבוא על עונשו שלא תבין לא נכון
מה שאני ממשיך להעלות פה זה את הנושא שהועלה בפוסט הקודם כי אני פשוט לא מצליח להגיד לתשובה שתספק אותי.ואני חושב שבעזרת מתנת הויכוח אולי מישהו יצליח להסביר לי.
עכשיו ללכולם, אישית ברור שהייתי הורג ג'וק ולא כלב,אבל אין לי איך להסביר למישהו שישאל אותי למה ולצפות שיבין,כי "זאת מוסכמות" ו "אבל זה ככה" או " ג'וק זה מפריע" זה לא מספיק..
תשמע, לא יודע מה הפורום הזה היה יותר פעם, טרולינג או פילוסופיה, אבל אין ספק שהוא היה אחד הפורומים היותר איכותיים 🙌

בכל מקרה, דעתי היא שכשהורגים פרה למטרת אכילה אז יש מטרה כלשהי (וכולנו יודעים שצריך לאכול בשר), לעומת כמישהו הורג חתולה בשביל הכיף והוא מספיק גאה בעצמו בשביל לעלות את זה לאינטרנט.
אז כבר לא איכפת לי שיפרסמו איפה הוא גר בפייסבוק.
שמע אני נשמע סוגד אבל המון פעמים גם אמרתי לאלכס שהוא העיר לי הרבה תאים אפורים בראש וגרם לי להתסכל על דברים אחרת.
קשה לי להאמין שאפשר להיות ליידו תקופה מסוימת בלי להיות יותר "משכיל" נקרא לזה

בתכלס, חתולים ויונים זה חלבון חינם שמסתובב ברחוב
בתכלס של התכלס גם אתה וכל האנשים זה חלבון חינם שמסתובב ברחוב אבל לא אוכלים אחד את השני כי ככה זה ויש לזה אלף ואחת הסברים . לא כל מה שמקובל הוא טוב יש כמה לא טובים אבל אני מדבר ספציפית פה

לא מסכים. מצבך עצוב שאתה משווה חיי אדם לחיים של בעלי חיים. לילד מגיע עונש, תיק, קנס, חקירות בלאגנים.
אבל לאחל לו מוות? מצבך רע בנאדם, באמת רע.
איך הגעת למסקנה שהוא מעשן והוא שותה? זה בדיוק מה שהתקשורת מכתיבה לכם..
הבנאדם עשה דבר לא בסדר, אני מסכים. מגיע לו עונש, ועונש גדול. אבל אנשים מתחילים פשוט לדבר שטויות.
הוא זרק בקבוק על חתולה זה אומר שהוא יכה ויאנוס נשים בעתיד.. משפט עצוב, ואני מקווה שאתה טרול. (מזה בכלל קשור?!)
עצוב שרצים לעשות את השטויות האלה.. הילד זבל, תאמין לי שאני האחרון, אבל האחרון שיגן עליו. אבל חלאס אנשים.
כי ילד שעסוק בללמוד, להתאמן ולהתנדב לא הולך לנפץ בקבוקי זכוכית על חתולה
אני במגמת פיזיקה ו5 יחידות מתמטיקה עם ציון סופי של 95 בשני המקצועות, מתאמן שותה ומעשן
מה זאת ההכללה המפגרת הזאת?

אני במגמת פיזיקה ו5 יחידות מתמטיקה עם ציון סופי של 95 בשני המקצועות, מתאמן שותה ומעשן

אתה מנפץ בקבוקים על חתולות או שסתם אתה חושב שזה מרשים מישהו שאתה עושה 5 יחידות?

כאחד שמגדל כלב אני לא אנסה להתיפייף אם היה קורה דבר כזה לכלב שלי הייתי רוצח את הבן אדם שעושה אתזה , על הדף זה נשמע יפה להגיד שהוא נער וצריך להתחשב בו אבל תאכלס זה לא נכון וזה רצח למטרת הנאה שזה יותר חמור מכל רצח

תסתכל בציטוט המקורי ותראה על איזה חלק במשפט הוא הגיב את התגובה הזאת ואז תחזור לפה...
אולי יש לך בעיות עם הבנת הנקרא, או שזה הסיגריות והאלכוהול ו5 יחידות מתמטיקה ופיזיקה עם ציון 95 בשניהם מדברים מתוכך אבל דובר פה על כך שהילד זורק בקבוקים על חתולות בנוסף לכך שהוא שותה ומעשן. ילד שעסוק בללמוד להתאמן ולהתנדב לא זורק בקבוקים על חתולות.
זה שאתה מספר לנו על ההישגים המרשימים שלך בלימודים בנוסף לשתייה ולעישון לא מעניינים אותנו במיוחד.

אולי יש לך בעיות עם הבנת הנקרא, או שזה הסיגריות והאלכוהול ו5 יחידות מתמטיקה ופיזיקה עם ציון 95 בשניהם מדברים מתוכך אבל דובר פה על כך שהילד זורק בקבוקים על חתולות בנוסף לכך שהוא שותה ומעשן. ילד שעסוק בללמוד להתאמן ולהתנדב לא זורק בקבוקים על חתולות.
זה שאתה מספר לנו על ההישגים המרשימים שלך בלימודים בנוסף לשתייה ולעישון לא מעניינים אותנו במיוחד.
הדגשת בהודעה את החלק של העישון והשתייה והתייחסת זה, אין לי כוח עכשיו להתחיל להסביר לך את זה, הבנת למה התכוונתי
וגם אנשים ששותים ומעשנים לא זורקים בקבוקים על חתולות....

למה מה זה 5 יחידות בפיזיקה ומתמטיקה?
את ה5 יחידות המסכנות שאתה עושה ב3 שנים אני תפרתי ב3 חודשים עם ציון מעל 85...מה אתה מתלהב תגיד לי?אתה כולה ילד.
תתלהב כשתהיה מצטיין נשיא בטכניון או משהו.

בכל מקרה,
בתור אחד שמגדל 2 חתולות בבית....אני מוכן לסרס את הבן זונה. עם השיניים שלי.

למה מה זה 5 יחידות בפיזיקה ומתמטיקה?
את ה5 יחידות המסכנות שאתה עושה ב3 שנים אני תפרתי ב3 חודשים עם ציון מעל 85...מה אתה מתלהב תגיד לי?אתה כולה ילד.
תתלהב כשתהיה מצטיין נשיא בטכניון או משהו.

בכל מקרה,
בתור אחד שמגדל 2 חתולות בבית....אני מוכן לסרס את הבן זונה. עם השיניים שלי.
אני לא יודע אם שמת לב אבל גם אתה התלהבת פה

מי שטבעוני מטעמי מוסר , איחול המוות שלו הוא לוגי .

מי שאוכל בע"ח ומספיק מטומטם בשביל לאחל מוות בגלל שהמוות של החתול היה אכזרי "מידי" ו"לחינם" , הוא לא יותר מברברי צמא דם קרבן אדם .

אם הנאצים היו אוכלים את היהודים בשואה , הכל היה טוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית