הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצח אופי לילד שהרג חתולה?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
מי שטבעוני מטעמי מוסר , איחול המוות שלו הוא לוגי .

מי שאוכל בע"ח ומספיק מטומטם בשביל לאחל מוות בגלל שהמוות של החתול היה אכזרי "מידי" ו"לחינם" , הוא לא יותר מברברי צמא דם קרבן אדם .

אם הנאצים היו אוכלים את היהודים בשואה , הכל היה טוב .
צודק, כי להרוג חיות בשביל תזונה זה בדיוק כמו להרוג חיות לכיף.

לא מבין למה אתה לא מנסה תהליכי חשיבה מינימליים .

אז ככה :

ברמה הרעיונית החיים של אף אחד לא קשורים אליך . לא של החתול ולא של בן האדם .

אין לך שום אמת מידה למדוד ערך של שום דבר שקיים באופן לא סובייקטיבי , ולכן אין לך דרך להחליט שאדם יותר חשוב מחתול .

אם אתה כופה את הרצון שלך על יצור אחר , אתה בסה"כ חוצפן שמתערב בקיום אחר ללא שום הצדקה .

הסדר החברתי הנלעג שהאנושות הדוחה הזאת מנהלת , הוא כביכול הרע במיעוטו והוא פשוט הסכמה ( כביכול ) של החברה להנהיג נורמות ואכיפה ,אבל אין לך או לאף משטר קוקסינלים אחר -באמת- שום סמכות על כלום .

כיוון שהחתול לא קשור אליך , ואין לך שום דרך הגיונית להצדיק אכילה שלו או כל דבר אחר שכרוך בהתערבות שלך בקיום שלו , החילוק שלך לא מחזיק מים .

כיוון שהאדם לא קשור אליך , והרשעות שלו ממש לא רחוקה מהרשעות שלך , אתה ממילא מתגלה כיצור אלים שתלטן וצמא דם .

נערך לאחרונה:
לא מבין למה אתה לא מנסה תהליכי חשיבה מינימליים .

אז ככה :

ברמה הרעיונית החיים של אף אחד לא קשורים אליך . לא של החתול ולא של בן האדם .

אין לך שום אמת מידה למדוד ערך של שום דבר שקיים באופן לא סובייקטיבי , ולכן אין לך דרך להחליט שאדם יותר חשוב מחתול .

אם אתה כופה את הרצון שלך על יצור אחר , אתה בסה"כ חוצפן שמתערב בקיום אחר ללא שום הצדקה .

הסדר החברתי הנלעג שהאנושות הדוחה הזאת מנהלת , הוא כביכול הרע במיעוטו והוא פשוט הסכמה ( כביכול ) של החברה להנהיג נורמות ואכיפה ,אבל אין לך או לאף משטר קוקסינלים אחר -באמת- שום סמכות על כלום .

כיוון שהחתול לא קשור אליך , ואין לך שום דרך הגיונית להצדיק אכילה שלו או כל דבר אחר שכרוך בהתערבות שלך בקיום שלו , החילוק שלך לא מחזיק מים .

כיוון שהאדם לא קשור אליך , והרשעות שלו ממש לא רחוקה מהרשעות שלך , אתה ממילא מתגלה כיצור אלים שתלטן וצמא דם .
יופי שזה הרמה הרעיונית. ברמה המעשית הם כן קשורים כי בן אם שמנפץ על חתולים בקבוקים ינפץ גם עליי.
זה לא באמת משנה, אני כן מודד באופן סובייקטיבי, זאת הרי הדעה שלי. לא מה שאני אומר שכולם צריכים לעשות. אלה אמות המידה שלי ועל פיהם אני חי. יופי לך שאתה לא רואה הבדל בין להרוג בשביל צורך קיומי לבין הרג כזה.
משם והלאה אני מרגיש כאילו אין פואנטה לשום משפט. שום סמכות על כלום? נכון, יופי. בוא ניתן לאנסים להסתובב ברחוב, הרי זה הסדר האנושי ואף אחד לא ייכפה עליהם כי לאף אחד אין סמכות

אני כיסיתי את כל הטענות שלך. אין לי כוח לפרק הכל בשביל להסביר שוב . תנסה לקרוא ביתר עיון

זיינתם תמוח על זה

כאילו אתם בילדות לא זרקתם אבנים על תחולות או דברים אחרים

נערך לאחרונה:
Screenshot_2014-03-28-17-56-24-1.png

לא רק אתה וחלאות אחרים עשו את זה.
אני בילדות שיחקתי יוגיהו ובייבלייד.

מי שטבעוני מטעמי מוסר , איחול המוות שלו הוא לוגי .

מי שאוכל בע"ח ומספיק מטומטם בשביל לאחל מוות בגלל שהמוות של החתול היה אכזרי "מידי" ו"לחינם" , הוא לא יותר מברברי צמא דם קרבן אדם .

אם הנאצים היו אוכלים את היהודים בשואה , הכל היה טוב .
[/QUOTE]
אני כיסיתי את כל הטענות שלך. אין לי כוח לפרק הכל בשביל להסביר שוב . תנסה לקרוא ביתר עיון
זה שאתה מדבר בשפה קצת גבוה לא עושה אותך צודק להפך אם אתה מצליח להוציא כל כך הרבה שטויות מהפה ועוד לדבר בצורה גבוה המצב חמור ביותר ,
שורה תחתונה כל מי שאומר שהוא מוכן לרצוח ולהרוג את הילד הוא סתם מוציא את הכאב שלו על מה שקרה לחתולה הוא לא באמת מתכוון לזה, אתה פשוט מנסה להראות שונה בוגר וכיוצא בכך ככה בכבוד,
מה שכן אני אשמח אם הילד הזה יתאבד זה לא יזיז לי, מה שאמרת על טבעוניים ומי שאוכל בשר ואיי מאיפה הפלצת את השטויות האלה ?
אין לי בעיה שהילד יהרוג את החתול ועוד מאה חתולים ויאכל אותם אם הוא צריך אבל קודם כל שיהרוג את החתול כמו בן אדם ולא כמו רוצח !!
למה נראה לך שלי ולמישהו מאיתנו שמאחל לילד הזה למות אתה חושב אכפת לנו שבני אדם הורגים חיות באפריקה על מנת נטו לאכול ולהמשיך לחיות ? התשובה היא לא !!
אחרי זה אתה גם אומר אם הנאצים היו אוכלים את היהודים בשואה תגיד לי מי גידל אותך בני אדם או שגדלת בטבע ?
יש מוסכמות שלא אוכלים בן אדם מה לעשות כןןן יש מוסכמות בעולם ואנחנו חיים על פיהם ככה ייצר אותנו אלוהים הטבע מה שלא תרצה יש מוסכמות ואם אתה לא מבין את זה אז יש פה בעיה .
בקיצור יאללה בוא נלך לפי דבריך אין בתי משפט , כל ילד שמרביץ לילד אחר אף אחד לא ילשין, אפשר לחתוך לבן אדם את הידיים רגליים ולתת לכלב שלך לאכול ואחרי שהוא אכל לאכול גם אותו ....... למה ? כי reccon אמר שאין מוסכמות בעולם אז אפשר ואסור לנו לשפו אנשים כאלה

נערך לאחרונה:
[/QUOTE]
כן כולנו זרקנו אבנים על חתולות. התהנגות נורמטיבית לחלוטין כל הכבוד לכולנו!!!!
תאכלס באמת הרבה אנשים זרקו אבנים על חתולות (אני בחיים לא ) ואני חייב לציין שתמיד הערתי לילדים כאלה , אבל זה לא צריך להמשך ככה, ורק אם יעשו מעשה ויתנו עונש כמו שצריך לאט לאט ילדים כבר לא יעשו את זה, הכל מתחיל בילדים בני 16 שהורגים חתולים ולאף אחד לא אכפת וגם לא לבית המשפט , סוף סוף כן מישהו עשה מעשה ואני שמח בכך .

ציפית שאני יתייחס לכל מה שכתבת ויכתוב שלוש עמודים עכשיו על מה אני חושב ? נראה לי קצת מוגזם
בכל מקרה אני בטוח באלף אחוז שבגלל התופעה הזאת שיורדים עכשיו על הילד ומקללים אותו ומה לא אנשים יחשבו פעמיים לפני שזורקים אבן על חתולה ואני בטוח בזה במאה אחוז ,
ומה אכפת לי שיש מקרים שלא מראים לי אותם ? גם באפריקה אונסים כל יום משהיא אחרת זה אומר שגם בארץ זה צריך לקרות בגלל שזה קורה הרבה באפריקה ?? סלח לי אבל אתה מדבר כל כך הרבה שטויות בטוח אתה בן 16 ומעטה .
כל כל יום כנראה דורסים חתולה בלי כוונה וגם מידי פעם דורסים בן אדם בלי כוונה שורה תחתונה הכוונה היא החשובה זה למה בבתי משפט יש הבדל בין הרג לרצח בקיצור ,,,
אני לא הולך עוד לענות לשטויות האלה שאתה מדבר באמת מרגיש לי וויכוח עם ילד בן 3 .
לא ציפיתי להכל אבל לא ציפיתי שתתייחס רק לזה שכתבתי שכולה חתול נרצח.
אני באמת מתחת ל16, ואני לא רואה איך זה משנה משהו בתגובה שלי, ולמה אתה חושב שיש לך זכות להרגיש כאילו אתה מעלי?
תגיב ענייני, גם לדברים שלא נראים לך נכון.
מנקודת מבט שלי, זה לא מזיז לי שיורדים על הילד והוא מצידי מקבל מכות ונאנס וכו'. זה לא משנה כלום, אם הייתי רוצה לרצוח חתולה מאיזה סיבה שהיא הייתי עושה את זה בכל מקרה(ואני בכוונה אומר לרצוח, ולא לזרוק אבן).
צריך להיות לך אכפת ממקרים שלא מראים- ואם לא אתה צבוע. למה? למה שלא יהיה לך אכפת ממקרים שלא מפורסמים אבל מזה כן ממש אכפת לך ואתה מדבר עד אין סוף?
כל הקטע של השוואה בין דריסה והרצח הזה - זה ההבדל ברעש שנעשה. ידרסו חתולה לא קרה כלום ממשיכים אפילו לא עוצרים, רצחו חתולה צריך דיון עם 80 תגובות על זה ועוד כנראה יותר יגיעו, ואני לא ממש רואה חדשות ואין לי פייסבוק וכל האמצעים האלה אבל אני רק יכול לנחש מה הולך שם. שרוצחים בן אדם/הורגים בן אדם, ההבדל ברעש שעושים הוא הרבה יותר קטן, אבל לא- החתולה הזאת זה קודש.
בכל מקרה זה יפה שאתה(או לא אתה אלא אחרים) מאחל למישהו למות/להתאבד, בעוד שאתה בכלל לא מכיר אותו.

לא ציפיתי להכל אבל לא ציפיתי שתתייחס רק לזה שכתבתי שכולה חתול נרצח.
אני באמת מתחת ל16, ואני לא רואה איך זה משנה משהו בתגובה שלי, ולמה אתה חושב שיש לך זכות להרגיש כאילו אתה מעלי?
תגיב ענייני, גם לדברים שלא נראים לך נכון.
מנקודת מבט שלי, זה לא מזיז לי שיורדים על הילד והוא מצידי מקבל מכות ונאנס וכו'. זה לא משנה כלום, אם הייתי רוצה לרצוח חתולה מאיזה סיבה שהיא הייתי עושה את זה בכל מקרה(ואני בכוונה אומר לרצוח, ולא לזרוק אבן).
צריך להיות לך אכפת ממקרים שלא מראים- ואם לא אתה צבוע. למה? למה שלא יהיה לך אכפת ממקרים שלא מפורסמים אבל מזה כן ממש אכפת לך ואתה מדבר עד אין סוף?
כל הקטע של השוואה בין דריסה והרצח הזה - זה ההבדל ברעש שנעשה. ידרסו חתולה לא קרה כלום ממשיכים אפילו לא עוצרים, רצחו חתולה צריך דיון עם 80 תגובות על זה ועוד כנראה יותר יגיעו, ואני לא ממש רואה חדשות ואין לי פייסבוק וכל האמצעים האלה אבל אני רק יכול לנחש מה הולך שם. שרוצחים בן אדם/הורגים בן אדם, ההבדל ברעש שעושים הוא הרבה יותר קטן, אבל לא- החתולה הזאת זה קודש.
בכל מקרה זה יפה שאתה(או לא אתה אלא אחרים) מאחל למישהו למות/להתאבד, בעוד שאתה בכלל לא מכיר אותו.
אתה בחור חכם אבל פשוט רואים שאין לך חיית מחמד

אתה בחור חכם אבל פשוט רואים שאין לך חיית מחמד
זה פחות בגלל שאין לי חיית מחמד, זה יותר בגלל שאני לא נקשר יותר מידי לדברים, וכנראה בגלל שאני די שונה מהרוב ואיכשהו יוצא כמעט תמיד שמה שאני חושב זה הפוך ממה שמקובל/הגיוני.

יש עכשיו עוד תמונה מזעזעת שמתגלגלת בפייס.

10007475_699229120120621_311092798_n.jpg

זה כבר לא אנושי..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
@Workout1
ערכתי את ההודעה שלך ושמתי את התמונות תחת "ספוילר", אני לא מסוגל לראות דברים כאלו.

אני מבין שאתה מעניק את מלוא תשומת לבך לכמות המזון מן החי שאתה אוכל בשביל לשמור על רמת הצריכה המינימלית הדרושה לקיום בריא. כי אם אתה סתם יורד על המבורגר כשמתחשק לך, אז כן, זה כמו להרוג חיות לכיף.

אני מבין שאתה מעניק את מלוא תשומת לבך לכמות המזון מן החי שאתה אוכל בשביל לשמור על רמת הצריכה המינימלית הדרושה לקיום בריא. כי אם אתה סתם יורד על המבורגר כשמתחשק לך, אז כן, זה כמו להרוג חיות לכיף.
אתה צודק וזה מבאס משהו מטורף

חברים, זה הרג לשם שעשוע.
זה לא קשור לענייני תזונה, זה לא קשור ללהרוג ג'וקים.
זה יותר דומה ל-במקום להרוג ג'וק כי הוא מתרוצץ לך בבית - לרדוף אחריו ולתלוש לו רגל רגל ומחוש מחוש ולהקרע מצחוק מאיך שהוא צולע.
זה חולני, זה לקוי ואדם שמפיק הנאה מהאקט אלים כזה זמן קצר עד שיעבור לבני אדם.
לחכם הגדול שאמר שהשליך אבנים על חתולים בתור ילד -
עזוב מה דעתי האישית על הטמטום אותו כתבת כי אני מעולם לא השלכתי אבן על חתול ואני מאמין שגם אף אחד מהקרובים לי לא עשה כאלה מעשים אבל הבקבוק לא הושלך כדי להבהיל את החתול אלא כדי לגרום נזק ממשי.
אז כן, לא תפקידי לדון את הילד חרא הזה למוות אבל כן מגיע לו שכחברה נתייחס אליו כאל פצע מוגלתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית