הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רצח אופי לילד שהרג חתולה?

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך
רשע הוא לא מוצדק . מיגור רשע הוא מוצדק . לגרום לו למחשבות אובדניות זו המצאת הרשע מחדש .
לחלק בין אכזריות לבין חוסר אכפתיות זה שגוי לגמרי . לצטט מחקרים על אנשים אכזריים לחיות שנהיו אכזריים לבן אדם כלגיטימציה לרשעות כלפי הבחור , זה גובל בפיגור שכלי . ללטף חתול ואז לשחוט אותו זה יותר עדות לפסיכוזה או לפיגור שכלי קשה , מאשר לנפץ לו בקבוק ערק על הראש מלכתחילה . אותו דבר לגבי ליטוף חתול ושחיטת תרנגול . להתייחס לבנאדם כפצע מוגלתי זה כמו לקרוא להעלאתו על המוקד . ההחלטה על פרופורציה מסוימת בענישה , היא מחשבה על המינימום הנדרש שימנע פגיעה בחברה , ולא לקחת את תפקיד האלוהים לידיים , כי אין לך שום כלי ושום הצדקה לשפוט אף אחד ושום דבר .

אני פשוט יותר אנרגטי , אז החלטתי לבזבז לעצמי את הזמן עוד קצת .

רשע הוא לא מוצדק . מיגור רשע הוא מוצדק . לגרום לו למחשבות אובדניות זו המצאת הרשע מחדש .
לחלק בין אכזריות לבין חוסר אכפתיות זה שגוי לגמרי . לצטט מחקרים על אנשים אכזריים לחיות שנהיו אכזריים לבן אדם כלגיטימציה לרשעות כלפי הבחור , זה גובל בפיגור שכלי . ללטף חתול ואז לשחוט אותו זה יותר עדות לפסיכוזה או לפיגור שכלי קשה , מאשר לנפץ לו בקבוק ערק על הראש מלכתחילה . אותו דבר לגבי ליטוף חתול ושחיטת תרנגול . להתייחס לבנאדם כפצע מוגלתי זה כמו לקרוא להעלאתו על המוקד . ההחלטה על פרופורציה מסוימת בענישה , היא מחשבה על המינימום הנדרש שימנע פגיעה בחברה , ולא לקחת את תפקיד האלוהים לידיים , כי אין לך שום כלי ושום הצדקה לשפוט אף אחד ושום דבר .

אני פשוט יותר אנרגטי , אז החלטתי לבזבז לעצמי את הזמן עוד קצת .
אתה טועה - אתה מבזבז לשנינו את הזמן, לא תשכנע אותי.

אני מבין שאתה מעניק את מלוא תשומת לבך לכמות המזון מן החי שאתה אוכל בשביל לשמור על רמת הצריכה המינימלית הדרושה לקיום בריא. כי אם אתה סתם יורד על המבורגר כשמתחשק לך, אז כן, זה כמו להרוג חיות לכיף.
בגדול אתה מבין נכון. אם אני אוכל המבורגר אני לא אוסיף עוד בשר בבית, ואם אני אוכל בשר בבית אני לא אוכל המבורגר. אין לי שום סיבה לאכול 300 גרם חלבון לקילו ואני שומר על רמות חלבון שמספיקות לבריאות שלי.

נערך לאחרונה:
ראיתי את הסרטון. אכזריות לשמה. סתם ככה בלי סיבה.
הבעיה בדור המזויין הזה שגודל פה שהיום זה חתול מחר זה קשישא בן 70 שלא רצה לתת סיגריה.

חברים, זה הרג לשם שעשוע.
זה לא קשור לענייני תזונה, זה לא קשור ללהרוג ג'וקים.
זה יותר דומה ל-במקום להרוג ג'וק כי הוא מתרוצץ לך בבית - לרדוף אחריו ולתלוש לו רגל רגל ומחוש מחוש ולהקרע מצחוק מאיך שהוא צולע.
זה חולני, זה לקוי ואדם שמפיק הנאה מהאקט אלים כזה זמן קצר עד שיעבור לבני אדם.
לחכם הגדול שאמר שהשליך אבנים על חתולים בתור ילד -
עזוב מה דעתי האישית על הטמטום אותו כתבת כי אני מעולם לא השלכתי אבן על חתול ואני מאמין שגם אף אחד מהקרובים לי לא עשה כאלה מעשים אבל הבקבוק לא הושלך כדי להבהיל את החתול אלא כדי לגרום נזק ממשי.
אז כן, לא תפקידי לדון את הילד חרא הזה למוות אבל כן מגיע לו שכחברה נתייחס אליו כאל פצע מוגלתי.
מייק אין ויכוח שהבנאדם הזה הוא חלאה כולם מסכימים על זה... השאלה במה אנחנו שונים ממנו שאנחנו אוכלים בשר (שמעבר לצורך הקיומי שלנו).. ברור הרי שהחתול סבל פחות מהפרות ברפת... (דרך אגב אני ממש לא חסיד של טבעונות וכל זה... אני מת על בשר וכנראה שאף פעם לא אפסיק... אבל כן זה מטריד אותי השאלה במה אנחנו שונים...)

מייק אין ויכוח שהבנאדם הזה הוא חלאה כולם מסכימים על זה... השאלה במה אנחנו שונים ממנו שאנחנו אוכלים בשר (שמעבר לצורך הקיומי שלנו).. ברור הרי שהחתול סבל פחות מהפרות ברפת... (דרך אגב אני ממש לא חסיד של טבעונות וכל זה... אני מת על בשר וכנראה שאף פעם לא אפסיק... אבל כן זה מטריד אותי השאלה במה אנחנו שונים...)
אנחנו לא נהנים מההריגה

ראיתי את הסרטון. אכזריות לשמה. סתם ככה בלי סיבה.
הבעיה בדור המזויין הזה שגודל פה שהיום זה חתול מחר זה קשישא בן 70 שלא רצה לתת סיגריה.
כן תאשים את הדור זה ממש יעזור. זהו זה לא, אין מה לעשות, הבעיה מתחילה מהדברים הקטנים שזה מהגן, עזוב גן מהבית שהילד בן שנתיים שלוש ארבע והוא צריך לחוות כל מה שהוא חווה וכו'.
אני יכול להגיד על עצמי- שהייתי מושפע וכנראה שאני עדיין מושפע אבל בצורה אחרת. אני לא יתחיל לספר למה ומה גרם לזה והכל אבל כן יש גם לילדים כאלה איזשהו סיבה(לא שזה אומר שזה מוצדק או בסדר) אבל עובדה זה קורה ואין לך מה לעשות..
עריכה- הכוונה במושפע, זה מושפע מהחברה וממה שנראה כולם נכון אז אני כחלק מהעדר . בזמן כזה כנראה אם היו נותנים לי בקבוק ואומרים לי לשתות הייתי עושה/היו קוראים לי לעשן הייתי רץ כדי להיות חלק מכולם, וכן אם היו נותנים לי בקבוק ואומרים לי לזרוק על חתול הייתי עושה את זה.(ולצורך העניין, אף פעם לא עישנתי/שתיתי הרבצתי לחתול או התעללתי במישהו כי למזלי הבנתי המון דברים מוקדם וזה רק עשה לי טוב).
זה הכוח של ההשפעה שיש על ילדים לפחות מנקודת מבט שלי.
ערס טיפוסי מגיע לו למות גיבור על בעלי חיים חסרי ישע
מי אתה שתקבע מי ימות ומי יחייה?תחשוב על זה לפני שאתה אומר למישהו שמגיע לו למות.
קודם כל זה לא צורך קיומי עובדה יש אנשים והרבה שהם טבעוניים. אז כל האלה שרושמים צורך קיומי תעשו לי טובה אתה מנסים לעבוד על עצמכם ולהתחסד. חוץ מזה סביר מאוד להניח שאתה צודק, החתול סבל הרבה פחות מהפרות, לא שזה גורם לזה להיות בסדר אבל עדיין. אבל אנחנו ממשיכים לאכול פרות וכל הבשרים האלה, זה שאני ואתם לא רגילים לראות חתול על הצלחת , אלא לראות אותו כחיית מחמד(שלדעתי זה גם התעללות אבל אני לא יכנס לזה) אז בגלל זה יש מהומה מהרצח הזה של החתול.
אנחנו לא נהנים מההריגה
אולי אתה לא, אבל יש כאלה שכן. אני חושב שפחות למהרוג אלא יותר מלהתעלל . אבל עדיין ..

כן תאשים את הדור זה ממש יעזור. זהו זה לא, אין מה לעשות, הבעיה מתחילה מהדברים הקטנים שזה מהגן, עזוב גן מהבית שהילד בן שנתיים שלוש ארבע והוא צריך לחוות כל מה שהוא חווה וכו'.
אני יכול להגיד על עצמי- שהייתי מושפע וכנראה שאני עדיין מושפע אבל בצורה אחרת. אני לא יתחיל לספר למה ומה גרם לזה והכל אבל כן יש גם לילדים כאלה איזשהו סיבה(לא שזה אומר שזה מוצדק או בסדר) אבל עובדה זה קורה ואין לך מה לעשות..
עריכה- הכוונה במושפע, זה מושפע מהחברה וממה שנראה כולם נכון אז אני כחלק מהעדר . בזמן כזה כנראה אם היו נותנים לי בקבוק ואומרים לי לשתות הייתי עושה/היו קוראים לי לעשן הייתי רץ כדי להיות חלק מכולם, וכן אם היו נותנים לי בקבוק ואומרים לי לזרוק על חתול הייתי עושה את זה.(ולצורך העניין, אף פעם לא עישנתי/שתיתי הרבצתי לחתול או התעללתי במישהו כי למזלי הבנתי המון דברים מוקדם וזה רק עשה לי טוב).
זה הכוח של ההשפעה שיש על ילדים לפחות מנקודת מבט שלי.

מי אתה שתקבע מי ימות ומי יחייה?תחשוב על זה לפני שאתה אומר למישהו שמגיע לו למות.

קודם כל זה לא צורך קיומי עובדה יש אנשים והרבה שהם טבעוניים. אז כל האלה שרושמים צורך קיומי תעשו לי טובה אתה מנסים לעבוד על עצמכם ולהתחסד. חוץ מזה סביר מאוד להניח שאתה צודק, החתול סבל הרבה פחות מהפרות, לא שזה גורם לזה להיות בסדר אבל עדיין. אבל אנחנו ממשיכים לאכול פרות וכל הבשרים האלה, זה שאני ואתם לא רגילים לראות חתול על הצלחת , אלא לראות אותו כחיית מחמד(שלדעתי זה גם התעללות אבל אני לא יכנס לזה) אז בגלל זה יש מהומה מהרצח הזה של החתול.

אולי אתה לא, אבל יש כאלה שכן. אני חושב שפחות למהרוג אלא יותר מלהתעלל . אבל עדיין ..
לדעתי אנשים יודעים שאתה צודק אבל פשוט לא רוצים להאמין בזה , כי אם כן אנחנו רוצחים כמוהו( כמובן שיש הבדל בין להנות מההריגה או לא אבל הבנתם תכוונה)

אתה מוציא אותי כאילו אני נגדך, אבל אני בצד שלך אם תקרא עוד פעם את ההודעה
מה שכן, צורך קיומי מבחינתי זה לא המינימום בשביל לחיות (תרתי משמע), אלא מינימום בשביל לחיות חיים באורח חיים נורמלי, שזה כולל אכילת בשר (אם זה מצרכי בריאות, מצרכי נוחות מינימליים שקשורים בתזונה ואם זה מצרכי ההנאה המינימלית שדרושה לי כבן אדם).
אבל כן, בכללי כולנו חארות

יש פה קצת פספוס של הנקודה.
אכזריות. הדיון פה הוא לא על טבעונות וכל מה שיוצא בזה כי לאכול חיות לא נובע מאכזריות (חוסר התחשבות, אכפתיות וכו' אולי)
ברור לכל שעיניו בראשו שהבחור עשה טעות ואני מאמין שגם הוא יבין את זה בסוף. (אם עדיין לא.)
כל ה"איחולים הלבביים" פה לא נחוצים. ונובעים מתוך מידה כזאת או אחרת של אכזריות. יש דרכים לטפל בבעיות כאלו. (רמז: פסיכולוג.)
זאת דעתי לפחות.

יש פה קצת פספוס של הנקודה.
אכזריות. הדיון פה הוא לא על טבעונות וכל מה שיוצא בזה כי לאכול חיות לא נובע מאכזריות (חוסר התחשבות, אכפתיות וכו' אולי)
ברור לכל שעיניו בראשו שהבחור עשה טעות ואני מאמין שגם הוא יבין את זה בסוף. (אם עדיין לא.)
כל ה"איחולים הלבביים" פה לא נחוצים. ונובעים מתוך מידה כזאת או אחרת של אכזריות. יש דרכים לטפל בבעיות כאלו. (רמז: פסיכולוג.)
זאת דעתי לפחות.
אם הוא היה רוצח את הכלב/ חתול שלך היית מביא לו פסיכולוג?

אם הוא היה רוצח את הכלב/ חתול שלך היית מביא לו פסיכולוג?

סלח לי אבל זאת שאלה קצת מיותרת לאור הדעה שהצגתי כאן.
מה גם שזה לא החתול של אף אחד פה (לא שיש בי טיפה של זלזול כלפיו. גידלתי בע"ח מכל המינים ומכל הסוגים.)
התגובות של החברה באופן כללי לא מראות ניסיון לפתור בעיה. הן יותר דומות לרצון להוציא זעם שהצטבר כלפי ההתנהגות הלא מוסרית של "הדור הצעיר",
שכולנו כחברה אשמים באיך שהם נראים. המקרה הזה מציג בעיני את הכיוון הלא בריא שכולנו הולכים אליו.
נקודת אור: בטח נגיע לנקודה כ"כ נמוכה שמשם יהיה אפשר רק לעלות.
שיהיה יום טוב!

ברגעים כאלו אני מת שאלכס יהיה פה
http://www.lbs.co.il/threads/23133/page-2
הוא אמר פה דברים שפשוט אין להם תשובה במידה והילד היה עושה מעשה אפילו יותר זוועתי..ואוכל את החתול היה מגיע לו עונש כבד יותר? לדעכם?
אוכל את החתול? נשמע לי יותר מוזר ממזוויע. זה תלוי במניעים שלו, אם הוא עשה את זה בשביל "הכיף" ובשביל למשוך תשומת לב, אז בטח שכן. אבל אם זה לשם הישרדות (כנראה שהאופציה הזו לא כל כך רלוונטית אבל כך גם האפשרות) אז זה לגיטימי מבחינתי.

אוכל את החתול? נשמע לי יותר מוזר ממזוויע. זה תלוי במניעים שלו, אם הוא עשה את זה בשביל "הכיף" ובשביל למשוך תשומת לב, אז בטח שכן. אבל אם זה לשם הישרדות (כנראה שהאופציה הזו לא כל כך רלוונטית אבל כך גם האפשרות) אז זה לגיטימי מבחינתי.
אתה ממש עובד על עצמך אם אתה טוען שאתה אוכל בשר לצורך הישרדות ולא לצורך הנאה

אתה ממש עובד על עצמך אם אתה טוען שאתה אוכל בשר לצורך הישרדות ולא לצורך הנאה
לא בדיוק אבל בשר זה זול וזמין ומזין אנחנו גרים בצפיפות בעולם והמצב הכלכלי ברוב העולם לא משהו (זה לא כמו דובאי בכל מקום 😃 )

לא בדיוק אבל בשר זה זול וזמין ומזין אנחנו גרים בצפיפות בעולם והמצב הכלכלי ברוב העולם לא משהו (זה לא כמו דובאי בכל מקום 😃 )
להגיד שאתה אוכל בשר כי אתה במצב כלכלי שמחייב אותך זה תירוץ. אני אוכל בשר ואני מודע לזה שזה מעשה שיכול להחשב לא מוסרי אבל מצד שני מוסר זה עניין של תרבות ולא מושג אבסולוטי, ובתרבות שלנו לאכול בשר זה בסדר(ואל תגידו שזה להיות נגרר או משהו, כי זה כמו שבתרבות שלנו נישואים לכמה נשים זה אסור ולא עושים את זה ובמקומות אחרים בעולם כמו בעולם הערבי זה מקובל ונהוג). מצד שני, אני לא אתעלל בחיות בכוונה תחילה, כי זה נוגד דברים שאני(כחלק מהחברה) מאמין בהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית