הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעקבות מדונה.....

אני ממש מקווה שזה לא יהפוך עכשיו לקטע 🤢

הזאתי שהביאה את "המסורת" הזאת לארץ - טבעונית, לומדת מדעי הרוח, פמיניסטית...... מעניין
שכחת לכתוב שמאלנית גרה בצפון תל אביב בדירת חדר ומתעסקת באומנות מופשטת מזרח תיכון בזמנה הפנוי

ת'אמת יש משהו במה בדבריהן, גבר עם זקן עבות זה יותר טוב?

תסמכו על מיילי סיירוס שתביא את הטרנד הזה לאופנה.

מהבחינה החיצונית, אני חושב שהחברה החדירה בנו את הרתיעה משיער אצל בנות, אז אני לא יכול להגיד שאני נמשך לזה.

מהבחינה האישית, כל הכבוד לה.

• פותח/ת השרשור
יש הרבה מקומות שאפשר ללכת בהם נגד תכתיבי החברה אבל במקרה הזה זו פשוט מחאה מיותרת חחח

אני מוחה נגד זה שצריך לשים דאודורנט, ועל הדרך גם אפשר להתקלח פעם בשבוע חבל על המים. מי יגיד לי לא להסריח? זה טבעי

יש הרבה מקומות שאפשר ללכת בהם נגד תכתיבי החברה אבל במקרה הזה זו פשוט מחאה מיותרת חחח

על סמך אתה קובע שזאת מחאה מיותרת?

אני מוחה נגד זה שצריך לשים דאודורנט, ועל הדרך גם אפשר להתקלח פעם בשבוע חבל על המים. מי יגיד לי לא להסריח? זה טבעי

אז תלך על זה. זה לא באמת משנה על מה אתה מוחה.

לבחורה יש ביצים של שור. לא קל לצאת למלחמה מול כל העולם. אני מלא הערכה כלפיה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על סמך אתה קובע שזאת מחאה מיותרת?

לך על זה. באמת

לבחורה יש ביצים של שור. לא קל לצאת למלחמה מול כל העולם. אני מלא הערכה כלפיה.

אין ספק שלא קל לצאת מול כל העולם. אבל במקרה הזה אני לא רואה שום סיבה לצאת מול כל העולם מלכתחילה. אין פה איזו כוונה נעלה...
זה כמו להשמין בכוונה כדי למחות במתאמני חדר כושר שמשקיעים בעצמם...

זה כמו הקטע שהשמנות מצטלמות עם חזייה תחתונים ואומרים להם את יפה כמו שאת - את לא וזה מגעיל בצורה אחרת היא צריכה להיות נשית .
ד"א ממש מפריע לי שאנשים מעדיפים להישאר כמו שהם ושיעודדו אותם מאשר להשתנות לטובה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תגיד אתה רציני? קראת בכלל מה כתוב בקישור שאתה צירפת?
בוא תאיר את עיני כי לא מצאתי מטרה נעלה...
להגיד שזה בסדר לעשות דברים שהחברה תופסת כמגעילים ולא נורמטיביים? לאפשר לנשים לבחור להיות מגעילות לרוב החברה?
כן, רוב החברה לא אוהבת שיער מיותר. וגם הרבה גברים מורידים במקומות מסויימים.
היא מעודדת שאת האפשרות להיות פחות מושכת. לא מוצא פה משהו נעלה

להגיד שזה בסדר לעשות דברים שהחברה תופסת כמגעילים ולא נורמטיביים? לאפשר לנשים לבחור להיות מגעילות לרוב החברה?

למה החברה תופסת את זה כמגעיל? כי קיים איזשהוא "אידאל" ליופי, שהוחדר לך (ולי, ולכולם), ושלפיו אתה חושב.
למה בכלל קיים אידאל? למה אישה עם שיער בבית השחי נתפסת כפחות מושכת מאישה ללא? ואם בר רפאלי (נתפסת כ"אידאל" ליופי נשי) מתחילה לגדל שיער בבית שחי, לא תחשוב שהיא מושכת יותר? היא הרי נחשבת היום ל"אידאל" של היופי הנשי.

בר רפאלי היא גם לא שיא היופי, והיא היא תגדל שיער בבית השחי אז כן, היא לא תהיה מושכת יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית