דיכאון בעקבות פציעה

אל תהיה מניאק, תודה.

אני מעריך ומכבד מה שאתה חושב ואני חושב שכדאי שתעריך ותכבד אחרים. בדיוק כמו שיש כאלה שמקבלים מוטיבציה מסרטי לזר אנגלוב ונהנים לשמוע ג'סטין ביבר.
אתה מודע לכך שאחד מפיץ שקרים והשני זה פשוט טעם?
אתה יכול להאמין מה שבא לך, פשוט אל תצפה ממני שאני לא אחשוב שזה לא סרטן.

גם אני לא יכלתי להתאמן לפני שנה בערך לחודשיים בגלל פציעה, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לאכול במאזן חיובי עם מספיק חלבון.
אתה תשמין, חד משמעית (ואני השמנתי מלא), אבל גם היום אני בדעה שעדיף בהרבה לשמור על כמה שיותר שריר ולחטב אחר כך, מאשר לאבד שריר ולנסות להחזיר אותו עם משקלי עבודה נמוכים בהרבה.

גם אני לא יכלתי להתאמן לפני שנה בערך לחודשיים בגלל פציעה, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לאכול במאזן חיובי עם מספיק חלבון.
אתה תשמין, חד משמעית (ואני השמנתי מלא), אבל גם היום אני בדעה שעדיף בהרבה לשמור על כמה שיותר שריר ולחטב אחר כך, מאשר לאבד שריר ולנסות להחזיר אותו עם משקלי עבודה נמוכים בהרבה.
מסכים עם הטיעון הזה.

לך לפסיכולוג/פסיכאטר במקרה הגרוע תבכה מול אדם זר שלוקח 500 שקל לשעה במקרה הטוב תקבל כדורים

אתה רוצה להגיד לי שיש מישהו שמסוגל ללמוד כל היום ? מה הבעיה להתאמן בהפסקות שאתה לא לומד ?

הרבה אנשים עובדים בזמן שהם לא לומדים.
אז:
1. לימודים
2. עבודה
3....

תכניס לסדר העדיפות שלך אם זה יהיה עוד שעתיים של: שינה / חברה / חברים / חד"כ / מאסטר שף וכולי

1. זה מבאס 2. זה לא סוף העולם
בינתיים תשמור על אורח חיים ספורטיבי מבחינת תזונה, שינה.
אתה בהחלט יכול לאמן רגליים אפילו במכונות, זאת הזדמנות לעבוד על יכולת ארובית וכמובן בהתאם להמלצת רופא להתחיל בשיקום.

אני פרקתי את הפיקה בברך לפני חודשיים שלוש והיום אני כמו חדש (לא באמת חדש אבל הבנת)

• פותח/ת השרשור
אני חודש וחצי לא יכולתי ללכת כמו שצריך \ ליישר את הרגל
ויש 50% שזה יקרה בעתיד.
אל תשווה
נשמע לא נעים... הבעיה שהתרסקתי גם על הכתף השנייה שלי לפני שנה והיא גם בעייתית
ובלי קשר להתרסקויות יש לי בכתפיים מלא דלקות שלא עוזבות ...יש מצב שהסיבה שפרקתי מנפילה קטנה זה הדלקות האלה
איך זה קרה לך?

ובלי קשר להתרסקויות יש לי בכתפיים מלא דלקות שלא עוזבות ...יש מצב שהסיבה שפרקתי מנפילה קטנה זה הדלקות האלה
יכול להיות שבחירת התרגילים שלך לא טובה והובילה למצב הזה
יש הרבה תרגילים שיכולים גם אצל אדם רגיל להפעיל לחץ מוגבר על הכתף, כמו כל מני תרגילים שעובדים מאחורי הראש ולא מלפניו
יש גם אנשים שלא יכולים לעשות בנצ' או מתח רגילים בלי להפעיל לחץ על הכתף, מה שמוביל לפריקות כאלה ואחרות (כמו במקרה שלי)

איך זה קרה לך?
הרמתי משקל כבד ויכול להיות שעשיתי תנועה לא טובה שגרמה לחץ על הפיקה, באמת שפריקות זה שטויות, הדבר הבעייתי בהם זה אם הן יחזרו

למה אף אחד לא מדבר פה דוגרי שצריך?

תקנה את הספר Become a Supple Leopard ותאמן גמישות כמה שאתה יכול.

בגלל זה אני מתלבט אם לעשות ניתוח או לא
פעם ראשונה שלך? לא עושים ניתוח בפעם הראשונה וזה גם תלוי בחומרה
למה אף אחד לא מדבר פה דוגרי שצריך?
תקנה את הספר Become a Supple Leopard ותאמן גמישות כמה שאתה יכול.
מה הקשר גמישות לפריקה..

• פותח/ת השרשור
פעם ראשונה שלך? לא עושים ניתוח בפעם הראשונה וזה גם תלוי בחומרה

מה הקשר גמישות לפריקה..
זה פעם ראשונה אבל קרה לי פעמיים השבוע שהזזתי את היד ויצא לי קליק וכאב מאוד חד וכל הזמן יש קליקים בכתף שכואבים למרות שאני משתדל להיזהר ולהזיז אותה כמה שיותר לאט (הורדתי תקיבוע ליד אחרי שבוע וחצי כבר)
הקליקים קורים כשאני מבצע רוטציה חוץ מזה כל הפעולות תקינות אני דיי בטוח שאני יכול ללחוץ מוט ריק בפרס למשל (בבנצ לא חושב זה מרגיש לא נוח בכתף הפצועה ולא חושב שאחזור לבנצ גם בעתיד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית