נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
☝️כאלה שמקבלים מוטיבציה מסרטי לזר אנגלוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
☝️כאלה שמקבלים מוטיבציה מסרטי לזר אנגלוב
אתה מודע לכך שאחד מפיץ שקרים והשני זה פשוט טעם?אל תהיה מניאק, תודה.
אני מעריך ומכבד מה שאתה חושב ואני חושב שכדאי שתעריך ותכבד אחרים. בדיוק כמו שיש כאלה שמקבלים מוטיבציה מסרטי לזר אנגלוב ונהנים לשמוע ג'סטין ביבר.
אנחנו מחפשים פיתרון לטווח הקרוב....תביא ילד לעולם, סדר העדיפויות שלך ישתנה פלאים.
מסכים עם הטיעון הזה.גם אני לא יכלתי להתאמן לפני שנה בערך לחודשיים בגלל פציעה, העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לאכול במאזן חיובי עם מספיק חלבון.
אתה תשמין, חד משמעית (ואני השמנתי מלא), אבל גם היום אני בדעה שעדיף בהרבה לשמור על כמה שיותר שריר ולחטב אחר כך, מאשר לאבד שריר ולנסות להחזיר אותו עם משקלי עבודה נמוכים בהרבה.
אתה רוצה להגיד לי שיש מישהו שמסוגל ללמוד כל היום ? מה הבעיה להתאמן בהפסקות שאתה לא לומד ?
וואלה הייתי מעדיף נראה לי לפרוק פיקה בברך (אם זה לא גורר פריקות חוזרות)אני פרקתי את הפיקה בברך לפני חודשיים שלוש והיום אני כמו חדש (לא באמת חדש אבל הבנת)
אני חודש וחצי לא יכולתי ללכת כמו שצריך \ ליישר את הרגלוואלה הייתי מעדיף נראה לי לפרוק פיקה בברך (אם זה לא גורר פריקות חוזרות)
נשמע לא נעים... הבעיה שהתרסקתי גם על הכתף השנייה שלי לפני שנה והיא גם בעייתיתאני חודש וחצי לא יכולתי ללכת כמו שצריך \ ליישר את הרגל
ויש 50% שזה יקרה בעתיד.
אל תשווה
יכול להיות שבחירת התרגילים שלך לא טובה והובילה למצב הזהנשמע לא נעים... הבעיה שהתרסקתי גם על הכתף השנייה שלי לפני שנה והיא גם בעייתית
ובלי קשר להתרסקויות יש לי בכתפיים מלא דלקות שלא עוזבות ...יש מצב שהסיבה שפרקתי מנפילה קטנה זה הדלקות האלה
הרמתי משקל כבד ויכול להיות שעשיתי תנועה לא טובה שגרמה לחץ על הפיקה, באמת שפריקות זה שטויות, הדבר הבעייתי בהם זה אם הן יחזרונשמע לא נעים... הבעיה שהתרסקתי גם על הכתף השנייה שלי לפני שנה והיא גם בעייתית
ובלי קשר להתרסקויות יש לי בכתפיים מלא דלקות שלא עוזבות ...יש מצב שהסיבה שפרקתי מנפילה קטנה זה הדלקות האלה
איך זה קרה לך?
בגלל זה אני מתלבט אם לעשות ניתוח או לאהרמתי משקל כבד ויכול להיות שעשיתי תנועה לא טובה שגרמה לחץ על הפיקה, באמת שפריקות זה שטויות, הדבר הבעייתי בהם זה אם הן יחזרו
זה לא קשור לגמישות בכתפיים , הגמישות שלי תקינה בהן לפי האורתופדלמה אף אחד לא מדבר פה דוגרי שצריך?
תקנה את הספר Become a Supple Leopard ותאמן גמישות כמה שאתה יכול.
פעם ראשונה שלך? לא עושים ניתוח בפעם הראשונה וזה גם תלוי בחומרהבגלל זה אני מתלבט אם לעשות ניתוח או לא
מה הקשר גמישות לפריקה..למה אף אחד לא מדבר פה דוגרי שצריך?
תקנה את הספר Become a Supple Leopard ותאמן גמישות כמה שאתה יכול.
זה פעם ראשונה אבל קרה לי פעמיים השבוע שהזזתי את היד ויצא לי קליק וכאב מאוד חד וכל הזמן יש קליקים בכתף שכואבים למרות שאני משתדל להיזהר ולהזיז אותה כמה שיותר לאט (הורדתי תקיבוע ליד אחרי שבוע וחצי כבר)פעם ראשונה שלך? לא עושים ניתוח בפעם הראשונה וזה גם תלוי בחומרה
מה הקשר גמישות לפריקה..