הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקוואט 180 קילו 5 חזרות

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
סקוואט מעולה.. אתה חמור אעש..
הדבר היחיד שהפריע לי זה המבט למעלה.. תסתכל למטה ב45 מעלות זה יחזיק לך תגב ישר

נערך לאחרונה:
תגיד אחי חס וחלילה קרתה לך פציעה או משהו?
זה לא נחשב חימום משקל כזה בישבילך..אחרי הסרטונים האחרים שהעלת.

• פותח/ת השרשור
תגיד אחי חס וחלילה קרתה לך פציעה או משהו?
זה לא נחשב חימום משקל כזה בישבילך..אחרי הסרטונים האחרים שהעלת.

הסרטונים שהעליתי היו היי בר .
הייתי צריך ללמוד את הטכניקה , בנוסף כאשר אתה עושה היי בר למקביל , אתה יכול להעמיס המון משקל . עשיתי לפני שנה ומשהוא 230 קילו לקופסא גבוהה (10-8 ס"מ מעל מקביל ) .
אגב 5 ל180 הרבה יותר קשה ממ200 ל1 .

אה וכן היייתה לי פציעה בברך

נערך לאחרונה:
סקוואט מעולה.. אתה חמור אעש..
הדבר היחיד שהפריע לי זה המבט למעלה.. תסתכל למטה ב45 מעלות זה יחזיק לך תגב ישר

להיסתכל למעלה בסקוואט זה חלק מה'חוקי ברזל', לא הבנתי את הקטע של החיזוק גב עם מבט של 45 מעלות

ואחלה סקוואט, משקל מכובד סחטיין

להיסתכל למעלה בסקוואט זה חלק מה'חוקי ברזל', לא הבנתי את הקטע של החיזוק גב עם מבט של 45 מעלות

זה ממש לא חוק ברזל. בדרך כלל מסתכלים קדימה או למטה. להסתכל למעלה הורס את הסקוואט.

אגב עידן עכשיו שמתי לב שהברכיים שלך כמעט ולא זזות ואתה מפצה על זה על ידי זה שהגוף שלך כמעט אנכי לרצפה. אם תביא ברכיים יותר קדימה אתה תהיה יותר זקוף

• פותח/ת השרשור
אגב עידן עכשיו שמתי לב שהברכיים שלך כמעט ולא זזות ואתה מפצה על זה על ידי זה שהגוף שלך כמעט אנכי לרצפה. אם תביא ברכיים יותר קדימה אתה תהיה יותר זקוף

לא רוצה להיות יותר זקוף ...

קיצור עידן הנקודה היא שזה סוג של בעיה טכנית, תכל'ס לא ידעתי את זה אבל עברתי על הפרק של הסקוואט אצל ריפטו מקודם וראיתי שהוא מדבר על ברכיים שלא זזות מספיק קדימה ושזו בעיה באותה מידה שברכיים יזוזו יותר מדי קדימה

• פותח/ת השרשור
קיצור עידן הנקודה היא שזה סוג של בעיה טכנית, תכל'ס לא ידעתי את זה אבל עברתי על הפרק של הסקוואט אצל ריפטו מקודם וראיתי שהוא מדבר על ברכיים שלא זזות מספיק קדימה ושזו בעיה באותה מידה שברכיים יזוזו יותר מדי קדימה

אני מכיר את מה שהוא אומר , לי אין את הבעיה הזאת ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית