הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים לחיזוק הגב והרגליים

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
נפצעתי לפני שנה וחצי בגב או לפחות אני חושב שנפצעתי לפי האורטופד זה בגלל העקמת בגב , שכל פעם שהרמתי יותר מ10 קילו כאב לי הגב בצורה לא הגיונית ,עכשיו אחרי שנה וחצי שלא התאמנתי בכלל אני רוצה לחזור לחדר כושר ואני לא יודע ממה להתחיל , יש לכם המלצות?

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי לעשות שחייה ,לא אמר שום דבר לגבי משקל ,אז אתה יודע מה יש ,יש תרגילים ללא משקל שיכולים לחזק את הגב והרגליים????

הוא אמר לי לעשות שחייה ,לא אמר שום דבר לגבי משקל ,אז אתה יודע מה יש ,יש תרגילים ללא משקל שיכולים לחזק את הגב והרגליים????
אתה יכול לעשות סקוואט חופשי, לאנג'ים, פשיטות גב, ועוד כל מיני סוגים של סקוואטים. אתה יכול לחפש גומיות TRX ולעשות עם זה כל מיני דברים. להגיד לך שזה בטיחותי במצב שלך אני לא יכול ועדיף להתייעץ עם רופא. גם להגיד לך שיהיו לך רגליים גדולות ושריריות מזה אני לא יכול, כי זה פשוט לא. זה יחזק אותן טיפה ויעזור לשמור על המצב הקיים

בכללי עדיף ששתחיל עם התרגלים הכי בסיסיים שכיבות שמיכה סקווטים חופשי(ללא משקל), ומקסימום תלך לרופא הוא אמור לדעת הכי טוב איזה תרגלים אתה יכול לעשות עכשיו

לי יש עקמת גם, משהו כמו 30 ומשהו מעלות

אם לפרט כדי להמחיש לך את מה שאני עשיתי-, התחלתי ללמוד ולתרגל את טכניקות הבסיס- סקוואט דדליפט בנץ,' ופרס, עבדתי בהתחלה על סבולת- משקלים די נמוכים וחזרות גבוהות, אחרי שבועיים עברתי לתכנית כבדה, התחלתי תקופת מסה, עליתי בארבעה חודשים 6 ומשהו קילו, מתוכם 4 קילו של שריר, ואני באמת יכולה לומר שאני לא זוכרת יותר מה זה כאבי גב. אתה צריך להתחזק נקודה. ואל תצפה שאיזשהו רופא יגיד לך "תתחיל להרים משקל" או משהו בסגנון, כי הם לא ירצו לקחת את האחריות על פציעה כזו או אחרת שנרמה לך בעקבות טכניקה לקויה/חוסר ידע.

לפי דעתי תתחיל לנסות לעבוד על תרגילי הבסיס, לאט לאט תתחיל לעבוד עם משקל אחרי שתתחזק קצת, תדאג לתזונה נכונה וברגע שתתרגל לתנועות ותתגמש קצת - תתחיל להתעסק עם המשקלים.

בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית