הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כוח

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אהלן,כבר חודשיים במאסה :173 שוקל 87ק"ג.
כיום עושה ליניארית וממשיך להתקדם,אני מרגיש שמתקרב למשקלי 'שיא' וההתקדמות נעשית יותר.
רציתי לשמוע מה דעתכם,אני שוקל לעשות ריסט לתוכנית ולהתחיל ליניארית מחדש או להתנסות בפעם ראשונה ב5/3/1 אולי עם דגש לבילדינג.
דעות?

אהלן,כבר חודשיים במאסה :173 שוקל 87ק"ג.
כיום עושה ליניארית וממשיך להתקדם,אני מרגיש שמתקרב למשקלי 'שיא' וההתקדמות נעשית יותר.
רציתי לשמוע מה דעתכם,אני שוקל לעשות ריסט לתוכנית ולהתחיל ליניארית מחדש או להתנסות בפעם ראשונה ב5/3/1 אולי עם דגש לבילדינג.
דעות?
מה המשקלים כרגע?

הכל ל-5:בנץ' 120,סקוואט 160,דדליפט175.
אלה משקלים יפים מאוד, כלומר אינך מתאמן מתחיל. לשאלתך, ככל שתוכל להמשיך ולהתקדם ברמה השבועית עם תכנית לינארית היא עדיפה. זו כמובן שאלה שכרגע בעיקר אתה מסוגל להשיב עליה.
בכל אופן, ה-5-3-1 בגירסת ה-BBB מוצלחת מאוד.

• פותח/ת השרשור
אלה משקלים יפים מאוד, כלומר אינך מתאמן מתחיל. לשאלתך, ככל שתוכל להמשיך ולהתקדם ברמה השבועית עם תכנית לינארית היא עדיפה. זו כמובן שאלה שכרגע בעיקר אתה מסוגל להשיב עליה.
בכל אופן, ה-5-3-1 בגירסת ה-BBB מוצלחת מאוד.
אני נהנה מהליניארית אבל ה5/3/1 בגירה הזו קוסמת לי,בעבר הגעתי למשקלים גבוהים יותר אבל היתי 10ק""ג יותר והפעם חשוב לי להתחזק אך מבלי לעלות כלכך בשומן.לעשות ריסט וסיבוב חדש של ליניארית פחות אידיאלי?

אני נהנה מהליניארית אבל ה5/3/1 בגירה הזו קוסמת לי,בעבר הגעתי למשקלים גבוהים יותר אבל היתי 10ק""ג יותר והפעם חשוב לי להתחזק אך מבלי לעלות כלכך בשומן.לעשות ריסט וסיבוב חדש של ליניארית פחות אידיאלי?
אם היא קוסמת לך עליה... אין שאלה בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית