הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות על התוכנית הלינארית 5x5

• פותח/ת השרשור ICQ.S
  • פורסם בתאריך

ICQ.S

משתמש מתחיל
27
5
נק' מוניטין:
5
27
5
1. כמה קריטי אם אני לא אקפיד בסדר האימונים ברמה של היום אימון יום מנוחה? אני שואל נגיד אם יהיה לי axxbxc או axbxxxc, במקום התוכנית כמו שהיא כתובה קלאסית axbxc? זה קורה בגלל בעיות של חוסר זמן /עבודה.
2. אני יכול להחליף את ה ROW בפאוורקלין ב C?, ואם כן, אז זה עובד לפי אותה מתכונת של חזרות x סטים? כי נגיד סיימתי את SS ושם התוכנית מנחה אותך לעשות 3 חזרות ל-5 סטים.
3. כמה אמור להיות ה ROW שלי בערך, אם הדדליפט שלי 120 קילו?
4. בתוכנית כתוב לנוח בין 2-5 דקות, אבל אני מרגיש חזק תמיד לסט הבא. האם אני עושה נכון שאני נגיד מחכה 45 שניות בין סט לסט?
5. איך התוכנית הזאת למי שרוצה נגיד "שרירים" אחרי שהוא סוג של "התבאס" מהתוצאות ב - SS?
6. באופן תיאורטי, אם הבנץ' פרס שלי 80, אני יכול לשפר אותו ל 100 בלינארית? או שזאת התקדמות שלא אופיינית לסוג התוכנית הזאת.
7. מה הטעם בלעשות בנץ' פרס חיובי ברגע שיש לך את תרגיל הפרס? אני אישית מעדיף את הפרס מאוד עליו, אך כמקדם לבנץ' פרס, מה עדיף לעשות, בנץ' פרס בשיפוע חיובי או פרס?

תודה על ההתייחסות מראש! 😃

גיל, גובה, משקל, משקלי עבודה?
אתה במסה?

לא מאוד קריטי הימים, אבל לפעמים זה ידפוק אותך. תדע רק כשתנסה, אבל זה לא ישנה את התוצאות מקצה לקצה. נוח בין הסטים כמה שצריך, עדיף לנוח 5 דקות ולבצע בטכניקה מושלמת מאשר דקה ולהצליח אבל עם טכניקה בינונית. אתה יכול לעשות פאוור קלין במקום חתירה וגם פרס במקום בנץ' בשיפוע, הפרס עדיף.

בכל אופן אם אתה במסה הייתי בוחר תוכנית התקדמות שבועית אחרת.

• פותח/ת השרשור
גיל, גובה, משקל, משקלי עבודה?
אתה במסה?

לא מאוד קריטי הימים, אבל לפעמים זה ידפוק אותך. תדע רק כשתנסה, אבל זה לא ישנה את התוצאות מקצה לקצה. נוח בין הסטים כמה שצריך, עדיף לנוח 5 דקות ולבצע בטכניקה מושלמת מאשר דקה ולהצליח אבל עם טכניקה בינונית. אתה יכול לעשות פאוור קלין במקום חתירה וגם פרס במקום בנץ' בשיפוע, הפרס עדיף.

בכל אופן אם אתה במסה הייתי בוחר תוכנית התקדמות שבועית אחרת.
אני בחיטוב.
84 ק"ג 1.72
135 סקוואט
80 בנץ' פרס
120 דדליפט
50 פרס
62.5 פאוורקלין

אני בחיטוב.
84 ק"ג 1.72
135 סקוואט
80 בנץ' פרס
120 דדליפט
50 פרס
62.5 פאוורקלין
יש סיכוי טוב שהסקוואט שלך לא שובר מקביל, זה המצב בד"כ כאשר הסקוואט גבוה מהדדליפט (במיוחד במשקל גוף כמו שלך).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית