הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה בקשר להרמת משקולות והורדה במשקל.

שאול נפתלייב

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
6
2
0
אהלן, שבוע טוב.
לפני יותר שנה התחלתי סידרה של בדיקות בשביל הצו הראשון שבמהלכן התברר שאני מאובחן כבן אדם שסובל מלחץ דם גבוה.
אולי כרוני אולי בגלל המשקל שהיה לי באותו זמן (120 קילו).
בכל זאת, התחלתי לשמור על הרגלי האכילה שלי ועשיתי פעילות אירובית [עבודה] שעזרה לי לרדת 30 קילו מהמשקל, עכשיו אני שוקל 90 קילו.
ועכשיו אני עזרה קטנה בסידור של פעילות עם משקולות, כמה שחיפשתי לא מצאתי תפריט בשבילי, יש לי מוט+צלחות 2.5 קילו, 5 קילו, 7.5 קילו.
ואני רוצה להתאמן ולחטב את הגוף וכמובן לרדת עוד במשקל.. נשאר לי "צמיגון" קטן באזור הבטן שאני אשמח להוריד אותו, ואני רואה שהרבה אנשים פה שואלים ומבקשים עזרה ומקבלים אותה.. חשבתי שאולי גם תעזרו לי ותמליצו לי על תפריט אימונים ותפריט תזונה נכונה. אני בן 18 משקל 90-95 קילו גובה 1.80 אשמח לקבל מכם תשובה 😃
(חשוב שכל התפריט והכל יהיה בלי שום תוסף ושום דבר.. זה לא שאני נגד זה או מאלה שאומרים שזה סתם חרטא וזה הופך לשומן אחרי זה.. פשוט אין לי כל כך כסף עכשיו להוציא על זה.)

בכל זאת, התחלתי לשמור על הרגלי האכילה שלי ועשיתי פעילות אירובית [עבודה] שעזרה לי לרדת 30 קילו מהמשקל, עכשיו אני שוקל 90 קילו.
וואו, כבוד! בכמה זמן? שנה?

(חשוב שכל התפריט והכל יהיה בלי שום תוסף ושום דבר.. זה לא שאני נגד זה או מאלה שאומרים שזה סתם חרטא וזה הופך לשומן אחרי זה.. פשוט אין לי כל כך כסף עכשיו להוציא על זה.)
אין שום צורך אמיתי בתוספים כגון אבקות חלבון (התוסף העיקרי פה) זה נטו לגיוון כי לאנשים נמאס לגמרי מטונה. בנוסף אם אתה מסתכל על התמונה הגדולה אתה חוסך כסף ככה. דלי של אבקת חלבון יספק לך יותר חלבון במחיר נמוך יותר מאשר קוטג'\טונה וכו'.

עכשיו לגבי השאלה שלך.
הכי הכי חשוב זה ידע. אז אני נותן לך קישור למאמר, שב בבית תקרא אותו לעומק תבין מה קורה שם ותוכל להמשיך את הירידה שלך בדרך הנכונה ע"י שמירה מירבית על מסת השריר שקיימת לך.

יש לך אפשרות להגיע למכון כושר?
איזה מוט יש לך בבית?

המאמר הבסיסי ביותר שאתה צריך לקרוא הוא זה: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אתה תלמד ממנו את הבסיס + איך לבנות תפריט תזונה. בפנים יש לך קישורים גם לתוכניות אימון וכו' ואתה מוזמן לעיין בפורטל. בעקרון בחיטוב בעיקר בהתחלה הכי טוב לך לעשות FBW ואז המשקולות שיש לך בבית יספיקו לשבוע-שבועיים הראשונים ולאחר מכן אתה כבר אמור להרים משקלים גבוהים יותר.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות 😃 אתה יכול לתייג אותי בעזרת שימוש ב@ ואז לכתוב את השם שלי yogevnn או לצטט אותי על ידי סימון ההודעה שלי -> ללחוץ על הכפתור שמופיע "צטט אותי"

אם המשקל שיש לך בבית זה כמו לעשות אירובי בחוץ. כדי לעלות או לפחות לשמור על מסת השריר תוך כדי החיטוב תצטרך להתאמן בעצימות גבוהה, שזה אומר ללכת להרשם לחדר כושר. אני לא מציע פשוט להכנס לחיטוב ללא אימוני התנגדות עצימים.. חבל על המעט שריר שקיים ועל הבריאות.
מעבר לזה אני מציע לך קודם כל להתחיל לחרוש על כל המאמרים הבסיסיים כאן באתר, הכל על תזונה ואימונים, כשתעשה את זה יהיה לך מושג הרבה יותר טוב מה יהיה המשך הדרך שלך. תזכור- ללמוד, לתכנן ובסוף להוציא לפועל.
בהצלחה

דרך אגב כל הכבוד על ההישג, 30 קילו זה לא מעט

• פותח/ת השרשור
וואו, כבוד! בכמה זמן? שנה?

אין שום צורך אמיתי בתוספים כגון אבקות חלבון (התוסף העיקרי פה) זה נטו לגיוון כי לאנשים נמאס לגמרי מטונה. בנוסף אם אתה מסתכל על התמונה הגדולה אתה חוסך כסף ככה. דלי של אבקת חלבון יספק לך יותר חלבון במחיר נמוך יותר מאשר קוטג'\טונה וכו'.

עכשיו לגבי השאלה שלך.
הכי הכי חשוב זה ידע. אז אני נותן לך קישור למאמר, שב בבית תקרא אותו לעומק תבין מה קורה שם ותוכל להמשיך את הירידה שלך בדרך הנכונה ע"י שמירה מירבית על מסת השריר שקיימת לך.

יש לך אפשרות להגיע למכון כושר?
איזה מוט יש לך בבית?

המאמר הבסיסי ביותר שאתה צריך לקרוא הוא זה: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

אתה תלמד ממנו את הבסיס + איך לבנות תפריט תזונה. בפנים יש לך קישורים גם לתוכניות אימון וכו' ואתה מוזמן לעיין בפורטל. בעקרון בחיטוב בעיקר בהתחלה הכי טוב לך לעשות FBW ואז המשקולות שיש לך בבית יספיקו לשבוע-שבועיים הראשונים ולאחר מכן אתה כבר אמור להרים משקלים גבוהים יותר.

אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות 😃 אתה יכול לתייג אותי בעזרת שימוש ב@ ואז לכתוב את השם שלי yogevnn או לצטט אותי על ידי סימון ההודעה שלי -> ללחוץ על הכפתור שמופיע "צטט אותי"
היי תודה על זה שעניתה דבר ראשון.. 😃

את ה30 קילו הורדתי בתקופה קצרה יחסית של 3-4 חודשים ומתוכם חודשיים עבדתי במפעל שדורש פעילות אירובית אפשר להגיד וככה קרעתי שם את התחת מה שנקרא..

אין לי כרגע אפשרות לחדר כושר מבכינה כספית כי כל הכסף עכשיו הולך לרישיון שאני מוציא..
יש לי בבית מוט ישר של 8 קילו (הוספתי תמונה עם כל מה שיש לי כרגע.. אחרי שהמשקולות והמוט עברו מייקאובר קטן.. D: )
אם המשקל שיש לך בבית זה כמו לעשות אירובי בחוץ. כדי לעלות או לפחות לשמור על מסת השריר תוך כדי החיטוב תצטרך להתאמן בעצימות גבוהה, שזה אומר ללכת להרשם לחדר כושר. אני לא מציע פשוט להכנס לחיטוב ללא אימוני התנגדות עצימים.. חבל על המעט שריר שקיים ועל הבריאות.
מעבר לזה אני מציע לך קודם כל להתחיל לחרוש על כל המאמרים הבסיסיים כאן באתר, הכל על תזונה ואימונים, כשתעשה את זה יהיה לך מושג הרבה יותר טוב מה יהיה המשך הדרך שלך. תזכור- ללמוד, לתכנן ובסוף להוציא לפועל.
בהצלחה

דרך אגב כל הכבוד על ההישג, 30 קילו זה לא מעט
תודה רבה 😃
אני מתכנן בהמשך להביא עוד משקולות בגדלים שונים.. כרגע אני לא כזה צריך הרבה ואפילו במה שיש לי אני לא משתמש..
תודה על העצה, אני אקרא את המאמרים באתר.. 😃

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 276.8 · צפיות: 117
אני מצטער, אבל אין לך מה לעשות עם זה ממש, אולי קצת חתירה ופרסים, קצת למידת טכניקה בתרגילי בסיס. בסדר זה עדיף מכלום אבל..
כשיהיה כסף תרשם למכון, אל תוותר כי לא תגיע לאנשהו ככה.

היי תודה על זה שעניתה דבר ראשון..
בכייף 😃

את ה30 קילו הורדתי בתקופה קצרה יחסית של 3-4 חודשים ומתוכם חודשיים עבדתי במפעל שדורש פעילות אירובית אפשר להגיד וככה קרעתי שם את התחת מה שנקרא..
באמת כל הכבוד!

אין לי כרגע אפשרות לחדר כושר מבכינה כספית כי כל הכסף עכשיו הולך לרישיון שאני מוציא..
יש לי בבית מוט ישר של 8 קילו (הוספתי תמונה עם כל מה שיש לי כרגע.. אחרי שהמשקולות והמוט עברו מייקאובר קטן.. D: )
זה לא כל כך מספיק מה שיש לך אבל אפשר לאלתר מזה התחלה ולמידה של טכניקה. יש בפורטל מאמר של SS = תוכנית כוח למתחילים. אתה תוכל למצוא במאמר הזה הסברים איך לבצע סקוואט\לחיצת חזה\פרס\דדליפט. תנסה לראות איך אתה מסתדר עם הטכניקה, אתה יכול לצלם את עצמך עושה ולהעלות סרטון כדי לקבל פידבק. בכל מקרה תעשה את כל המאמצים כדי להרשם לחדר כושר כמה שיותר מהר. האימוני משקולות יעזרו לך לשמור על מסת השריר שיש לך וככה בסיום הירידה במשקל אתה תראה הרבה יותר טוב מאשר ירידה כללית במשקל הגוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית