הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט של ילדות

• פותח/ת השרשור Vause
  • פורסם בתאריך

Vause

משתמש מתחיל
64
19
נק' מוניטין:
188
64
19
לא בטוחה אם 100 או 95 רוצה להאמין ש100 😃
זאת חזרה שלישית הגב הרגיש מוזר אני לא עובדת עם משקל כזה בעקרון מקווה שלא עשיתי שטויות

התרברבות זה מושג ערטילאי...מבחינתי...ורק במקרה הזה.לפחות עכשיו אני לא בתולת ''חוב לראק'' אם זה נחשב..
הא הכינוי כאות הוקרה למשחק של לורה פריפון בORANGE IS THE NEW BLACK

רק רציתי לראות את חברה שלך עושה מורכבים .. 🤭

יאללה תוהדההה

אני לא בטוחה שאני יודעת על מה אתה מדבר אבל אני בהחלט מתכוונת לקחת מקום בסמינר של מייק.אפשר רפרנס??

תודה רבה לכולם
כנסי לדף של החוב לראק, הודעה בין האחרונות.

באמת!ממש נחמד לדעת אחלה ליטוף לאגו

אני ממש רוצה להגיע למען האמת אבל מה צריך לעשות לקראת התחרות?מעולם לא עשיתי סינגלים ואין לי מושג איך להתכנון לקראת.אולי אוכל להתאים את עצמי לעד 56 קג עם אירובי מה לגבי זה?איזה ציוד נדרש?צריך חגורה?
יש אולי משהו שאתה יכול להעביר לי מהנסיון שלך?
תוסיפי אותי לפייסבוק ואסביר לך הכל מא' עד ת'
Maor Swan

היי
אני אריאלה, פאוארליפטרית. מצרפת קישור לתוצאות תחרות אחרונה שנערכה בבת ים בדצמבר.
http://www.powerliftingisrael.com/w...3/05/GPC-Israel-PL-Raw-F-44-82.5-M-56-751.pdf

את יכולה לקבל מושג על תוצאות של נשים בארץ.
מוזמנת להשתתף בתחרות הבאה בבת ים שתערך ב 18/4 (קרב 3), וב 19/4 ( דדליפט). פרטים בדף הפייסבוק של
Wpc gpc israel
מוזמנת גם לפנות אליי בפרטי בפייסבוק
Ariela amitay

בהצלחה:)

היי
אני אריאלה, פאוארליפטרית. מצרפת קישור לתוצאות תחרות אחרונה שנערכה בבת ים בדצמבר.
http://www.powerliftingisrael.com/w...3/05/GPC-Israel-PL-Raw-F-44-82.5-M-56-751.pdf

את יכולה לקבל מושג על תוצאות של נשים בארץ.
מוזמנת להשתתף בתחרות הבאה בבת ים שתערך ב 18/4 (קרב 3), וב 19/4 ( דדליפט). פרטים בדף הפייסבוק של
Wpc gpc israel
מוזמנת גם לפנות אליי בפרטי בפייסבוק
Ariela amitay

בהצלחה:)
אפשר את התוצאות של כל התחרויות בבקשה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית