הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכרחי או לא!!!!!!!!!!!!!

יהודה

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-155
46
0
שאלה מעט מפגרת הייתי אומר, אך מטרידה לא מעט,
הרצון לעלות במסה עולה לי ואני מניח שלרבים אחרים בזמן משמץ(בלשון המעטה) וכמובן אוכל ואוכל ואוכל, אך לריק!, הגעתי למסקנה שלא משנה מה לגדול במסת שריר ברמה לא ממוצעת(וכל אחד יודע פלוס מינוס למה אני מתכוון, 80 ק"ג, מטר שבעים 7 אחוזי שומן, משהו בכיוון)חייב ליטול סטרואידים!, שלא נדבר על הגנטיקה שתכביד או תקל, אני סנטימטר מלהתחיל בשימוש אך הייתי רוצה מעט עצות: כמה זמן, כמה, מה מידת הנזק(אין זו שאלה אם יש!), האם לאחר תקופה שבה נטלתי סרואידים והגעתי אל היעד אני מפסיק ליטול האם ניתן לשמר את התוצאות בלעדיהם
או בכלל שעליי לרדת מזה ואפשר(לא מאמין) להגיע לנתון שציינתי(1.70, 80 קג', 7 אחוז שומן, לא מתכוון ספציפית אלא ברמה כזאת פלוס מינוס) גם בלי כל הווג'רס הזה , כרגע אני עומד על 76 קג' עם 11 אחוזי שומן, קרוב לוודאי שארד באחוזי שומן אגיע ל70:(, נמאס לי ונשבר הזיין!, גלגל שחוזר על עצמו:" תקופת מסה -מעלה, ובחיטוב הכל שווה לזיין!", מה לעשות ראבק, יש לציין, בניגוד לתדמית שלי פה שאני מתאמן נכון!(כבר מדריך מוסמך, לא שזה שווה משהו), אוכל נכון!(עם הסטייה של 10%, שזה גם בקושי קורה), כך שאין סוד או שיטת אימון שאינני יודע
תודה מראש

דעתי האישית היא שאין לך מה להתחיל עם חומרים, תהיה סבלני יותר רק ככה מגיעים לתוצאות טובות.

אתה אומר שאתה 76 קילו, אז תתן מאסה חזקה של מעל לחצי שנה ותנסה להגיע ל85 קילו.

משם תעשה חיטוב ותנסה לאבד כמה שפחות שריר(אתה יכול גם לנסות את התוכנית UD2 של לייל), אם בא לך לרדת לאחוזי שומן נמוכים ולפגוע כמה שפחות בשריר אתה יכול להשתמש בעזרים כמו אפדרין+קפאין, קלן, יהומובין.. הם יכולים להביא אותך אל מתחת ל10 אחוז.

ואגב, אני לא רואה סיבה למה אתה צריך להיות על 7 אחוז שומן, תגיע ל9-10 אחוז שומן זה מספיק לפי דעתי.

אתה יכול להגיע ל80 קילו על מטר 70 בממש בקלות, הדבר היחיד שיהיה לך קשה זה ה7% שומן, אפילו ל85 על מטר 70 עם 10% שומן לא אמור להיות קשה להגיע (עם עבודה ותזונה נכונה+ זמן)

לפי פוסטים קודמים שלך, אני לא יודע מה אתה עושה כיום אך:

1. אתה עקשן שלא מוכן לשנות טופסי התנהגות למרות ההסברים ההגיוניים שמביאים לך לעומת שלך שהם לא הגיוניים
2. אתה עושה 10 שעות אירובי בשבוע
3. אתה לא אוכל כמו שצריך
4. אתה מתעסק בקקה
5. אף על פי כל אלו למעלה גם חומרים אנאבולים לא יעזרו לך ואתה עדיין תתקע במקום או שתעלה במקרה הטוב בכוח/נוזלים וגם ללא PCT כמו שצריך תרד בהם.

בקיצור חבר, עצה שלי תפסיק ללכת ראש בקיר,
שיהיה בהצלחה.

נראה לך באמת שהגניטיקה שלך זה 70 קילו

אתה פשוט חושב שאתה יודע הכל על הנייר אבל בפועל אתה בטוח עושה מלא טעויות שבגללם אתה נתקע

תתחיל מזה שקודם תיישם עצות שמבינים ממך נתנו לך

תנסה ליישם את כל העיצות שניתנו לך פה , יש פה חבר'ה תותחים שיודעים בדיוק על מה הם מדברים .
ברגע שתנסה את כל הדרכים האחרות ותראה שלא הלך לך אז .... תשקול (אני מקווה שלא- בשבילך)להשתמש בחומרים כאלה ואחרים ,אבל עד אז אל תתיאש ותן לזה זמן
בהצלחה

אני מוכרח לומר שאני מבין את התיסכול שלך באמת
שווה לבדוק את התוכנית תזונה\ אימונים גם כשאתה זה הכי הגיוני לך
מניסיון
בהצלחה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית