עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בתפקידnlr666
זה נכון שיש יתרון בלהחזיק עליך יחסית הרבה שומן בשחקן פוטבול
איך קוראים לזה מאחורה שרץ מצד לצד או משהו בסגנון ?תלוי בתפקיד
קצת בעיה להבין למה אתה מתכוון..איך קוראים לזה מאחורה שרץ מצד לצד או משהו בסגנון ?
(אין לי מושג בפוטבול רק טיפה מסירטוני יוטיוב)
אין לי פהקצת בעיה להבין למה אתה מתכוון..
תעלה את הסרטון לפה ואני אשתדל להגיד לך
אם אני מבין אותך נכון אתה מתכוון לקו ההגנה (DE/T/NT)מישהו בדרך ממש גדול שנשאר לרוב בקו אחד ב״הגנה״ וכשמישהו בא פשוט נכנס באמ אמא שלו
אם אני מבין אותך נכון אתה מתכוון לקו ההגנה (DE/T/NT)
שים לב בסרטון לחבר'ה לבן-כתום,
שים לב שברוב המקרים הם עם מס' חולצה גבוה (90 ומעלה)
בפוטבול יש חשיבות למספרי חולצות והתפקידים
לרוב המקרים כן אבל לא רקפה הכוח משחק תפקיד גדול?
צודק בהחלטבכל מקרה מי בא לשחק את הספורט הזה צריך לקחת בחשבון שאפשר להפצע ולהפצע 'קשה' לדעתי יותר מ10-12 שחקנים שברו משהו/קרעו משהו בליגה הזאת וזה לא משנה כמה חזקים הם היו וכמה אימוני כוח עשו...
אני זה זה הילד העצום:RockOn: זה אבירם מהנבחרת, מנשורי:37mv:לגבי הראמס תוכל להיוועץ עם @nadavr1234 הוא שיחק שם
לגבי השחיפים והגדולים,ככה זה גם בליגה של הבוגרים
מקרה שקרה לי העונה:חיכינו לעלות למגרש בזמן שהתיכונים שיחקו (רעננה נגד איזה קבוצה מירושלים)
לפתע אני מסתכל על המגרש ואני רואה איזה ילד עצום!!
לאחר שיחה קצרה איתו מסתבר שהוא שוקל 160 ק"ג לדבריו והוא רק בן 16 (שגם זז לא רע בהתחשב במשקל)
ככה שאין דבר כזה שמחייב שחקן להיות גדול (דגש על גדול ולא חזק)
אבל מנסיון שלי בליגה הזאת,ועוד שחקנים יאששו את זה,
הנסיון והטכניקת משחק לפעמים יעזרו לך יותר מכוח
85 ו-99 היו הכוונה
פה הכוח משחק תפקיד גדול?
וואלה אני רואה אותך דווקא איתי על הליין שנה הבאה אם תרצה מספיק..
אני משחק בתור DE בריאלי ראמס
אתם קצת בנושא מלפני שנה+אני זה זה הילד העצום:RockOn: זה אבירם מהנבחרת, מנשורי:37mv:
מלשיןאתם קצת בנושא מלפני שנה+
שמן.מלשין
שמע אחי אני מאוהב באלן הוא מאמן כזה טוב(הוא מאמן אותי בנבחרת) ןהוא גם בנאדם מדהיםשמן.
אם אני כבר בנושא של פוטבול, כולם מוזמנים לקבוצה בחיפה לריאלי ראמס מתאמנים בבית בירם,אחלה אווירה, אחלה קבוצה, אחלה מאמנים תבואו לנסות
@GiladK יאללה לגייס. אלן אמר שאם אין 25 איש ב15.7 אי אפשר להירשם לליגה וכרגע יש לנו 18 בערך
תגיב שםwhip2