הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוטבול

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
@nlr666
זה נכון שיש יתרון בלהחזיק עליך יחסית הרבה שומן בשחקן פוטבול

קצת בעיה להבין למה אתה מתכוון..
תעלה את הסרטון לפה ואני אשתדל להגיד לך
אין לי פה
מישהו בדרך ממש גדול שנשאר לרוב בקו אחד ב״הגנה״ וכשמישהו בא פשוט נכנס באמ אמא שלו
בדרך כלל ממש גדול ולא כל כך רזה וטוב רק בספרינטים...

אה ולרוב הם שחורים 😃

מישהו בדרך ממש גדול שנשאר לרוב בקו אחד ב״הגנה״ וכשמישהו בא פשוט נכנס באמ אמא שלו
אם אני מבין אותך נכון אתה מתכוון לקו ההגנה (DE/T/NT)
שים לב בסרטון לחבר'ה לבן-כתום,

שים לב שברוב המקרים הם עם מס' חולצה גבוה (90 ומעלה)
בפוטבול יש חשיבות למספרי חולצות והתפקידים

נערך לאחרונה:
אם אני מבין אותך נכון אתה מתכוון לקו ההגנה (DE/T/NT)
שים לב בסרטון לחבר'ה לבן-כתום,

שים לב שברוב המקרים הם עם מס' חולצה גבוה (90 ומעלה)
בפוטבול יש חשיבות למספרי חולצות והתפקידים

85 ו-99 היו הכוונה

פה הכוח משחק תפקיד גדול?

בפוטבול בעיקרון צריך כוח+אתלטיקה+טכניקה. לא משנה באיזה תפקיד אתה. בארץ, מספיק שתהיה ממש טוב אחד מהם ואתה תהיה טוב, 2 מהם ואתה בכלל כוכב.

בליגת הבוגרים יש כמה קבוצות שמראות כוח גדול יחסית לרמה בארץ , פיוניריס והאמרס שחקנים חזקים ומתאמינים אימוני כוח כמה שנים
טרופרס שחקנים ציעירים ומוכשרים שגם מתאמנים ומשקיעים ולדעתי יגיעו רחוק אם יתמידו.

אבל צריך להבין שזה אמנם ספורט מגע אבל זה עדיין בישראל ועדיין ברמה נמוכה ככה שגם שחיפים יכולים להכנס לקבוצות במיוחד אם יש להם את אחד הסקילים שכתבתי למעלה.
בכל מקרה מי בא לשחק את הספורט הזה צריך לקחת בחשבון שאפשר להפצע ולהפצע 'קשה' לדעתי יותר מ10-12 שחקנים שברו משהו/קרעו משהו בליגה הזאת וזה לא משנה כמה חזקים הם היו וכמה אימוני כוח עשו...

בכל מקרה מי בא לשחק את הספורט הזה צריך לקחת בחשבון שאפשר להפצע ולהפצע 'קשה' לדעתי יותר מ10-12 שחקנים שברו משהו/קרעו משהו בליגה הזאת וזה לא משנה כמה חזקים הם היו וכמה אימוני כוח עשו...
צודק בהחלט
מבלי חלילה לבאס אף אחד שמעוניין לשחק מתישהו,
רק העונה חבר בקבוצה שבר את ידו ועוד חבר לקבוצה קרע רצועה.

לגבי הראמס תוכל להיוועץ עם @nadavr1234 הוא שיחק שם

לגבי השחיפים והגדולים,ככה זה גם בליגה של הבוגרים
מקרה שקרה לי העונה:חיכינו לעלות למגרש בזמן שהתיכונים שיחקו (רעננה נגד איזה קבוצה מירושלים)
לפתע אני מסתכל על המגרש ואני רואה איזה ילד עצום!!
לאחר שיחה קצרה איתו מסתבר שהוא שוקל 160 ק"ג לדבריו והוא רק בן 16 (שגם זז לא רע בהתחשב במשקל)
ככה שאין דבר כזה שמחייב שחקן להיות גדול (דגש על גדול ולא חזק)
אבל מנסיון שלי בליגה הזאת,ועוד שחקנים יאששו את זה,
הנסיון והטכניקת משחק לפעמים יעזרו לך יותר מכוח
אני זה זה הילד העצום:RockOn: זה אבירם מהנבחרת, מנשורי:37mv:

שמן.
אם אני כבר בנושא של פוטבול, כולם מוזמנים לקבוצה בחיפה לריאלי ראמס מתאמנים בבית בירם,אחלה אווירה, אחלה קבוצה, אחלה מאמנים תבואו לנסות
@GiladK יאללה לגייס. אלן אמר שאם אין 25 איש ב15.7 אי אפשר להירשם לליגה וכרגע יש לנו 18 בערך

שמן.
אם אני כבר בנושא של פוטבול, כולם מוזמנים לקבוצה בחיפה לריאלי ראמס מתאמנים בבית בירם,אחלה אווירה, אחלה קבוצה, אחלה מאמנים תבואו לנסות
@GiladK יאללה לגייס. אלן אמר שאם אין 25 איש ב15.7 אי אפשר להירשם לליגה וכרגע יש לנו 18 בערך
שמע אחי אני מאוהב באלן הוא מאמן כזה טוב(הוא מאמן אותי בנבחרת) ןהוא גם בנאדם מדהים
מה הגובה שלך ידידי?
חשבתי זה הלוג של השחקן פוטבול לול
@aviram5
תגיב שםwhip2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית