הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ברכיים קורסות בסקאווט

ssharon95

משתמש מתחיל
118
21
נק' מוניטין:
33
118
21
אני עושה סקאווט lb .
אני יורד לאט ומבוקר, שובר מקביל, מקבל באונס וכשאני מתחיל לעלות הבירכיים שלי קורסות ואז אני עולהעם ברכיים כלפי פנימה .
מישהו יודע למה זה קורה?
איך אפשר לתקן את זה?
יש לי סירטון מאותו אימון (מפרופיל) , לא ממש רואים את הקריסה של הברכיים אבל אם תירצו אני יעלה.

תודה מראש!

יש שתי אפשרויות:
1. האפשרות היותר נפוצה - אתה עובד עם רוחב פיסוק ו/או מסובב את כפות הרגליים לצדדים באופן שלא מתאים לך. הוא אולי עומד בהגדרות סקוואט לפי text book, אבל זו לא הטכניקה שמתאימה לך ספציפית. נסה לשחק עם זה.
2. נקודה חלשה במקרבי הירך, שצריכה טיפול ספציפי.

• פותח/ת השרשור
יש שתי אפשרויות:
1. האפשרות היותר נפוצה - אתה עובד עם רוחב פיסוק ו/או מסובב את כפות הרגליים לצדדים באופן שלא מתאים לך. הוא אולי עומד בהגדרות סקוואט לפי text book, אבל זו לא הטכניקה שמתאימה לך ספציפית. נסה לשחק עם זה.
2. נקודה חלשה במקרבי הירך, שצריכה טיפול ספציפי.
ניראלי זה 2 כי תמיד עמדתי באותו עמידה ולא היה קריסה ובנוסף אחריי כל אימון יש לי דומסים חזקים במקרבי ירך.
איך אני יכול להוסיף עבודה עליהם בss?
בשביל לעבוד על מקרבי ירכיים ולמנוע קריסת ברכיים, אני ממליץ לעבוד HB.
אני מעדיף שלא לעבור לhb . אבל תודה על התשובה!

אני עושה סקאווט lb .
אני יורד לאט ומבוקר, שובר מקביל, מקבל באונס וכשאני מתחיל לעלות הבירכיים שלי קורסות ואז אני עולהעם ברכיים כלפי פנימה .
מישהו יודע למה זה קורה?
איך אפשר לתקן את זה?
יש לי סירטון מאותו אימון (מפרופיל) , לא ממש רואים את הקריסה של הברכיים אבל אם תירצו אני יעלה.

תודה מראש!
פשוט דחוף את הברכיים החוצה

בשביל לעבוד על מקרבי ירכיים ולמנוע קריסת ברכיים, אני ממליץ לעבוד HB.

אולי תסביר למה?
פשוט, כי ההמלצה שלך לא ממש נכונה.
אולי עדיף בכלל לא להתגרות ולהיות בולי, כי הרי הוכחת שהשיטה עובדת....

נערך לאחרונה:
תוסיף תרגיל עזר אחרי הסקוואט, תצמיד חזק גומיה או חגורה על הרכיים שלך ותנסה לרדת לאט לסקוואט תוך כדי שאתה דוחף את הברכיים החוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית