הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עידכון מDr.Berko - בצבא כבר 4 חודש, יוצא לחובשים

• פותח/ת השרשור Berk0
  • פורסם בתאריך

Berk0

משתמש מתחיל
192
0
נק' מוניטין:
131
192
0
ממש הרגשה של שנים עברו, זה מזה מוזר להיות בצבא, אתה אשכרה מנותק מכול מה שיש סביבך.

בכול מקרה ירדתי והרבה, בכוח, במאסה, בכול דבר, חזרתי לתקופת השחיפיאדיה.

ממש שמח לראות שהפורום עדיין חי ותוסס ויש פה מלא תעבורה, זה טוב ושמח לראות שהקהילה חייה ונושמת, ותאכלס מת לחזור כבר להתאמן באופן רציף וכבד, וכמובן לאכול אוכל נורמלי ולא כול היום אוכל שוחה בשמן סויה.

רק עוד 1008 יום לשחרור המיוחל, בנתיים אני יוצא לקורס חובשים קרביים בצריפין, מתחיל עוד שבוע, האם יש פה חברה המשרתים בבה''ד 10 ? או גם מתחילים קורס ב5.7
מי שעבר את הקורס ? איך הוא בכללי ?

חבל שירדת כל כך במסה כמו שאתה מתאר,אבל אין מה להעשות,your'e in the army now
בהצלחה שם 😃.
מה היציאות שלך?

• פותח/ת השרשור
ככה פירוט
12 שבועות - טירונות 03 ומיני אימון מתקדם בביסנ''מ בתור לוחם נ''מ
12-14 שבועות - ממתין אצל רס''ר הבסיס, עבודות ביזאריות, נזכרתי קצת באימוני כוח, עם גלגול חבילות של 10,000 שקי חול ויש לזה משקל מכובד.

ועכשיו יוצא לקורס חובשים קרביים, במטרה להיות חובש בסוללות או חובש טירונים בביסנ''מ.

ואני לא יודע איך מופיע 4 אבל אני עדין צעיר 3 חודש פז''מ ולא 4, בכול זאת מרץ 9 צעירים

לפני..
אבל אם אתה מסתכל על זה ככה, אני כבר אזרח, הוא לא 🤘
אני אגיד לך ת'אמת - עם כל הדיבור שנתת כאן בימים האחרונים זה היה ברור שאתה לפניי.
אתה צריך להרגע קצת עם הצבא, לא יזיק לך להנמיך ציפיות.

לפני..
אבל אם אתה מסתכל על זה ככה, אני כבר אזרח, הוא לא 🤘

שתהיה בריא, אין לך מושג מזה צבא אולי עדיף שתדבר קצת פחות.
מורעלים כמוך הם הראשונים שמקבלים כאפה ומקבלים שביזות על הצבא, אני בטוח שאתה תספור לאחור אחרי יומיים בבקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית