הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש לי יותר מדי אוכל

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
התחלתי חיטוב, אחרי חודשיים נתקעתי בירידה כנראה בגלל גרעון גדול מדי, עשיתי חודשיים הפסקה (כי אני אפס) ועכשיו חזרתי לזה, עליתי 3 קילו מהפעם האחרונה שעשיתי דיאטה (אולי עליתי טיפה גם בשריר כי לא הפסקתי להתאמן)..
בכל מקרה הbmr שלי הוא 2041,
בנוסף לזה אני מתאמן 3 פעמים משקולות בשבוע, פעמיים mma, פעמיים איגרוף תאילנדי, לפעמים מוסיף ג׳יוג׳יטסו ברזילאי/היאבקות, ועכשיו מתחיל להוסיף 2-3 ריצה קלה בשבוע של 20 דק..
זה מרגיש לי המון אוכל, מה אתם אומרים?
דרך אגב התחלתי לקחת גם אפדרין שיעזור לי לסיים כמה שיותר מהר לפני הקיץ, אם לא הייתי קוקסינל ומפסיק לחודשיים הייתי במצב טוב עכשיו..
אורז לבן אחרי בישול - 250 גרם
חזה עוף - 300 גרם
כף שמן זית
3 ביצות קשות
שלמות
20 גרם שקדים לא קלויים
20 גרם בוטנים
2 סקופים של חלבון מיי גבינה של סיינטרקס
100 גרם אבוקדו

קלוריות - 1741
חלבון - 171.5 (יוצא 1.9 גרם חלבון לכל קילו)
שומן - 80
פחמימה - 83
מה אומרים?

BMR או RMR?
דרך אגב התחלתי לקחת גם אפדרין שיעזור לי לסיים כמה שיותר מהר לפני הקיץ, אם לא הייתי קוקסינל ומפסיק לחודשיים הייתי במצב טוב עכשיו..
לא יודע אם הייתי רץ לקחת תוספים, קודם תתחיל רגיל

פעמיים mma, פעמיים איגרוף תאילנדי, לפעמים מוסיף ג׳יוג׳יטסו ברזילאי/היאבקות, ועכשיו מתחיל להוסיף 2-3 ריצה קלה בשבוע של 20 דק..
כמה קלוריות לערך מהאירובי אתה שורף?

קלוריות - 1741
חלבון - 171.5 (יוצא 1.9 גרם חלבון לכל קילו)
שומן - 80
פחמימה - 83
מה אומרים?
לדעתי זה נראה מעט מדי קלוריות לפי כמות האימונים האירוביים שאתה כותב

• פותח/ת השרשור
BMR או RMR?

לא יודע אם הייתי רץ לקחת תוספים, קודם תתחיל רגיל

כמה קלוריות לערך מהאירובי אתה שורף?

לדעתי זה נראה מעט מדי קלוריות לפי כמות האימונים האירוביים שאתה כותב
זה הbmr, אני שוקל 88 על 180..
מעט מדי?? אני מרגיש ממש שמן עם כל האוכל הזה! יש מצב שזה פסיכולוגי?

לגבי האירובי אין לי מושג כי זה תלוי על האימון שאני נופל.. זה יכול להיות אימון רק קרבות, יכול להיות אימון אינטרוולים (למשל קרב 2 דק ואז בעיטות מצד לצד בשיא המהירות), וזה גם יכול להיות סתם טכניקה..

בכל מקרה אין עלי שריר ממש ואני שומר על חשבון גבוה אז לא נראה לי שאאבד שריר, מה אתה אומר?

תודה!

מעט מדי?? אני מרגיש ממש שמן עם כל האוכל הזה! יש מצב שזה פסיכולוגי?
סביר להניח, שמן לשעבר?

בכל מקרה אין עלי שריר ממש ואני שומר על חשבון גבוה אז לא נראה לי שאאבד שריר, מה אתה אומר?
אם הגרעון גדול מדי אתה עלול לאבד שריר בלי קשר לכמות החלבון. אבל לא נראלי שזה המצב. בכל מקרה תתחיל ככה ותבדוק כמה אתה יורד בשבוע (חוץ מהשבוע-שבועיים הראשונים בהם אתה תרד המון בגלל הנוזלים) אם אתה יורד יותר מקילו בשבוע אז תעלה את כמות הקלוריות

בכייף 😃

• פותח/ת השרשור
סביר להניח, שמן לשעבר?

אם הגרעון גדול מדי אתה עלול לאבד שריר בלי קשר לכמות החלבון. אבל לא נראלי שזה המצב. בכל מקרה תתחיל ככה ותבדוק כמה אתה יורד בשבוע (חוץ מהשבוע-שבועיים הראשונים בהם אתה תרד המון בגלל הנוזלים) אם אתה יורד יותר מקילו בשבוע אז תעלה את כמות הקלוריות

בכייף 😃
שמן כל החיים, ועדיין שמן, החלטתי לעשות שינוי.
בכל מקרה ירדתי 3 קילו נוזלים בימים האחרונים בטח בגלל האפדרין, אני אצשיך ונראה מה קורה, בכל מקרה בגלל שחסרה לי מסת שריר אני לא אצצליח להגיע לקוביות, אני באמת מתלבט מתי לעצור ולהתחיל מסה נקייה (עליה של קילו בחודש)

בכל מקרה ירדתי 3 קילו נוזלים בימים האחרונים בטח בגלל האפדרין, אני אצשיך ונראה מה קורה, בכל מקרה בגלל שחסרה לי מסת שריר אני לא אצצליח להגיע לקוביות, אני באמת מתלבט מתי לעצור ולהתחיל מסה נקייה (עליה של קילו בחודש)
שוב אני לא חושב שאתה צריך לרוץ לתוספים, חיטוב רגיל עובד יופי.
קוביות זה פשוט המבנה של שרירי הבטן שלנו, לכולם יש אותם וכולם יראו אותם מתחת לאחוז שומן מסויים. זה שכדי להגיע לאחוז שומן הזה (בגלל שאין לך שריר) אתה צריך לרדת למשקל נמוך וליהיות ממש רזה זה משהו אחר. אבל תרד עד לאזור ה12-13 אחוז שומן (תעלה תמונה בפורום תמונות ויעריכו לך את האחוז שומן - לא במכשירים האלה שיש בחדרי כושר) ואז תתחיל מסה. (קילו בחודש זה מעט מאוד. 2 קילו כבר סביר יותר ועדיין מאוד נקי)

• פותח/ת השרשור
שוב אני לא חושב שאתה צריך לרוץ לתוספים, חיטוב רגיל עובד יופי.
קוביות זה פשוט המבנה של שרירי הבטן שלנו, לכולם יש אותם וכולם יראו אותם מתחת לאחוז שומן מסויים. זה שכדי להגיע לאחוז שומן הזה (בגלל שאין לך שריר) אתה צריך לרדת למשקל נמוך וליהיות ממש רזה זה משהו אחר. אבל תרד עד לאזור ה12-13 אחוז שומן (תעלה תמונה בפורום תמונות ויעריכו לך את האחוז שומן - לא במכשירים האלה שיש בחדרי כושר) ואז תתחיל מסה. (קילו בחודש זה מעט מאוד. 2 קילו כבר סביר יותר ועדיין מאוד נקי)
זה נראה עוד כזה רחוק זה מייאש בטירוף..
תודה אחי!

• פותח/ת השרשור
אין מה להתייאש, תהנה גם מהדרך. התוצאות בטוח יגיעו, תן הכול באימוני כוח, תקפיד על התזונה, תישן טוב ויהיה בסדר גמור 😃
אתה צודק אחי, סתם מבאס לראות גב רחב אבל מותן שמנה זה מדכא רצח..

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 80.9 · צפיות: 189
יש לך אחלה מבנה, זה יסתדר בסופו של דבר..דברים טובים לוקחים זמן אין מה לעשות, בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית