עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דעתך להפסיק עם החומר הזה?! באמת זה מזויף?חח לא מדובר פה באחד הזיופים הכי יפים שראיתי בחיים שלי
זה לא יכול להיות שיהיה לבאייר דיבול הם לא מייצרים דיבול אלא פרובירון , פרימו , טסט אנטט , נתקלתי באינטרנט על זיופים של דיבול
אי אפשר לדעת אם הזיוף הזה טוב בהנחה שזה זיוף , תתחיל תראה איך הוא הדרך הכי טובה לדעת אם הדיבול הוא טוב לראות אם אתה עולה הרבה בנוזלים משמע ספיחת נוזלים בפנים ובגוף עצבים כח , יש זיופים גם טובים שתדעמה דעתך להפסיק עם החומר הזה?! באמת זה מזויף?
תשמע נכנסתי לאתר של החברה ואין את החומר הזה ..ואני לא מרגיש שינוי ...מה צריך לעשותאי אפשר לדעת אם הזיוף הזה טוב בהנחה שזה זיוף , תתחיל תראה איך הוא הדרך הכי טובה לדעת אם הדיבול הוא טוב לראות אם אתה עולה הרבה בנוזלים משמע ספיחת נוזלים בפנים ובגוף עצבים כח , יש זיופים גם טובים שתדע
כמה זמן צרכת וכמה ביום ?תשמע נכנסתי לאתר של החברה ואין את החומר הזה ..ואני לא מרגיש שינוי ...מה צריך לעשות
15 ימים ..2-בבוקר .. 2- אח"צת מהיום אני מעלה ל 3/3כמה זמן צרכת וכמה ביום ?
יש לך מושג מה זה .ואם זה מזויף..מה לעשותהייתי בטוח שזה פרווירון עד שהגדלתי את התמונה.. .
😣
זה לא הגיוני טום לא ? אף פעם לא נתקלתי בדבר הזההייתי בטוח שזה פרווירון עד שהגדלתי את התמונה.. .
😣
חח גדול, דיבול רפואישלום רב.
ברצוני להתיעץ איתכם בקשר לסטרויד שהתחלתי לקחת לפני 3 שבועות
ברוצני לדעת מה דעתכם על החומר הזה ...
תתפלא אבל כן יש דיבול רפואי , תאילנדי חברת body research הלבבות הכחולים , חומר די חזקחח גדול, דיבול רפואי
לא יודע אם זה הגיוני או לא אבל בפעם האחרונה שעברתי על קטלוג המוצרים של באייר לא היה שם דיבול.זה לא הגיוני טום לא ? אף פעם לא נתקלתי בדבר הזה
בריטיש דיספנסרי ובודי ריסרץ' למשל נחשב pharma grade...חח גדול, דיבול רפואי
חח נו ברור מה, בתאילנד הכל הולך, גם בטח קיים שם טרן רפואי.תתפלא אבל כן יש דיבול רפואי , תאילנדי חברת body research הלבבות הכחולים , חומר די חזק
מה הכוונה שלך ״נחשבות״ יש להם אישור לייצר תרופות או שלא?לא יודע אם זה הגיוני או לא אבל בפעם האחרונה שעברתי על קטלוג המוצרים של באייר לא היה שם דיבול.
בריטיש דיספנסרי ובודי ריסרץ' למשל נחשב pharma grade...
טרן בחיים לא יהיה רפואי כי החומר גלם עצמו הוא מגיע מתרופה וטרינריתחח נו ברור מה, בתאילנד הכל הולך, גם בטח קיים שם טרן רפואי.
מה הכוונה שלך ״נחשבות״ יש להם אישור לייצר תרופות או שלא?
בריטיש דיספנסרי נחשב טוב? לפי מה שהבנתי אחרי שבריטיש דראגון נסגרו נפתחו המון חברת שמנסות לחקות את החברה הזו ומוסיפות את המילים בריטיש ודראגוןבפעם האחרונה שהשתמשתי עם אנדרוליק של בריטיש דיספנסרי זה היה אחד החומרים שהעיפו לי תתחת במכון ממש כמו אנפולון של איברהים הממזר , וואי איך בא לי לחזור לחומר הזה ...
אנדרוליק?... 😉בפעם האחרונה שהשתמשתי עם אנדרוליק של בריטיש דיספנסרי זה היה אחד החומרים שהעיפו לי תתחת במכון ממש כמו אנפולון של איברהים הממזר , וואי איך בא לי לחזור
שמע יש מעבדות למשל שנחשבות פארמה אבל בתכלס יש חלק ששיחדו כדי להכנס לשוק כפארמהחח נו ברור מה, בתאילנד הכל הולך, גם בטח קיים שם טרן רפואי.
מה הכוונה שלך ״נחשבות״ יש להם אישור לייצר תרופות או שלא?