הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן, מתחיל מתחיל..

AvivSegal

משתמש מתחיל
20
2
נק' מוניטין:
2
20
2
אשמח אם תוכלו לשער את % השומן..!
אני 1.85 ס"מ, שוקל 80 ק"ג, גיל 22 , תודה!

קבצים מצורפים

• 20140402_215611-1.jpg
    20140402_215611-1.jpg
    KB 62.4 · צפיות: 348
אני מבין 2 דברים מאוד ברורים.

1. אין לך ממה לחשוש בנוגע לאחוז שומן מכיוון שאין לך מסת שריר וחיטוב לא בא בחשבון לכן זה לא רלוונטי.

2. תתחיל להתאמן אם זה מעניין אותך, לצבור מסת שריר, נסיון וידע = כח, לבנות את עצמך ואז להתעסק מה הלאה.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
1. אין לך ממה לחשוש בנוגע לאחוז שומן מכיוון שאין לך מסת שריר וחיטוב לא בא בחשבון לכן זה לא רלוונטי.
אולי נתתי לזה שם שגוי. אוקי - לא חיטוב. אלא הרזייה, כדי להרגיש יותר טוב עם עצמי.
בדיאטה שלי אני משלב אימונים שכוללים מתח / מקבילים / שכיבות שמיכה בשיפועים / חזה מעל המתח / משקולות יד קדמית ואחורית / בטן / רגליים
כן - לא אמרתי סקוואט, כרגע אין לי מוט וכנה להניח, אסתדר על זה בשבוע הקרוב. כנ"ל לחיצות חזה (אותו ציוד בעצם למעט מיטה)
בנוסף התרגילים שלי מאד מגוונים משתדל להישאר על קצב גבוה. אני חושב שזה יכול להסתדר מעולה עם הדיאטה - בנוסף אני מכין את הגוף שלי ומלמד אותו לקראת המסה (בחיים לא עשיתי מסה). מדובר על תקופה של חודשיים (בהרבה אופטימיות) בהם אני מקווה להסיר 6-7 קילו.
האם יש שגוי להתחיל להתאמן מסה לאחר דיאטה כזו?
האם יש יתרון להתחיל מסה מהנקודה בה אני נמצא כרגע?

@Eyal מה לדעתך צריך לעשות skinny fat כדי לשפר את מצבו? מצד אחד יש לו מסת שריר נמוכה ומצד שני עלייה במאסה ובמשקל תגרום לרוב להיראות עוד פחות טוב.

@Eyal מה לדעתך צריך לעשות skinny fat כדי לשפר את מצבו? מצד אחד יש לו מסת שריר נמוכה ומצד שני עלייה במאסה ובמשקל תגרום לרוב להיראות עוד פחות טוב.
לדעתי במצב של skinny fat אין ברירה אלא "לסבול" במסה (הסבל יהיה פסיכולוגי - אך לא לכל אחד) ולהעלות מסת שריר, לנסות לשמור על התזונה נקייה ולעבוד חזק בחדר כושר על כל התרגילים. אחרי זה השומן כבר ירד והתוצאה תגיע ככה מהר יותר.

אני אומר את זה כי הברירה השניה היא לרדת למשקל גוף שהוא לא שפוי וסביר להניח שהגוף שלו יילחם בזה מאוד ולא ירצה לרדת למשקל כל כך נמוך על מנת להשיל את עודף השומנים. וזה עלול לקחת המון זמן וליהיות תהליך ארוך ומייגע.

• פותח/ת השרשור
לדעתי במצב של skinny fat אין ברירה אלא "לסבול"

אני אומר את זה כי הברירה השניה היא לרדת למשקל גוף שהוא לא שפוי וסביר להניח שהגוף שלו יילחם בזה מאוד ולא ירצה לרדת למשקל כל כך נמוך על מנת להשיל את עודף השומנים. וזה עלול לקחת המון זמן וליהיות תהליך ארוך ומייגע.

לרדת מההנחה שאם איהיה בגירעון של 700-900 קלוריות ליום במשך חודשיים, אצליח לרדת 7 קילו?
בקיצור שאיפות לטווח הקצר כרגע זה לא..?
הקטע שאני ממש רוצה להימנע מלעלות מסת גוף, אני לא הייתי רוצה להיראות שמנמן יותר תוך כדי התהליך. הייתי מעדיף תהליך ללא השמנה.

לרדת מההנחה שאם איהיה בגירעון של 700-900 קלוריות ליום במשך חודשיים, אצליח לרדת 7 קילו?
לא נשמע סביר.

ושוב אני ממליץ לך בחום לעלות מסת שריר, אומנם בהתחלה זה יהיה קצת קשה כי אתה רוצה לרדת. אבל אתה תהנה מהתוצאות הרבה יותר מהר

• פותח/ת השרשור
בדיוק ערכתי חח. בשורה התחתונה השאלה שלי אם בדרך הזו הראה שמנמן יותר בזמן התהליך? האם אפשר להימנע כאן מהשמנה? אגב לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה סקיני פאט.. לא מוצא הגדרה בפורום

סליחה על הדאבל ושוב תודה על העזרה.

כשעולים במסת השריר אי אפשר להמנע לחלוטין מעליה במסת השומן (אך לא בהכרח באחוז השומן) אצלי אישית השבוע-שבועיים הראשונים היו עלייה חדה בנוזלים דבר שגורם למראה\תחושה נוזלית וגורמת לך להמנע ממראות..היום אני בסה"כ שבועיים רחוק מכך והכול כבר הסתדר ואני מתחיל לראות תוצאות ופתאום המותניים שפעם הפריעו לי מאוד קצת פחות מפריעים (כי הגב החל להתרחב - אני במסה עכשיו פעם ראשונה)

מבחינת איך תראה, אם תעבוד נכון אתה תראה מסיבי. לאחר שתעלה מסת שריר מכובדת ותעשה חיטוב רציני אתה תיראה הרבה הרבה יותר טוב ובזמן הרבה יותר קצר מאשר אם תנסה עכשיו להילחם בגוף ולרדת למשקל נמוך מדי

אגב לא הצלחתי להבין בדיוק מה זה סקיני פאט.. לא מוצא הגדרה בפורום
סקיני פאט אומר שאתה שמן מעצם היותך רזה מדי. זאת אומרת, אחוז השומן שלך גבוה יחסית אך זה לא נובע ממשקל גוף גבוה אלא מהרכב גוף לא אידיאלי, יש יותר מדי שומן וקצת מדי שריר. לכן אני ממליץ על עליה במסת השריר.

• פותח/ת השרשור
איישם, תודה! כתבו כאן שאי אפשר ממש לתת תשובה לפי התמונה מהצד.
הנה הפרונט אשמח להערכה חדשה א"ש.

עוד משהו שאני רוצה לציין - בתמונה העליונה הייתי בסוף יום מוצף מים, ביום של אימון אני שותה בערך 2 ליטר במשך 4-5 שעות לפני אימון (כוס 200 מ"ל לכל חצי שעה)

קבצים מצורפים

• 20140404_085125.jpg
    20140404_085125.jpg
    KB 52.7 · צפיות: 202
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית