bar199950 משתמש מתחיל 68 1 נק' מוניטין: 1 0 68 1 4/4/14 #1 אשמח אם אם תתנו לי הערות לגבי הטכניקה : אני מתאמן ע"פ תכנית אימונים שקיבלתי בייעוץ אישי באתר ככה שאני לא יודע אם מותר לי לפרסם אותה. אתה התרגילים האלה אני עושה כבר חודש בערך. דדליפט: פרס: תודה רבה ושבת שלום.
אשמח אם אם תתנו לי הערות לגבי הטכניקה : אני מתאמן ע"פ תכנית אימונים שקיבלתי בייעוץ אישי באתר ככה שאני לא יודע אם מותר לי לפרסם אותה. אתה התרגילים האלה אני עושה כבר חודש בערך. דדליפט: פרס: תודה רבה ושבת שלום.
bar199950 משתמש מתחיל 68 1 נק' מוניטין: 1 0 68 1 13/4/14 פותח/ת השרשור #21 אוקי תודה Upvote 0 Downvote
SexySnir משתמש מתחיל 5 0 נק' מוניטין: 0 0 5 0 13/4/14 #22 תעלה מרפקים ושכל היד שלך תהיה מסביב למוט חוץ מהבוהן, היד שלך נמעכת מרפקים חזק למעלה סתכל איך הוא מחזיק: לחצו כדי להרחיב... מחזק. המטרה היא לא להחזיק את המוט עם הידים, אלה לתמוך איתם במוט. המוט נח על הטרפזים. Upvote 0 Downvote
תעלה מרפקים ושכל היד שלך תהיה מסביב למוט חוץ מהבוהן, היד שלך נמעכת מרפקים חזק למעלה סתכל איך הוא מחזיק: לחצו כדי להרחיב... מחזק. המטרה היא לא להחזיק את המוט עם הידים, אלה לתמוך איתם במוט. המוט נח על הטרפזים.