הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב או מסה

Bodybreaker

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
]שלום
בן 17 179 69 משקל.. ירדתי בעבר הרבה (30+) ונשארו לי שומנים
אני מאוד רוצה להיפטר מהם ואשמח לעזרה מה לעשות כדאי להוריד ואיך
תמונות :

וזה מה שממש מציק לי:
[/QUOTE]

חיטוב לפי דעתי

יש לך מלא מדריכים בקילוגרם
חיטוב \ תזונה הכל תקרא תצליח

אז לעשות חיטוב עד משקל 62-63 ככה? ואז מסה נקייה? וכמה זמן לדעתך ייקח לי להוריד את השומנים ולהתחטב
לחטב עד השלב שאתה מרגיש מרוצה, הקצב תלוי בך ובמידת ההשקעה שלך.

גם כאלו לאחר הרזייה גדולה? ואיזה תוכנית אתה מציע
תעשה אירובי בכל סוף אימון, אני ממליץ על אינטרוולים, תעשה אימון FBW זה יעשה את העבודה.
אם אתה אחרי תהליך ארוך של ירידה במשקל ואתה רוצה לרדת עוד אז פשוט תקצץ עוד קצת מהתפריט, תעשה עוד אירובי ותשחק עם הערכים של הפחמימה-חלבון-שומן עד שתגיע לתפריט שיהיה הכי טוב בשבילך.

• פותח/ת השרשור
תעשה אירובי בכל סוף אימון, אני ממליץ על אינטרוולים, תעשה אימון FBW זה יעשה את העבודה.
אם אתה אחרי תהליך ארוך של ירידה במשקל ואתה רוצה לרדת עוד אז פשוט תקצץ עוד קצת מהתפריט, תעשה עוד אירובי ותשחק עם הערכים של הפחמימה-חלבון-שומן עד שתגיע לתפריט שיהיה הכי טוב בשבילך.
אני אבל לא יהיה בתת משקל

למה אתם ממליצים לו חיטוב? הילד שוקל 69 והוא 1.79 - אין לו טיפת מסת שריר ועם חיטוב הוא יראה שלד מהלך..
אחי אתה חייב לעלות מסת שריר בצורה דחופה, אין לך אפילו טיפה שריר נראה ששרפת הכל בדיאטת ה"כסאח", תתחיל להתאמן להרים חזק לאכול במאזן קלורי חיובי של 300-400 והרבה חלבון, תעלה ל78 ככה ואז תחטב תאמין לי שזה ישתלם לך ובגדול.

• פותח/ת השרשור
למה אתם ממליצים לו חיטוב? הילד שוקל 69 והוא 1.79 - אין לו טיפת מסת שריר ועם חיטוב הוא יראה שלד מהלך..
אחי אתה חייב לעלות מסת שריר בצורה דחופה, אין לך אפילו טיפה שריר נראה ששרפת הכל בדיאטת ה"כסאח", תתחיל להתאמן להרים חזק לאכול במאזן קלורי חיובי של 300-400 והרבה חלבון, תעלה ל78 ככה ואז תחטב תאמין לי שזה ישתלם לך ובגדול.
מה אחי 78?? אני ממש ירגיש חרא
תקשיב הייתי בעבר מעל 100 קילו ואני ירדתי ל59 קילו והייתי אנורקס ועדיין היו לי את השמנים כי לא ירדתי נכון ועכשיו שעליתי ל69 פתאום הרגשתי שמן והכל בגלל השומן העודף הזה
ב78 אני אהיה ממש מגעיל!!! לא כדאי חיטוב ואס להתחיל מסה בגוף ללא שומן??

מה אחי 78?? אני ממש ירגיש חרא
תקשיב הייתי בעבר מעל 100 קילו ואני ירדתי ל59 קילו והייתי אנורקס ועדיין היו לי את השמנים כי לא ירדתי נכון ועכשיו שעליתי ל69 פתאום הרגשתי שמן והכל בגלל השומן העודף הזה
ב78 אני אהיה ממש מגעיל!!! לא כדאי חיטוב ואס להתחיל מסה בגוף ללא שומן??
לא אתה לא כי אתה תעלה בשריר. השומן ימתח.
אם אתה תעלה נקי, האחוז שומן שלך ירד. אפילו שתעלה גם בשומן (כי זה בלתי נמנה במאזן קלורי חיובי) אם תעשה את זה נקי והיחס יהיה לטובת השריר, אתה תראה הרבה יותר טוב. אם תתחיל חיטוב אתה תסיים כמו שלד.
אני ממליץ לך לנסות את הייעוץ אישי פה באתר. גם אני הייתי במצב שלך ולמדתי משם המון וכל הצורת חשיבה שלי השתנתה כתוצאה מכך.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לא אתה לא כי אתה תעלה בשריר. השומן ימתח.
אם אתה תעלה נקי, האחוז שומן שלך ירד. אפילו שתעלה גם בשומן (כי זה בלתי נמנה במאזן קלורי חיובי) אם תעשה את זה נקי והיחס יהיה לטובת השריר, אתה תראה הרבה יותר טוב. אם תתחיל חיטוב אתה תסיים כמו שלד.
אני ממליץ לך לנסות את הייעוץ אישי פה באתר. גם אני הייתי במצב שלך ולמדתי משם המון וכל הצורת חשיבה שלי השתנתה כתוצאה מכך.

בהצלחה.

ניסיתי לעשות מסה והעלתי רק בשומן :( הייתי 59 ועכשיו 69... אני לא יודע התוכנית אולי הייתה חרא?

ניסיתי לעשות מסה והעלתי רק בשומן 😭 הייתי 59 ועכשיו 69... אני לא יודע התוכנית אולי הייתה חרא?
לפי מה שאתה מתאר היה לך תפריט חרא (אם בכלל היה תפריט) ועדיין קשה לי להאמין שעלית רק בשומן (במידה והמשכת להתאמן ולהתקדם במשקלים).
תנסה להעזר בייעוץ או שתקרא טוב ותשנן ותרכיב לעצמך תפריט + תוכנית.
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

• פותח/ת השרשור
כנראה שהתזונה הייתה חרא.
אבל במסה נגיד למשל בגינס אשאר אותה מידה למשל,? כי אני לא רצה להיות יותר שמן

ואם בכל זאת מפריע לי השומנים חיטוב יהיה כסה נורא? ואז מסה?

לפי מה שאתה מתאר היה לך תפריט חרא (אם בכלל היה תפריט) ועדיין קשה לי להאמין שעלית רק בשומן (במידה והמשכת להתאמן ולהתקדם במשקלים).
תנסה להעזר בייעוץ או שתקרא טוב ותשנן ותרכיב לעצמך תפריט + תוכנית.
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

אני הייתי פעם נראה ככה:

Back
למעלה תחתית