הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב או מסה

לגבי הג'ינס קצת קשה לענות על זה אבל אם תעשה מסה מן הסתם סביר להניח שתעלה במידה.
אבל זה תהליך ארוך ולא משהו שקמים יום אחד בבוקר ולא נכנסים לג'ינס. תחשוב מה עדיף לך, להראות חטוב ומסיבי או שחיף עם צמיגים רק כדי להגיד שאתה מידה סמול?
לא יודע עד כמה יהיה נורא חיטוב זה כבר החלטה שלך.. אם תרגיש עם זה יותר בנוח אז לך על זה..
תראה בתמונה שצרפת שלמרות שאתה רזה מאוד עדיין יש לך מותניים וצמיגים ומהשומן הזה יהיה לך מאוד קשה להפטר (ואז באמת תראה כמו שלד). מסת שריר תעצב אותך יופי. חיטוב אחרי מחזור של מסה בדר"כ גם יותר קל.
בכל מקרה תעשה מה שאתה מרגיש וחכה לעוד תגובות תמיד טוב לשמוע כמה עצות. אני גם הייתי פעם מעל הרף של 100 קילו (הרבה מעל) ואני מבין אותך.. פסיכולוגית עד עכשיו קשה לי עם זה שעצרתי את החיטוב לטובת מסה. אבל בטכלס, מי שם זין? אני רוצה להרים כבד ולהעלות במסה. התקדמות על המוט בשבילי זה סיפוק, וזה מה שעושה לי טוב על הלב.. 😃

בהצלחה!!

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה מתאר היה לך תפריט חרא (אם בכלל היה תפריט) ועדיין קשה לי להאמין שעלית רק בשומן (במידה והמשכת להתאמן ולהתקדם במשקלים).
תנסה להעזר בייעוץ או שתקרא טוב ותשנן ותרכיב לעצמך תפריט + תוכנית.
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
אני הייתי פעם נראה ככה:

לגבי הג'ינס קצת קשה לענות על זה אבל אם תעשה מסה מן הסתם סביר להניח שתעלה במידה.
אבל זה תהליך ארוך ולא משהו שקמים יום אחד בבוקר ולא נכנסים לג'ינס. תחשוב מה עדיף לך, להראות חטוב ומסיבי או שחיף עם צמיגים רק כדי להגיד שאתה מידה סמול?
לא יודע עד כמה יהיה נורא חיטוב זה כבר החלטה שלך.. אם תרגיש עם זה יותר בנוח אז לך על זה..
תראה בתמונה שצרפת שלמרות שאתה רזה מאוד עדיין יש לך מותניים וצמיגים ומהשומן הזה יהיה לך מאוד קשה להפטר (ואז באמת תראה כמו שלד). מסת שריר תעצב אותך יופי. חיטוב אחרי מחזור של מסה בדר"כ גם יותר קל.
בכל מקרה תעשה מה שאתה מרגיש וחכה לעוד תגובות תמיד טוב לשמוע כמה עצות.

בהצלחה!!

תודה גבר

לדעתך אם ב59 ככה נראתי... ע״י חיטוב אפטר מהשומנים? ולא כדאי לעשות מסה נקייה על גוף ללא שומן?

אשמח לדעת על הסיפור שלך אם תוכל ( אפשר בפרטי)

אני הייתי פעם נראה ככה:

תודה גבר

לדעתך אם ב59 ככה נראתי... ע״י חיטוב אפטר מהשומנים? ולא כדאי לעשות מסה נקייה על גוף ללא שומן?
אין דבר כזה גוף ללא שומן. תמיד יהיה לך א"ש בגוף. תראה תמיד טוב לצאת למסה מא"ש כמה שיותר נמוך. לגברים מומלץ מ10-12. העניין שאתה כרגע נחשב בעל א"ש גבוה לא בגלל שאתה שמן \ עודף משקל, אלא בגלל שאין לך גרם שריר.. מה שנקרא skiny fat.
אל תחפש לרדת במשקל. תחפש לרדת באחוזי שומן. אם תעלה במסה, אתה אמנם תעלה במשקל אבל תרד באחוזי שומן. מה שאומר שתתחטב יותר.
קצת קשה להבין את זה. אני גם התרכזתי רק במספרים על המשקל..
ממליץ לך בחום על הייעוץ אישי באתר.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה גוף ללא שומן. תמיד יהיה לך א"ש בגוף. תראה תמיד טוב לצאת למסה מא"ש כמה שיותר נמוך. לגברים מומלץ מ10-12. העניין שאתה כרגע נחשב בעל א"ש גבוה לא בגלל שאתה שמן \ עודף משקל, אלא בגלל שאין לך גרם שריר.. מה שנקרא skiny fat.
אל תחפש לרדת במשקל. תחפש לרדת באחוזי שומן. אם תעלה במסה, אתה אמנם תעלה במשקל אבל תרד באחוזי שומן. מה שאומר שתתחטב יותר.
קצת קשה להבין את זה. אני גם התרכזתי רק במספרים על המשקל..
ממליץ לך בחום על הייעוץ אישי באתר.
מה הכוונה בייעוץ אישי? זה לא האשכול שפתחתי?

וכן אני סקיני פט :/ לדעתך מסה תוביל ליותר תוצאות אז כן? אשמח לדבר איתך בפרטי

אין סיפור מיוחד \ משהו יוצא דופן. הייתי על א"ש מאוד גבוה ומי שהיה שם יודע איך זה לחיות ברוטינות של דיאטות מטורללות כמו דיאטות כרוב וכל מיני שטויות. עושים את כל הטעויות שאפשר עד שנתקעים. בנקודה הזאת החלטתי לפנות לייעוץ מקצועי. מאז אני משתדל להרחיב עד כמה שאפשר את הידע שלי בתחום ובאמת שהייעוץ אישי כאן באתר נפלא ויש לי רק דברים טובים לומר עליו.

• פותח/ת השרשור
אין סיפור מיוחד \ משהו יוצא דופן. הייתי על א"ש מאוד גבוה ומי שהיה שם יודע איך זה לחיות ברוטינות של דיאטות מטורללות כמו דיאטות כרוב וכל מיני שטויות. עושים את כל הטעויות שאפשר עד שנתקעים. בנקודה הזאת החלטתי לפנות לייעוץ מקצועי. מאז אני משתדל להרחיב עד כמה שאפשר את הידע שלי בתחום ובאמת שהייעוץ אישי כאן באתר נפלא ויש לי רק דברים טובים לומר עליו.
תוכל לספר לי איזה ייעוץ בדיוק? אולי להפנות אותי אליו ואיך אתה היום הגעת ליעד? מה עשית מסה/חיטוב?

אחי אני לא מומחה גדול אבל בגילך אני הייתי 59 קילו ותאמין לי שזה לא היה שריר לדעתי כדאי לך באמת לעלות מסה עד 78-80 קילו תתרכז בתזונה שלך עם מאזן קלורי חיובי פחמימות מורכבות בלי סוכרים זבל אחוזי שומן מבוקרים והמון חלבון תיקח לך מאמן שיבנה לך תוכנית אימונים לתקופה של חצי שנה 8 חודשים תישקל כל יום תראה שאתה עולה בקצב טוב תקבע יעד להגעה שמורכב ממשקל ומאחוזי שומן ורק אחרי שבאמת עלית במסה תעשה חיטוב זה גם יהיה לך הרבה יותר קל ויראה הרבה יותר יפה עם משקל נכון אל תשכח לבדוק אחוזי שומן בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אחי אני לא מומחה גדול אבל בגילך אני הייתי 59 קילו ותאמין לי שזה לא היה שריר לדעתי כדאי לך באמת לעלות מסה עד 78-80 קילו תתרכז בתזונה שלך עם מאזן קלורי חיובי פחמימות מורכבות בלי סוכרים זבל אחוזי שומן מבוקרים והמון חלבון תיקח לך מאמן שיבנה לך תוכנית אימונים לתקופה של חצי שנה 8 חודשים תישקל כל יום תראה שאתה עולה בקצב טוב תקבע יעד להגעה שמורכב ממשקל ומאחוזי שומן ורק אחרי שבאמת עלית במסה תעשה חיטוב זה גם יהיה לך הרבה יותר קל ויראה הרבה יותר יפה עם משקל נכון אל תשכח לבדוק אחוזי שומן בהצלחה
אני הייתי עושה את זה אבל אני ממש מתוסכל שאני במשקל 69!!! כל 178-9 ויש לי גוף מגעיל עם שומן למרות משקל תקין וזה כי אני על אחוז שומן גדול ואין לי מסת שריר
אם אעשה מסה אהיה לי יותר אחוזי שומן מעכשיו והשומנים שיש לי עכשיו לא ירדו ואני יהיה עוד יותר מתוסכל וארגיש שמן 😭

ככה חשבתי ע״י חיטוב שאהיה רזה ללא שומן!!! אחז שומן נמוך ואז אוכל לעשות מסה שאני באחוז נמוך

מה אתה אומר 😭? מאוד מציק לי השומנים האלו זה מגעיל

אתה לא מבין איזה חרא מרגישים שיושבים! באלי בטן שטוחה

אתה יכול לראות פה בפורום אנשים ששוקלים 10-20 קילו מעליך בכמעט אותם נתונים, ונראים חטובים יותר מכולנו.
איך? שיש מסת שריר הכל נמתח ומתחטב. תוציא לך את הפחד להשמין מהראש!
כן אתה תעלה במשקל. כן אתה תעלה במסת השומן בגוף. לא אתה לא תעלה באחוז שומן. וכן, אתה תראה יותר חטוב.
כל זה בהנחה שתעשה הכל לפי הספר ולא תתייאש אחרי שתעלה את ה3-5 קילו נוזלים הראשונים.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לראות פה בפורום אנשים ששוקלים 10-20 קילו מעליך בכמעט אותם נתונים, ונראים חטובים יותר מכולנו.
איך? שיש מסת שריר הכל נמתח ומתחטב. תוציא לך את הפחד להשמין מהראש!
כן אתה תעלה במשקל. כן אתה תעלה במסת השומן בגוף. לא אתה לא תעלה באחוז שומן. וכן, אתה תראה יותר חטוב.
כל זה בהנחה שתעשה הכל לפי הספר ולא תתייאש אחרי שתעלה את ה3-5 קילו נוזלים הראשונים.
אבל במשך כמה זמן אצטרך לעשות את זה?עד איזה משקל? והשומנים האלו יעלמו ? גם במסה?

הוספתי 2 תמונות לחוות דעת

נערך לאחרונה:
אחי ישלך עור עודף זה לא שומן ... אתה לא תוריד את זה ... תראה איך הגוף שלך נראה על 59 קילו 178 .
זה עור עודף מאז שהיית שמן זה לא שומן אתה לא תוריד אותו אלא רק בניתוח או שתמלא אותו בשריר [ תקופה ארוכה ] . ולגבי מה שאתה מפחד לעלות בשומן ... תיצמד לתזונה נכונה .
חזה עוף טונה אורז שיבולת שועל אגוזי מלך אבוקדו שמן זית הרבה ירקות ביצים ... זה האוכל שתוכל ולא תעלה באחוזי שומן .

אחי תקשיב ותקשיב לי טוב.. שום חיטוב דבר ראשון כי זה יראה מגעיל ...

וברור שהשמנת מהר שעשית מסה כי לא עשית נייטרלי נכון?! אתה בתזונה של כאסח היית , כנראה לא אכלת הרבה וירדת במשקל...

לפי דעתי תעבור לנייטרלי בינתיים , קח שבועיים תבדוק מה קורה עם המשקל שלך ואחרי זה תתחיל מאזן חיובי של 200-300 ואני יודע שזה יהיה קשה אבל ככה זה אחי שיש נטייה להשמנה צריך להשקיע בתזונה ומבטיח שיהיה בסדר... כרגע המסת שריר שלך אפסית! אתה חייב לצבור שריר לא משנה מה שיהיה עם מה לעבוד

• פותח/ת השרשור
אחי תקשיב ותקשיב לי טוב.. שום חיטוב דבר ראשון כי זה יראה מגעיל ...

וברור שהשמנת מהר שעשית מסה כי לא עשית נייטרלי נכון?! אתה בתזונה של כאסח היית , כנראה לא אכלת הרבה וירדת במשקל...

לפי דעתי תעבור לנייטרלי בינתיים , קח שבועיים תבדוק מה קורה עם המשקל שלך ואחרי זה תתחיל מאזן חיובי של 200-300 ואני יודע שזה יהיה קשה אבל ככה זה אחי שיש נטייה להשמנה צריך להשקיע בתזונה ומבטיח שיהיה בסדר... כרגע המסת שריר שלך אפסית! אתה חייב לצבור שריר לא משנה מה שיהיה עם מה לעבוד
אבל אחי מאוד מפריע לי השומן הזה :/ אם אעשה מסה אהיה יותר מתוסכל !! אני על אחוז שומן גבוה והבנתי שמסה כדאי להתחיל מאחוז נמוך

חשוב נורא להבין שאין כאן נוסחאת קסם ודברים לא קוראים בקלות. אחרת זה היה מוציא את כל העוקץ אם כולם היו נראים מליון דולר.
תקח הרבה אוויר, תעבוד קשה, תשמור על תזונה ורוטינת אימונים, תקרא ותחכים.
אני מבטיח לך שכשתחזור לאשכול הזה עוד חודשיים, אתה תיהיה גאה בדרך שעשית ותקבל המון מוטיבציה להמשך.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
חשוב נורא להבין שאין כאן נוסחאת קסם ודברים לא קוראים בקלות. אחרת זה היה מוציא את כל העוקץ אם כולם היו נראים מליון דולר.
תקח הרבה אוויר, תעבוד קשה, תשמור על תזונה ורוטינת אימונים, תקרא ותחכים.
אני מבטיח לך שכשתחזור לאשכול הזה עוד חודשיים, אתה תיהיה גאה בדרך שעשית ותקבל המון מוטיבציה להמשך.

בהצלחה!
תודה גבר
מה אתה ממליץ חיטוב או מסה קודם

לדעתי אתה צריך מאסה כי אם תירד עוד במשקל העודפי עור לא יעלמו ...
אתה צריך למלות אותם בשריר .

Back
למעלה תחתית