הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לעשות?

Bodybreaker

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
נא לפרסם אך ורק כותרות אינפורמטיביות
]שלום
בן 17 179 69 משקל.. ירדתי בעבר הרבה (30+) ונשארו לי שומנים
אני מאוד רוצה להיפטר מהם ואשמח לעזרה מה לעשות כדאי להוריד ואיך
תמונות :

וזה מה שממש מציק לי:
[/QUOTE]

מסה. דחוף!
תדאג לשומן אחרכ

גם ככה במסה תעלה אחוזי שומן.
אם אתה רוצה לחטב אתה תראה ממש מגוחך עם כמות שריר מאד מזערית, החלטה שלך בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
גם ככה במסה תעלה אחוזי שומן.
אם אתה רוצה לחטב אתה תראה ממש מגוחך עם כמות שריר מאד מזערית, החלטה שלך בסופו של דבר
אבל אם אני יעלה באחוזי שומן ואני עכשיו על אחוז שומן מאוד גבוה אז בכלל אראה נורא
לא כדאי שארד לאחוז ממש נמוך ואז אעשה מסה ? נגיד עכשיי אני 18? אם אני יעשה מסה אני יגיע ל20+ ואם אעשה חיטוב ל13 אני יעשה מסה נגיד ל18 אבל אראה יותר טוב ואעלה פחות באחוזי שומן
לא??

מאסה(קלה) ותפריט תזונה מאוזן עם אוכל מזין יוכלו לגרום לגוף שלך להראות אחרת לגמרי, אולי המאסת שומן בגוף לא תרד ואולי גם האחוז שומן יעלה אבל אתה תראה שרירי יותר/רחב יותר ככה שהחלוקת שומן בגוף תראה אחרת לחלוטין.

בנוסף פעם הבאה נא לרשום כותרת אינפורמטיבית(נתתי אזהרה ידידותית)

• פותח/ת השרשור
מאסה(קלה) ותפריט תזונה מאוזן עם אוכל מזין יוכלו לגרום לגוף שלך להראות אחרת לגמרי, אולי המאסת שומן בגוף לא תרד ואולי גם האחוז שומן יעלה אבל אתה תראה שרירי יותר/רחב יותר ככה שהחלוקת שומן בגוף תראה אחרת לחלוטין.

בנוסף פעם הבאה נא לרשום כותרת אינפורמטיבית(נתתי אזהרה ידידותית)
סבבה

ואם אעשה חיטוב ואז מסה? פשוט השומן ממש מעצבן אותי ואני הרי במשקל תקין!! זה ממש מתסכל אני מרגיש שמן

פשוט אני על אחוז שומן גבוהה ואני יהיה עצוב שאהיה יותר.. ככה חיטוב אהיה אחוז נמוך ואגיע לאחוז שאני עכשיו אחרי מסה

סבבה

ואם אעשה חיטוב ואז מסה? פשוט השומן ממש מעצבן אותי ואני הרי במשקל תקין!! זה ממש מתסכל אני מרגיש שמן

פשוט אני על אחוז שומן גבוהה ואני יהיה עצוב שאהיה יותר.. ככה חיטוב אהיה אחוז נמוך ואגיע לאחוז שאני עכשיו אחרי מסה
נותנים לך פה עצות. לא מכריחים....
תעשה מה שבא לך, אנשים מנסים לעזור לך. תעשה חיטוב ואז מסה....

Back
למעלה תחתית