ייעוץ ניטרלי ודל פחמימה

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום לכולם
אני בחיטוב כבר חודשיים ושלושה שבועות שמתוכם היה חודש על 200 ג פחמימה, חודש שני 150 ג פחמימה , שבוע מדולל על 100 ג , שבוע אחריו כבר דל של 80 ג, ועכשיו אני נמצא כבר בשבוע ניטרלי..ברור שהיה גירעון ,שהתחיל מ500 והפך ל700..
בן 18
גובה- 167-8 בערך
התחלתי את החיטוב על 76-77 קילו ולאחר 6 שבועות הורדתי 6-7 קילו והמשקל שלי עמד על 70 קילו, עוד שבוע אני אשקל שוב ויוצא שכל 6 שבועות אני נשקל,חושב שירדתי מה70 כבר..
ירדתי יפה ורואים שיפור ניכר... נראה שנשאר ממש טיפה שומן עיקש..כמה דברים שרציתי לדעת:

1)רציתי לדעת האם שבוע ניטרלי מספיק אחרי חודשיים ושלושה שבועות של חיטוב? או שניטרלי חייב להיות שבועיים?
נראה שגם אחרי ניטרלי המשכתי לרדת בשומן טיפה..
2)אם שבוע זה מספיק, אז לחזור לדל פחמימה ישר? בבת אחת ?

תודה רבה !

אתה לא נשקל כל שבוע? זה בעייתי לדעת אם התפריט מתאים או לא בלי לבדוק שינוי שבועי

קודם כל כמו שאמרו מעלי, תשקל כל שבוע באותו יום אותה שעה, עדיפות בבוקר על בטן ריקה לאחר השירותים.

1)רציתי לדעת האם שבוע ניטרלי מספיק אחרי חודשיים ושלושה שבועות של חיטוב? או שניטרלי חייב להיות שבועיים?
צריך שבועים, לפעמים אפילו יותר, ותקפיד על הפחמימות, לפחות 150 גרם ליום.

נראה שגם אחרי ניטרלי המשכתי לרדת בשומן טיפה..
זה קורה.

2)אם שבוע זה מספיק, אז לחזור לדל פחמימה ישר? בבת אחת ?
שבועיים לפחות, ולא תחזור לחיטוב רגיל ותוריד קלוריות (מפחמימות) כשתתקע במשקל (לכן יש צורך להשקל אחת לשבוע על מנת לדעת האם יש עצירה בירידה)

• פותח/ת השרשור
אתה לא נשקל כל שבוע? זה בעייתי לדעת אם התפריט מתאים או לא בלי לבדוק שינוי שבועי

לא, החלטתי כל 6 שבועות להישקל, אני זוכר ששאלת אותי גם פעם שעברה לגבי זה.. אני פשוט לא רוצה לרדוף אחרי השקילה אלא אחרי המראה- עד שאני חושב שהוא מה שאני רוצה..
מה אתה חושב לגבי השאלות ?

מה אתה חושב לגבי השאלות ?
עניתי לך על השאלות.

ושוב אני מדגיש, שקילה אחת ל6 שבועות היא לא סבירה. אתה לא יכול למדוד את התוצאות ככה. יש צורך לדעת האם ירדת או לא, ואם אתה יורד חצי קילו בשבוע אבל לא רואה את זה במראה ומחליט להוריד קלוריות אתה סתם מקשה על עצמך ועלול לעצור לעצמך את הירידה. חבל

• פותח/ת השרשור
עניתי לך על השאלות.

ושוב אני מדגיש, שקילה אחת ל6 שבועות היא לא סבירה. אתה לא יכול למדוד את התוצאות ככה. יש צורך לדעת האם ירדת או לא, ואם אתה יורד חצי קילו בשבוע אבל לא רואה את זה במראה ומחליט להוריד קלוריות אתה סתם מקשה על עצמך ועלול לעצור לעצמך את הירידה. חבל

אוקיי הבנתי, תודה רבה על המהירות והתשובה המפורטת.
מה יקרה אם אני אעשה רק שבוע ניטרלי ? אני מפחד להשמין או משהו ..באמת..וכמה קלוריות לאכול בניטרלי כדי שיהיה הכי טוב שאפשר ?
הקטע של שבועיים ניטרלי הוא כדי שהגוף יחזור למצב הקודם ? מבחינת חילוף חומרים ?
מה שהבנתי - שבועיים ניטרלי ככה שיש לי עוד שבוע, לאחר מכן לחזור לחיטוב רגיל , כמה גרם פחמימה ליום בחיטוב הרגיל הזה?
בנוסף להישקל כל שבוע ולראות את הירידה.-יש לכם המלצות למשקל מסוים שאני יכול לקנות ?

תודה !

נערך לאחרונה:
אוקיי הבנתי, תודה רבה על המהירות והתשובה המפורטת.
בכייף 😃

מה יקרה אם אני אעשה רק שבוע ניטרלי ?
אתה עלול לא לאפס את ההורמונים שלך ולסדר את החילוף חומרים
ואז כשתחזור לחיטוב אתה תתקע מאוד מהר וזה יהיה לחינם, לא עושים דברים קצרים..לתהליכים בגוף לוקח זמן להתרחש וצריך לתת להם זמן

אני מפחד להשמין או משהו ..באמת..וכמה קלוריות לאכול בניטרלי כדי שיהיה הכי טוב שאפשר ?
בידיוק את הRMR שלך

הקטע של שבועיים ניטרלי הוא כדי שהגוף יחזור למצב הקודם ? מבחינת חילוף חומרים ?
כן

מה שהבנתי - שבועיים ניטרלי ככה שיש לי עוד שבוע, לאחר מכן לחזור לחיטוב רגיל , כמה גרם פחמימה ליום בחיטוב הרגיל הזה?
תקרא את המאמר לחיטובב בפורטל הוא יענה לך על כל השאלות

בנוסף להישקל כל שבוע ולראות את הירידה.-יש לכם המלצות למשקל מסוים שאני יכול לקנות ?
כל משקל גוף שאתה מוצא יהיה טוב. זה לא חשוב איזה משקל ומה הוא יכתוב..מבחינתך שיהיה כתוב שאתה שוקל עכשיו 200 קילו, אבל אם עוד שבוע אתה שוקל 199.5 אז המצב מעולה. המספר שהוא ירשום על הצג לא חשוב בכלל..מה שחשוב זה ההתקדמות שלך למטרה

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בכייף 😃

אתה עלול לא לאפס את ההורמונים שלך ולסדר את החילוף חומרים
ואז כשתחזור לחיטוב אתה תתקע מאוד מהר וזה יהיה לחינם, לא עושים דברים קצרים..לתהליכים בגוף לוקח זמן להתרחש וצריך לתת להם זמן

בידיוק את הRMR שלך

כן

תקרא את המאמר לחיטובב בפורטל הוא יענה לך על כל השאלות

כל משקל גוף שאתה מוצא יהיה טוב. זה לא חשוב איזה משקל ומה הוא יכתוב..מבחינתך שיהיה כתוב שאתה שוקל עכשיו 200 קילו, אבל אם עוד שבוע אתה שוקל 199.5 אז המצב מעולה. המספר שהוא ירשום על הצג לא חשוב בכלל..מה שחשוב זה ההתקדמות שלך למטרה

בהצלחה

הבנתי ,אז צריך להכין תפריט לשבוע הניטרלי בעצם ..
מה לגבי האימונים בזמן השבוע נטרלי ? אני עם FBW ל12 חזרות בכל התרגילים.. להמשיך ככה גם השבוע ?

הבנתי ,אז צריך להכין תפריט לשבוע הניטרלי בעצם ..
מה לגבי האימונים בזמן השבוע נטרלי ? אני עם FBW ל12 חזרות בכל התרגילים.. להמשיך ככה גם השבוע ?
למה 12 חזרות?
וכן תמשיך עם אותה תוכנית

• פותח/ת השרשור
למה 12 חזרות?
וכן תמשיך עם אותה תוכנית

בעיקרון בחיטוב אני מוריד משקל ומעלה חזרות ,קראתי על חלק שלא ממליצים, חלק שכן ,אני מעדיף לא להיכנס לזה כי כל אחד אומר משהו אחר ואני לא יודע מה לעשות ככה שאני עושה מה שתמיד עשיתי כשעשיתי חיטוב..
אני גם לא מבין איך אפשר להרים הרבה משקל בחיטוב ? יהיה לי מספיק כח מבחינת תזונה ?

אם אני לא טועה, לחזרות מרובות יותר יש אפקט של ריקון גליקוגן טוב יותר כך שבשל פחמימה זה די אפקטיבי.
לשמור על מסת שריר זה לא בהכרח ישמור אבל לרוקן את הגליקוגן זה ירוקן. כל אחד והסדר עדיפויות שלו.
מה שכן, העיקר שאתה באמת נותן הכל באימונים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית