הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל אימון , אימון PR.

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני כרגע ב 1\3\5
וכמו שאתם יודעים ב1\3\5 יש יום דדליפט יום סקוואט יום בנץ יום פרס.

עכשיו השאלה שלי היא האם בכל אימון אחרי האימון עצמו אפשר לעשות אימון PR?

יענו אחרי שסיימתי לדוגמא אימון רגליים ( יום סקוואטים ) אני חוזר לסקוואטים ומתחיל עוד פעם חימום בקטנה ואז מנסה לשבור שיא.

אני עושה כבר ככה שבועיים רצוף, לפי דעתי זה תורם לי במוטיבציה לראות כמה אני עולה כל שבוע.

אפשרי לעשות דבר כזה? לא יפריע ?

אני כרגע ב 1\3\5
וכמו שאתם יודעים ב1\3\5 יש יום דדליפט יום סקוואט יום בנץ יום פרס.

עכשיו השאלה שלי היא האם בכל אימון אחרי האימון עצמו אפשר לעשות אימון PR?

יענו אחרי שסיימתי לדוגמא אימון רגליים ( יום סקוואטים ) אני חוזר לסקוואטים ומתחיל עוד פעם חימום בקטנה ואז מנסה לשבור שיא.

אני עושה כבר ככה שבועיים רצוף, לפי דעתי זה תורם לי במוטיבציה לראות כמה אני עולה כל שבוע.

אפשרי לעשות דבר כזה? לא יפריע ?
לא הבנתי מה אתה רוצה בעצם, אתה עושה את מה שהתוכנית אומרת ולפי התוכנית זה יוצא ככה?
או שמעבר למה שהתוכנית אומרת אתה גם הולך על PR כל פעם?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה רוצה בעצם, אתה עושה את מה שהתוכנית אומרת ולפי התוכנית זה יוצא ככה?
או שמעבר למה שהתוכנית אומרת אתה גם הולך על PR כל פעם?
אני מסיים את האימון שכתוב בתוכנית, ומוסיף אימון PR קטן בסוף האימון. זה לא חלק מהתוכנית

לא, אל תעשה את זה כי זה משנה את התוכנית לגמרי ואתה כנראה לא תוכל ללכת איתה רחוק מדי.

מתי שיוצא לך PR בתכנית, זה הPR שאתה אמור לראות.
אם יש לך אימון שבו אין שיא, אז מן הסתם אל תמציא לעצמך רוטינות כדי לשבור אחד.

כל שבוע שלישי.
גם זה לא תמיד, זה אם הוא עשה שיא ראשון בתוכנית, אז מכאן כל 3 שבועות הוא ישבור אותו ואז יבוא גם שבוע הדילואוד.
אם נניח הוא התחיל ממשקלים סבירים, סביר להניח שיעברו לפחות איזה 5-6 שבועות עד שיגיע לשיאים כלשהם, גם זה בספק.
אני בתוכנית כבר מעל חודשיים ושיאים בסקוואט עדיין לא ראיתי, כי ההתקדמות בה דיי איטית.
לעומת זאת בדדליפט הגעתי לשיאים לא מזמן.

גם זה לא תמיד, זה אם הוא עשה שיא ראשון בתוכנית, אז מכאן כל 3 שבועות הוא ישבור אותו ואז יבוא גם שבוע הדילואוד.
אם נניח הוא התחיל ממשקלים סבירים, סביר להניח שיעברו לפחות איזה 5-6 שבועות עד שיגיע לשיאים כלשהם, גם זה בספק.
אני בתוכנית כבר מעל חודשיים ושיאים בסקוואט עדיין לא ראיתי, כי ההתקדמות בה דיי איטית.
כרגע אני באותו מצב פחות או יותר

• פותח/ת השרשור
נכנסתי לתוכנית לפני חודשיים וחצי עם
סקוואט 120קילו
דדליפט 150
בנץ 85
פרס 55
כל זה RM1 MAX

ונכון לשבוע האחרון
סקוואט 155
דדליפט 182.5
בנץ 105
פרס 67.5 ( :( )

התקדמת יפה, אבל אתה לא עובד נכון.
התחלת ישר לעוף על שיאים במקום לתת לתוכנית משקלים סבירים שיאפשרו לך להתאושש ולהתרגל לתוכנית בהדרגה.
בכל אופן, תמשיך כבר במשקלים האלה, אין הרבה מה לעשות.
מה שכן, תפסיק עם השיאים האלה שאתה עושה כל אימון, תעשה שיאים מתי שרשום לך בתוכנית ולא מתי שנראה לך.

נכנסתי לתוכנית לפני חודשיים וחצי עם
סקוואט 120קילו
דדליפט 150
בנץ 85
פרס 55
כל זה RM1 MAX

ונכון לשבוע האחרון
סקוואט 155
דדליפט 182.5
בנץ 105
פרס 67.5 ( 😭 )
35 קילו לסקוואט לRM1 בחודשיין וחצי.
בSS לא התקדמתי ככה 😣

• פותח/ת השרשור
35 קילו לסקוואט לRM1 בחודשיין וחצי.
בSS לא התקדמתי ככה 😣
זה היה אתמול ועליתי כל הדרך רעדתי כמו ויברטור חחחח 😛

התקדמת יפה, אבל אתה לא עובד נכון.
התחלת ישר לעוף על שיאים במקום לתת לתוכנית משקלים סבירים שיאפשרו לך להתאושש ולהתרגל לתוכנית בהדרגה.
בכל אופן, תמשיך כבר במשקלים האלה, אין הרבה מה לעשות.
מה שכן, תפסיק עם השיאים האלה שאתה עושה כל אימון, תעשה שיאים מתי שרשום לך בתוכנית ולא מתי שנראה לך.
אוקיי תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית