הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון bcca ואמינו נוזלי

הגיע לידי bcca בכדורים וגם חומצות אמינו בנוזל לקחת את שניהם או אחד מהם ?
לאיזה צורך?
זה התוספים הכי פחות יעילים שקיימים, אם אתה אוכל מספיק חלבון מן החי אין לך שום צורך בהם.

• פותח/ת השרשור
לאיזה צורך?
זה התוספים הכי פחות יעילים שקיימים, אם אתה אוכל מספיק חלבון מן החי אין לך שום צורך בהם.[/QUOTE
לא תמיד אני מגיע לרמת חלבון מספיקה אבל השאלה שלי היא אם אני לוקח את זה אני יכול להשתמש גם בbcca וגם באמינו ? הרי שbcca זה חומצת אמינו מסועפת

1) אתה במסה או חיטוב?
2) כמה חלבון אתה אמור לאכול?
3) למה אתה לא מגיע לכמויות?

וב"אמינו הנוזלי" - איזה חומצות אמינו יש שם? כי משהו אומר לי שגם שם יש BCAA. בכל אופן, להגיע לרמת החלבון כדאי להגיע בכל מקרה, לקיחת BCAA לא מכפרת בצורה מלאה על זה שאתה לא אוכל מספיק חלבון במהלך היום.

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב דל פחמימה אני אמור לאכול 225 גרם אני עובד בסופשים החל מיום רביעי עד שבת אני המון שעות ואין לי שנייה ואני לא חושב שאני מגיע לרמת החלבון המספיקה אני מביא איתי אוכל והכול אבל אני לא מגיע לרמת החלבון המספיקה לי

כמה אתה שוקל?
מה המאקרו של הדיאטה שלך? (מה אחוז הקלוריות שבאות משומן, מפחמימות ומחלבון)
כמו כן, מה הRMR שלך?

בכל מקרה, אם אתה כבר מביא אוכל איתך לעבוד וכל זה - מה הבעיה להביא פשוט יותר אוכל? מה לגבי שייקים?
אני באמת מאמין שכמעט ואין בן-אדם שבאמת לא יכול להצליח להגיע לכמות החלבון הרצויה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית