הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו תוכנית אתם ממליצים אחרי SS

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
עשיתי SS ואני מחפש עכשיו תוכנית מעניינת למסה יותר מאשר לכוח..
מה אתם ממליצים יש תוכניות מעניינות?
חשבתי אולי על HST

במה נתקעת בSS? מהלוג שלך עושה רושם שרק בפרס, במצב כזה להחליף תוכנית תהיה החלטה לא אופטימלית. אני בכל מקרה באופן כללי נגד שינויים גורפים מידי בתוכנית אימונים (בהנחה והיא לפחות סבירה, או טובה כמו במקרה שלך) כמו החלפה טוטאלית, אלא מעדיף לעשות שינויים ממוקדים שיבוא לפתור בעיות שנוצרו.

לא תמצא כרגע משהו טוב יותר למסה מלהוסיף משקל למוט בקצב המהיר ביותר שאתה יכול + אכילה שתתמוך בכך.

• פותח/ת השרשור
SS בנויה על דד ליפט וסקוואט כבד(יחסית), אני מרגיש שהגב מת לי בתרגילים האלה.. כשאני ישן כואב לי הגב..

SS בנויה על דד ליפט וסקוואט כבד(יחסית), אני מרגיש שהגב מת לי בתרגילים האלה.. כשאני ישן כואב לי הגב..
אז תלמד להחזיק גב בדדליפט, אתה מתלונן על כאבים אחרי הדדליפט והוא לא מספיק כבד כדי שתשבור את הטכניקה מכיוון שהסקוואט שלך הרבה יותר כבד.
לברוח מלמידה זה לא דרך להתמודד.

סתם, לא משנה.
הוא הגיע למטרות שהציב לעצמו, נמאס לו מהתוכנית (3 תרגילים באימון, כל פעם סקוואט) ורוצה תוכנית עם יותר נפח שאולי תתאים יותר למטרה שלו (BB), לא מבין מה בעיה בזה.
(למרות שגם אני עושה את SS עכשיו ומרוצה מההתקדמות ).

נערך לאחרונה:
סתם, לא משנה.
הוא הגיע למטרות שהציב לעצמו, נמאס לו מהתוכנית (3 תרגילים באימון, כל פעם סקוואט) ורוצה תוכנית עם יותר נפח שאולי תתאים יותר למטרה שלו (BB), לא מבין מה בעיה בזה.
(למרות שגם אני עושה את SS עכשיו ומרוצה מההתקדמות ).

מישל הרגת אותי

אימון בלי סקוואט זה לא אימון .
אם אתה מתקדם בSS ועולה במשקלים אין דרך יותר טובה לגדול מממנה .
אני עליתי עכשיו מהתוכנית של ביל סטאר שהיא עם נפח יותר קטן ממנה , כמו שלא גדלתי בתוכניות עם יותר נפח יותר סטים ויותר עבודה על תרגילי עזר .

לא נראה לי שהוא יוותר על הסקוואט לגמרי, תכלס הוא יכול להמשיך איתה עוד קצת ואולי להכניס פרונט בשלישי אבל נמאס לו מהתוכנית.

תעשה HST
אחלה תוכנית, יותר טובה מ SS.

אתה צודק. היא הרבה יותר טובה מכמה סיבות:

1. אפשר להתקדם הרבה יותר לאט. נגיד פעם ב-3 שבועות. הרבה יותר מגניב מלהתקדם כל אימון.
2. אפשר לדפוק את הטכניקה לגמרי עם 15 חזרות. זה בדיוק מה שמתאמן מתחיל צריך. סטים של 15 כדי שהכאבים יפריעו לו להתרכז בטכניקה.
3. אפשר להתקע יותר מהר ואז לחפש תחליף עוד יותר מגניב.
4. יש הרבה יותר פאמפ!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית