עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היא לא מאמינה בזה באמת.
אתה לא באת ואמרת: שלום, נשבר לי הזין מ - SS, אני ילד מטומטם שמחפש גיוון ולא תוצאות. תביאו משהו אחר.
באת ואמרת: אוי אוי אוי, כואב לי הגב, קשה לי, אני רוצה תוכנית יותר קלה.
נחש מה, אין תוכניות קלות. אבל אם אתה באמת באמת מעוניין, אני ארכיב לך משהו מיוחד:
יום 1: A
שב בבית צפה בטלויזיה.
יום 2: B
שב בבית תאכל גלידה.
יום 3: A
שב בבית צפה בטלויזיה.
תן יום מנוחה בין A ל-B. שבוע הבא תחליף ביניהם שיהיה פעמיים בשבוע B, ופעם אחת A.
אם תתמיד בתוכנית הזו חצי שנה, אני מבטיח לך עלייה במאסה של 15 קילו לפחות.
בהצלחה (אל תספר לאמא).
HST תהיה בזבוז זמן, או לפחות ניצול לא מיטבי שלו, עבור מישהו שיכול לראות התקדמות בפרק זמן קצר ממחזור של HST (לטובת הדיוק ולמען האמת מדובר בפחות ממחזור שלם, ה3 שבועות שקולדפייר רשם הן הערכה לא רעה, לא יודע אם הוא נתן אותם מאותן הסיבות שאני רואה).
זה נכון למי שמחפש מסה בדיוק באותו האופן שזה נכון למי שמחפש כוח. למי שמחפש גיוון לשם גיוון ועבודה שלפחות בדברים מסויימים תהיה קלה יותר (לא בהכל, חזרות גבוהות זה אכן סבל) זה יהיה פחות נכון.
שמעתי שדקסטר ג'קסון תקוע על משקל 115 קילו, אני אמליץ לו לעשות SS כדי להגיע ל 150.אולי אני אמליץ עליה לאנדי בולטון. המסכן תקוע על דדליפט של 457 קילו.
אין מה לחזור, כי אתה לא מבין שהירידה בטכניקה נובעת מאותן סיבות שקשה לשמור על הגב.אמרתי שהגב לא מתעקם, זה לא אומר שאין ירידה בטכניקה. תחזור למשפט הראשון של הפוסט שלך.
קודם כל, כפי שציינת לעצמך, הבן אדם הנ"ל כבר ביצע SS לפי הפוסט שלו, אז אומנם שלפי ההגדרות רובנו מתחילים, אפשר לשער שיש לו קצת מושג איך לעשות סקוואט והכל והוא לא מתאמן מאפס.אם אתה משווה תוכניות, כדאי מאוד שזה יהיה בהקשר הנכון -- של בן אדם מתחיל. אליו הבולשיט של כוח מול מאסה לא רלוונטי. כל מה שרלוונטי זה התקדמות.
שמעתי שדקסטר ג'קסון תקוע על משקל 115 קילו, אני אמליץ לו לעשות SS כדי להגיע ל 150.
אין מה לחזור, כי אתה לא מבין שהירידה בטכניקה נובעת מאותן סיבות שקשה לשמור על הגב.
גם בחמש חזרות מקסימליות יש ירידה בטכניקה, לא כדאי לעשות? :-(
קודם כל, כפי שציינת לעצמך, הבן אדם הנ"ל כבר ביצע SS לפי הפוסט שלו, אז אומנם שלפי ההגדרות רובנו מתחילים, אפשר לשער שיש לו קצת מושג איך לעשות סקוואט והכל והוא לא מתאמן מאפס.
דבר שני, כפי שאמרתי לסת', התקדמות שלך היא בכוח, התקדמות של אחר היא במסה.
אם אתה מתקדם במסה בתוכנית ז, וזאת המטרה שלך, אז מת העולם. מאחר וסביר להניח ש HST משיגה את המטרה הזו הרבה יותר טוב מ-SS, היא עדיפה. בסופו של דבר גם תתחזק איתה (אז יקח יותר זמן, מה זה משנה לאדם שרוצה להיות גדול, מה הוא בתחרות עם מישהו?)
מצטרף לעידן פה.אני יגיב סתם בשביל הקטע של המשקל והמסה אני מתקרב כרגע ל110 קילו
ויש לי יותר מאסה מרוב האנשים שמתאמנים בתוכניות של BB , ומבחינת פלג גוף
תחתון אני גם לא רואה את רוב החב'רה שמזריקים ...
שוב אתה מוציא דברים מהקשרם.
טכניקה בשבילך זה רק להחזיק את הגב?
ולא, מתחילים לא עושים חמש חזרות מקסימליות. שוב מוציא מהקשר.
אני אחזור על זה פעם אחרונה. בשביל בן אדם מתחיל, אין דרך יותר מהירה להתקדם במסה מלהוסיף משקל כל אימון. HST זו לא תוכנית שמוסיפה משקל כל אימון ולכן היא פחות מוצלחת.
אם אתה מודה שייקח יותר זמן עם התוכנית זה הופך אותה לפחות טובה, לא יותר טובה.
אני יגיב סתם בשביל הקטע של המשקל והמסה אני מתקרב כרגע ל110 קילו
ויש לי יותר מאסה מרוב האנשים שמתאמנים בתוכניות של BB , ומבחינת פלג גוף
תחתון אני גם לא רואה את רוב החב'רה שמזריקים ...
בסך הכל עניתי לשטות שרשמת על בולטון.
חומצות חלב זה בטח משהו שמוכר לך. בסטים של 15 הטכניקה מתדרדרת גם לא במשקלים מקסימליים. כשלומדים טכניקה, עובדים בחזרות נמוכות ויש סיבה לזה.גם ב HST לא מתחילים ב15 חזרות מקסימליות, אז למה שיהיו כאבים וירידה בטכניקה?
ב HST אתה מעלה משקלים כי אתה מתחיל מאחוז נמוך מהמשקל המקסימלי. לא חוכמה גדולה. אני יודע שהרבה אנשים קיבלו תוצאות יפות ממנה, אבל שוב, תשווה בהקשר הנכון. זו בדיוק הנקודה: אתה רוצה להשוות את התוכניות על אותם סוגי מתאמנים. זה הכל.גם ב HST אתה מעלה משקלים מאימון לאימון, ככה שהטענה שלך מוזרה.
ובכל מקרה, מדובר בשתי תוכניות שונות לגמרי, שלדעתי לשתיהן יש מקום בארסנל של מתאמן שמחפש לגדול.
הרבה אנשים שעשו HST דיווחו שהתחזקו וגדלו במסה, ולדעתי העליה במסה בתוכנית הזו היא יותר טובה מ SS.
לגבי מתאמן שמתחיל מאפס, את זה אני לא יודע כי לא יצא לי לראות מקרה של מישהו שמתחיל מאפס ישר מHST, לכן קשה לי להגיד (פותח השרשור ממה שהבנתי כבר עשה SS, אז יש לו בסיס מסויים ואני מניח שהוא הגיע לנקודה שהמשקלים שלו גבוהים וקרובים למקסימום).
לדעתי אתה כותב שטויות. אף אחד לא ממהר, ואנשים שהמטרה שלהם היא לפתח גוף היא לראות התקדמות במשקל הגוף ובמראה. אני עוד לא ראיתי מישהו שעושה SS ונראה גדול יותר לעומת אחד שעושה תוכנית היפרתרופיה.
בסופו של דבר אנשים רציניים שמתאמנים על היפרתרופיה, יגיעו למשקלים גבוהים בלי קשר לאיך שהם מתאמנים (אם הם מתאמנים נכון). אז נכון שזה לוקח יותר זמן אבל הם יהיו משמעותית עם מסה יותר גדולה. מעבר לכך, מבלי לעליב אף אחד מקוראי הפורום או אותך אישית, אני לא ראיתי שיש לכם מסה מיוחדת עם SS או בגלל שהנפת 100 קילו מעל הראש (וזה מכובד מאוד שאתם חזקים, אבל המטרה של אנשים אחרים היא להראות גדולים בלי קשר לזה).
למה שישיג מאסה בצורה יותר מהירה?בסך הכל עניתי לשטות שרשמת על בולטון.
גם ב HST לא מתחילים ב15 חזרות מקסימליות, אז למה שיהיו כאבים וירידה בטכניקה?
גם ב HST אתה מעלה משקלים מאימון לאימון, ככה שהטענה שלך מוזרה.
ובכל מקרה, מדובר בשתי תוכניות שונות לגמרי, שלדעתי לשתיהן יש מקום בארסנל של מתאמן שמחפש לגדול.
הרבה אנשים שעשו HST דיווחו שהתחזקו וגדלו במסה, ולדעתי העליה במסה בתוכנית הזו היא יותר טובה מ SS.
לגבי מתאמן שמתחיל מאפס, את זה אני לא יודע כי לא יצא לי לראות מקרה של מישהו שמתחיל מאפס ישר מHST, לכן קשה לי להגיד (פותח השרשור ממה שהבנתי כבר עשה SS, אז יש לו בסיס מסויים ואני מניח שהוא הגיע לנקודה שהמשקלים שלו גבוהים וקרובים למקסימום).
ומצד שני יש אנשים, אפילו אחד פה בפורום, שמרימים משקלים כמו שלך (אם לא יותר) ושוקלים פחות ממני (שאני שחיף שמנמן).
יש גם באדיבילדרים בחדרי כושר שהם גדולים ממך, אבל מרימים חצי ממך.
אנאערף?
ו Sugarzaza, הכוונה היא שרוב האנשים פה לא מתחרים, שהם לא הולכים בסוף השנה הבאה לעשות תחרות דדליפט או לעמוד על במה, לכן אין צורך לחשוב על זה בצורה שאתה חושב. אנשים מתאמנים כדי להשיג את המטרות שהם מציבים לעצמם.
אני לא חושב שלעבוד SS יתן בהכרח מסה יותר טובה לטווח הקצר מאנשים שעובדים תוכניות נפח (נורמליות כמו של לייל נגיד), ואני כן חושב שתוכניות נפח או HST יוכלים לקדם אדם אם הוא רציני, למשקלים גבוהים ומכובדים רק ביותר זמן.
אז למה שאדם שרוצה לגדול לא יעשה משהו שיקח לו אומנם זמן להתחזק אבל ישיג מסה בצורה מהירה יותר?
זה שקולד אומר שמסה באה מהר על ידי עליה במשקלים זה נכון, אבל גם אופי האימון צריך להיות כזה שיתאים אידיאלית למסה, ו HST בעיניי יותר אידיאלית מ SS למטרה הספיצפית הזו (גם ככה ב SS רוב האנשים נתקעים אחרי חודשיים-שלושה ומתחילים לשחק עם הדילודים ולרדת לטווחי חזרות נמוכים עוד יותר מ 5).
ומצד שני יש אנשים, אפילו אחד פה בפורום, שמרימים משקלים כמו שלך (אם לא יותר) ושוקלים פחות ממני (שאני שחיף שמנמן).
יש גם באדיבילדרים בחדרי כושר שהם גדולים ממך, אבל מרימים חצי ממך.
אנאערף?
לא ראיתי מישהוא בפורום מרים יותר כבד ממני.
אביעד נשאר קטן כי הוא לא אוכל , אם הוא היה אוכל הוא היה עולה במשקל .
בנוסף יש לו סקוואט לא גבוה , שסקוואט מתבטא במסה יותר מדדליפט .
כמה באדיבלדרים טבעים אתה מכיר שיותר גדולים ממני ?
תודה על המחמאה, אבל אני עדיין לא הנפתי 100 קילו. זה יקח עוד קצת זמן, אבל אל תדאג, אני אקפיד לשלוח לך צילום של הבייספס כשאצליח
לא ראיתי מישהוא בפורום מרים יותר כבד ממני.
אביעד נשאר קטן כי הוא לא אוכל , אם הוא היה אוכל הוא היה עולה במשקל .
בנוסף יש לו סקוואט לא גבוה , שסקוואט מתבטא במסה יותר מדדליפט .
כמה באדיבלדרים טבעים אתה מכיר שיותר גדולים ממני ?
מבחינת פלג גוף עליון ראיתי לא מעט...
אגב אתה עושה עוד אימונים מעבר למשקולות?
ואם הוא לא אוכל אז איך הוא מתקדם במשקלים? כוח רצון גרידא?