הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פציעה בגב

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
ביום ראשון לפני שבוע עשיתי סינגלים, כמה ימים אחר כך התחלתי להרגיש מעין תחושה מציקה בגב.
יום שלישי עשיתי אימון קל ועשיתי פשיטות גב 5X15 והרגשתי מעולה, בכלל לא הרגשתי את זה עד אתמול בבוקר, כשהתעוררתי הרגשתי משהו מציק בגב,
עשיתי כמו תמיד פואם רולר ושיחרור ולימבר 11 הרגיש יותר טוב אבל עדיין הרגשתי משהו שם ובערב שמתי לב שזה כואב במגע.
מרחתי משחה והלכתי לישון והיום בבוקר שוב הרגשתי את זה, ואני מרגיש מעין כאב קל ומציק כשאני עושה אייר סקוואט למשל כשגב מכווץ.
מה זה יכול להיות ?
הכאבים הם ממש בקושי, אין הקרנות ומאוד קשה להרגיש את הכאב רק בתנועות ממש מסוימות.

@yonizarkh
@incin
@SmokingSnake

בבקשה תעזרו לי זה די דחוף שאני אדע אם אני יכול להתאמן היום או להתחרות בכלל.

GAV.jpg

כשמתאמנים כבד לפעמים דברים כואבים, תראה מה קורה במהלך ה4-5 ימים הקרובים ותתאמן רגיל(עם תשומת לב לכאב במיוחד בחימום)
אם הכאב לא עובר/מתגבר לך לקבל אבחנה מאיש מקצוע אף אחד לא יכול לראות מה קורה לך דרך האנטרנט

לחבר היה משהו דומה, האורטופד אמר שזה סיבים שנקרעו ואין מה להתרגש, ועבר לו אחרי מספר ימים.

שמתי לב שכשאני עסוק אז אני בכלל לא מרגיש את זה. כנראה זה רק בראש
זה תסמונת דומה לכאב כרוני...
בכל מקרה תן לזה שבוע ותראה אם זה עובר לגמרי או שנשאר לך כאב/דקירה מציקה

אפשר להמשיך להתכונן לתחרות ?
תנסה משקלים בינוניים 70-80 אחוז ותראה אם זה מחמיר או מיטיב
התחרות לא תהיה שווה אם תפצע.
לפני הפציעה שלי היו לי דקירות וכאבים זמניים (ליום יומיים) ובסוף תנועה אחת שברה את גב הגמל (תרתי משמע).
אז תזהר מאוד, אתה לא רוצה לסיים כמוני

גם אני הייתי ממשיך להתאמן קל יחסית ומזרים דם לאיזור, כנראה שזה כלום ויעבור תוך מס' ימים.
אם הכאב לא דועך - רופא.

• פותח/ת השרשור
היום נתתי 157.5 סקוואט לסינגל,הרגיש מעולה
בבנצ' קצת הרגשתי בהקשתה
בדדליפט הרגשתי ממש ב140 אז הפסקתי, עדיין זה לא היה כאב רק הרגשה מציקה.
להמשיך להתאמן ככה בלי לקרוע את עצמי עד התחרות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית