הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 117.5

זה אחלה סטיף-לג דדליפט.
תביא את השוקיים אל המוט, לא את המוט אל השוקיים. ותוציא ברכיים עד הידיים. זה יהיה מצוין.

הסט אפ צריך שיפור, האגן גבוה מדי בגלל שהמוט קרוב מדי.
תכנס לסט אפ כמו שדיברנו עליו(שוקיים נוגעים במוט רק כשאתה בסט אפ ולא מההתחלה/לפני שנכנסת לפוזיציה)

בנוסף תשמור על מנח צוואר נייטרלי

• פותח/ת השרשור
זה אחלה סטיף-לג דדליפט.
תביא את השוקיים אל המוט, לא את המוט אל השוקיים. ותוציא ברכיים עד הידיים. זה יהיה מצוין.
לא הבנתי אם זה בציניות או באמת, אני עושה דדליפט קלאסי במתכונת ss, ולא סטיף לג

בעזהי"ת

אתה צריך לחשוב הרבה יותר על להתיישב, לא לרכון קדימה. כל הדגשים שהנחש כתב, נעים סביב הליבה הזו. אם יש צורך, תתרגל ביצוע דדליפט מול קיר: אתה נעמד זקוף עם מוט ריק, קצות הנעליים נמצאות במרחק של לכל היותר 5 ס"מ מהקיר, ראש נייטרלי-קדימה, ומנסה להתיישב-להתכופף עד שהמוט מגיע לגובה הסטאפ של דדליפט רגיל, וכל זאת בלי להוריד בדרך את האף...

• פותח/ת השרשור
הסט אפ צריך שיפור, האגן גבוה מדי בגלל שהמוט קרוב מדי.
תכנס לסט אפ כמו שדיברנו עליו(שוקיים נוגעים במוט רק כשאתה בסט אפ ולא מההתחלה/לפני שנכנסת לפוזיציה)

בנוסף תשמור על מנח צוואר נייטרלי
סבבה אז הדגש החשוב הוא להרחיק את המוט יותר מהשוקיים

בעזהי"ת

אתה צריך לחשוב הרבה יותר על להתיישב, לא לרכון קדימה. כל הדגשים שהנחש כתב, נעים סביב הליבה הזו. אם יש צורך, תתרגל ביצוע דדליפט מול קיר: אתה נעמד זקוף עם מוט ריק, קצות הנעליים נמצאות במרחק של לכל היותר 5 ס"מ מהקיר, ראש נייטרלי-קדימה, ומנסה להתיישב-להתכופף עד שהמוט מגיע לגובה הסטאפ של דדליפט רגיל, וכל זאת בלי להוריד בדרך את האף...
התרגול עוזר לישיבה או לזווית הצוואר?

בעזהי"ת

התרגול עוזר לישיבה או לזווית הצוואר?

להפוך את זה מכמעט סטיף-לג דדליפט, למה שזה אמור להיות. אתה מושך שם כמעט כמו וינס אורבנק, אבל בשונה ממנו: ללא הצדקה אנתרופומטרית, כך שאצלך הקוואדס כמעט לא נכנסים לסיפור, והסקפולות הרבה יותר מידי קדימה. אם תתיישב לאחור-למטה תוך כדי שמירת לורדוזה מותנית - אתה תהיה בסטאפ הרבה יותר איכותי.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

להפוך את זה מכמעט סטיף-לג דדליפט, למה שזה אמור להיות. אתה מושך שם כמעט כמו וינס אורבנק, אבל בשונה ממנו: ללא הצדקה אנתרופומטרית, כך שאצלך הקוואדס כמעט לא נכנסים לסיפור, והסקפולות הרבה יותר מידי קדימה. אם תתיישב לאחור-למטה תוך כדי שמירת לורדוזה מותנית - אתה תהיה בסטאפ הרבה יותר איכותי.
בסדר גמור אני אעלה סרטון באימון הבא נקווה לתקן את זה, תודה!

תכופף יותר את הברך, תחזיק את המוט ותחשוב על סקוואט ולא למשוך את המוט
תנתק את המוט מהרצפה עם הרגליים באמצעות דחיפה של העקב את הרצפה ולא משיכה של המוט
אחר כך תסיים עם משיכה

אתה נשאר עם ברך כפופה ורק אחרי שאתה עובר אותה אתה מיישר את הרגל זה טעות. תראה סרטונים אחרים של דדלפט איך נראה דדליפט תקין ואיך שלך נראה

לא הבנתי אם זה בציניות או באמת, אני עושה דדליפט קלאסי במתכונת ss, ולא סטיף לג
אתה חושב שאתה עושה דדליפט קלאסי אבל כמו שנאמר בגלל סטאפ לקוי אתה עושה סטיף לג דדליפט (ועושה אותו יפה מאוד).
קיבלת אחלה טיפים שהחשוב מביניהם זה שאתה מתחיל עם תחת גבוה מידי, יישם וצלם מחדש.

• פותח/ת השרשור
הערתם מאוד את תשומת ליבי ואני רואה עכשיו שבכלל כל הסטאפ לא נכון, אני חושב שהבעיה העיקרית היא שהאגן גבוה מדי, כלומר אני צריך לכופף יותר את הברך. במשקלים יותר נמוכים הייתי עושה את התרגיל בסדר גמור אבל כנראה מתוך חוסר תשומת לב זה קצת התקלקל. לפי דעתי אם אני אדאג להוריד את האגן כל העניין של משקל על העקבים ודחיפה מהרגליים יסתדר מעצמו, תקנו אותי אם אני טועה במחשבה.

זה לא מדוייק . אני עדיין דפוק בקטע הזה למרות שאני עושה דדליפט הרבה זמן , ומתחיל עם תחת נמוך מהממוצע .

• פותח/ת השרשור
אבל זה מוזר כי הביקורות שקיבלתי על הטכניקה של התרגיל עם פחות 20 קילו בערך לפני חודש וחצי היו מעולות ונראה לי שזה משהו שכן ישב אצלי ובראש וטעות אחת של אגן גבוה מדי פיקששה גם כמה דברים נוספים ופשוט צריך תשומת לב ולחזור למה שהיה

זה לא קשור לגובה התחת בתחילת התרגיל
זה קשור לגובה התחת בתחילת ניתוק המוט מהרצפה (ואיזה מנופים עובדים) וכתוצאה מכך אם יש באמת לחיצה של הרגליים ולא משיכה של הגב

זה לא קשור לגובה התחת בתחילת התרגיל
זה קשור לגובה התחת בתחילת ניתוק המוט מהרצפה (ואיזה מנופים עובדים) וכתוצאה מכך אם יש באמת לחיצה של הרגליים ולא משיכה של הגב
מה קורה במצב שהאגן עולה יותר מדי מהר קדימה לנעילה לפני הברכיים (במקום תנועה אחידה של האגן והברכיים, אני מקווה שהבנת אותי) הפתרון לא יהיה מיקום האגן בתחילת הסטאפ אפ?

יהיה אבל שמירה עליו בניתוק יותר קריטי
ולעלות עם החזה בהתאם לאגן ולא לפגר עם החזה בעליה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית